| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Posilování, cvičení, pohyb

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 570] Názory 571580 z 8455  [Dalších 7875 >>]
Ivatema 52511
19.2.2019 12:29:23
S hodinkama neporadím, ale objednat z Ali zvládneš i bez znalosti jediného anglického slovíčka. Vpravo nahoře je nápis Language a po rozkliknutí si vybereš jazyk, v jakém chceš stránky zobrazit. Pravda, překládá to někdy velmi divně...Ledové království = zmrzlé šaty, ale pochopíš to.
magrata1 95172
19.2.2019 8:00:49
Ještě dotaz, zvládne to i jazykový negramot nebo ingliš je nutná?
magrata1 95172
19.2.2019 7:57:55
Tak jste mě pošouply ke koupi. Dívala jsem se na Ali, je tam toho mraky. A protože mívám vysoký tlak, koupila bych si i s tlakoměrem, pokud to teda měří aspoň přibližně dobře. Nevím, nakolik nutné při měření tlaku je mít tu nafouklou manžetu. Jaké máte zkušenosti? Má to nějakou vypovídající hodnotu? A vy, co máte chytrolíny z Alika a jste spokojené, nedaly byste tip, co máte?
Díky
Monika 123907
17.2.2019 21:28:50
Myslím, že ani nejde o sledování kroků a spol., ale spíš o tu technickou "hračku"? Většinou to člověka za chvíli přejde. Já taky moc ráda chodím, jak na běžné "pochůzky", tak na procházky bez zvláštního účelu i na výlety. Vím kolik jsem asi tak ušla v km, ale ani to nesčítám, k čemu by mi to extra bylo. Ale celkem věřím, že někoho to přeci jen motivuje k většímu množství pohybu, alespoň dočasně. Já jsem poslední dobou třeba nadšená z geocashingu, protože motivu k "chůzi" i naše děti, hlavně syna. Sama můžu jít klidně po desáté do Prokopského údolí "jen tak", ale děti se mi líp namotivuje, když slíbím nějakou chybějící "kešku" ~;)
vertigo 92133
17.2.2019 20:30:29
Koníčku, mám z toho podobný pocit. Nějak nás ty moderní technologie začínají zahlcovat a ovládat. Selský rozum ustupuje do pozadí, důležitější začíná být číslo na displeji. Pokud ujdu málo (třeba proto, že jsem půl dne prokecala u kafe s příjemným člověkem), tak mi to na konci dne zkazí dobrý dojem, protože bylo málo kroků? Začínám si připadat jaksi staromódní, když s podobnými moderními vychytávkami nerezonuji.
kysnutá knedla 99495
17.2.2019 20:20:25
"Není lepší prostě žít, nesledovat, neřešit a neporovnávat se neustále s ostatními ?"

Koníček, nikdy som sa s nikým neporovnávala, mňa prosto len baví pozrieť sa večer na to svoje číslo. Povieme si to s mužom a tým to končí.

Milujem chodenie a "číslo" beriem ako spestrenie, niečo ako hračka pre dospelých.
Koníček mořský 156666
17.2.2019 19:31:49
Tak měření si kroků je další věc, kterou jsem v současném divnosvětě upřímně nepochopila. Také jsem nepochopila, proč mám ujít určený počet kroků a kdo a proč mi to určuje. Také jsem nepochopila, proč se mám porovnávat s ostatními i v tak přirozené věci, jako je chůze, a proč mám ujít o pár kroků víc, abych byla lepší. Já prostě kudy můžu, tudy chodím. Chůze je pro mě přirozená jako dýchání. Dopravní prostředky využívám na delší vzdálenosti, na kratší chodím. Denně chodím do přírody. Chodím místo výtahu. Další věc, kterou nechápu, je neustálé sledování a řešení tepu a srdeční činnosti. A už vůbec nechápu sledování kvality spánku a jeho fází. Proč sledovat a řešit takové normální věci. Není lepší prostě žít, nesledovat, neřešit a neporovnávat se neustále s ostatními ?
Peppa 133447
17.2.2019 17:28:30
Sam, pridavam se k Ince s dotazem, fakt jen tou chuzi? A kolik chodis a jak casto?
Peppa 133447
17.2.2019 17:25:49
Do vanoc jsem mela uplne obyc naramek miband za par stovek, merilo to kroky a je docela maly a nenapadny. Byla jsem s tim spokojena, za tu cenu.
Oc jeziska jsem dostala samsung watch, maji dotykove a takove otocne ovladani. Jsou asi super, ale ja jsem si na ne jeste nezvykla a urcite je nevyuzivam naplno. Umi i prehravat hudbu a tak..tak jestli zacnu na jare zase behat, vyzkousim, jen si jeste musim poridit bluetooth sluchatka.
Taky meri spanek, to teda umel i ten miband.
Filip Tesař 134358
17.2.2019 13:55:12
Angrešt, tak to bude možná tím, že to dcera měřila na štěrkový cestě. A že je nízká.
[<<Předchozích 570] Názory 571580 z 8455  [Dalších 7875 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.