Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Jutta+L08/08+K04/10 | 59122 |
|
|
14.7.2014 19:11:37
Právě jsme dětem zařizovali společný pokoj ... předškolačka a čtyřleťák. Stůl jsme nechali udělat na míru ve tvaru lichoběžníku. Je před oknem, každý sedí naproti u odvěsny (či co to je
), delší strana je u okna, kratší do prostoru. Každý má rostoucí židli typu Jitro. Od začátku si tam krásně kreslí, místa mají dost. Doufám, že teda bude dost místa i až budou chodit do školy. Časem asi necháme dodělat kontejnery, aby měl každý své šuplíky. |
| Bystrouška + liščátko 9/11 | 48534 |
|
|
14.7.2014 18:57:03
měla jsem jeden stůl se ségrou a nenáviděla jsem to.
|
| Viola | 137597 |
|
14.7.2014 18:51:09
Měli jsme doma podobný věkový rozdíl a dokud byl stůl jeden a děti dvě, bylo to ryzí UTRPENÍ !
Žádné soukromí, aby si člověk mohl dělat svůj bordel ve svém prostoru, čirá hrůza. |
| Mishula | 130062 |
|
|
14.7.2014 18:47:56
Dokupovat se mi to nechce, bála bych se, že už ten samý neseženu. A asi by časem i bylo vidět, že je jeden novější. To radši ať jsou pak oba oprýskané stejně..
|
| Nessie a příšerky | 76358 |
|
|
14.7.2014 18:34:45
Ahoj Mishul
![]() na druhý stůl bych se vykašlala, dokoupila bych až mladší bude tak předškolačka. Kupovali jsme loni dva stoly najednou,aby to bylo spravedlivé ale bylo to zbytečné. Je ale pravda, že tím, že máme dům na patro, takže děcka jsou většinou s tvořením v kuchyni místo pokojíčku.Nábytek neporadím, měli jsme základ dělaný na míru, teď jsme ve stejné barvě dokoupili rostoucí pracovní stoly v Lidlu. |
| Mishula | 130062 |
|
|
14.7.2014 18:22:44
Chystáme se holkám zařídit nový pokojíček a trochu váhám, zda kupovat dva psací stoly nebo by stačil jeden? Nejde o ušetřených pár tisíc, ale spíš o metry v pokojíku. Věkový rozdíl je 5 let. Jo a pokud máte čerstvou zkušenost s nějakou nábytkovou sestavou, ráda si nechám dát tip, na netu je toho nepřeberné množství. Díky
|
| Mače | 39250 |
|
|
7.7.2014 8:12:23
Tak pokud je myšlšno firma Intena z Ostravy tak dobré. Máme od nich celý byt na míru (ložnice, dětské pokoje, vestavěné skříně v chodbě, komora, obývací část), jediné s čím byl problém byl botník, je strašně velký, vyklápěcí, a 2x se to vylomilo a nedrželo to, jelikož ale bydlíme v Praze, technikům se nechtělo jet hned a opravu oddalovali, naštvala jsem se zavolala majiteli a byli tam do dvou dnů, od té doby cokoliiv dorazili docela rychle, stejně tak nám vyšli vstříc se židlemi u psacích stolů. Nábytek vypadá i po třech letech jako nový. Jen u 2 dělníků co to montovali jsem měla pocit, že je jim čas ukradený a jejich dohled byl dost namachrovaný, takže jsem ho musela usadit, ale nábytek je super
|
| bigl&2 |
| • |
6.7.2014 18:51:22
Zkusenosti s nábytkem intena mam dobře. Máme už od nich psací stul a k tomu ve stejném stylu komoda.letos jsme pro syna objednávali postel z masivu Lukas a taky v pořádku. Spokojenost Velká. Doporučuji.
|
| Manka+Cipísek | 100730 |
|
|
6.7.2014 18:10:39
Jaký máte názor na tento nábytek?
|
| svynka+2 | 140479 |
|
19.2.2014 22:49:47
třeba já,
http://www.cesky-obchodak.cz/skolni-zakovska-drevena-zidle-pegas-new-stohovatelna-vyskove-stavitelna-calounene-provedeni.html |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.