Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Filip Tesař | 134358 |
|
17.2.2019 9:25:42
Zrovna nedávno jsem se o tom bavil s dcerou (13 let, asi 145 cm), na to konto, že krokoměr má sousedka a ta se snaží udělat denně aspoň tři tisíce. Dcera na to, že zkoušela dva různý mobil krokoměry, přičemž si v duchu počítala (to ona dělá často) a krokoměry se prej lišily až o desítky procent: na sto kroků spočítaly cca 60-130, jestli si to pamatuju? Rozdíly byly při pomalý chůzi, při rychlý chůzi i při běhu, relativně nejblíž prej při běhu, ale taky dost nepřesný. A chyba se ještě zvyšovala mimo cestu - mimo rovnej, schůdnej terén. Máte nějaký zkušenosti? Funguje to u dospělejch líp?
|
| angrešt | 114837 |
|
17.2.2019 9:16:10
Loni mi manžel přesunul svůj chytrý mobil, jelikož si pořídil lepší, a tam tuhle krokovou aplikaci měl nainstalovanou, takže jsem zjistila, že mi to kroky měří :) Nesleduju to systematicky, ale občas na to kouknu. Mobil u sebe mám jen při pohybu venku, doma i v práci ho odkládám, takže mě zpočátku docela překvapovalo, že toho nachodím fakt hodně
V běžném dni - do práce, z práce pro děti do školy a školky - je to cca 8000 kroků. Což bych byla nečekala. No a pak se vždycky dívám, když mám nějaké pochůzky po Praze, protože mi přijde srandovní, že toho člověk takhle mimochodem pobíháním nachodí víc, než když jede úmyslně na výlet na Brdy :D Taková kombinace finančáku, pedikúry a návštěvy lékaře mi vyplivla 32 000 kroků S tím se Stožec nemůže vůbec měřit:) |
| Inka ..|-.|-.-|.- | 141843 |
|
|
17.2.2019 9:05:05
Jenom tou chůzí ?
|
| Inka ..|-.|-.-|.- | 141843 |
|
|
17.2.2019 9:03:27
Obyčejný krokoměr mám asi 10 let. Od tý doby co mám chytrý mobil, mám v něm aplikaci a k předminulým vánocům jsem dostala chytré hodinky, k nim je taky aplikace v mobilu. Takže měřím tak nějak průběžně.
|
| Cimbur | 64764 |
|
|
17.2.2019 8:55:14
A nejméně kroků je při běhání, jelikož jsou dlouhý. 😀
|
| Cimbur | 64764 |
|
|
17.2.2019 8:53:42
Mám už od minulých Vanoc Garminy. Jsou to potvory, už jim nepodleham. Poprvé mě pochvalily za tři tisíce, pak postupně chtěly dvacet. Což vždy nejde, že. Ale mám je především na běhání a jiné sporty, ovšem i při turistice jsou dobré.
|
| Velšice | 92803 |
|
|
17.2.2019 8:53:20
Obcas sledujem na dovolene. Ted se mi aktualizoval tel, tak se mi krokomer opet obnovil. Vsichni mame uz cca 3 roky, takze je ten boom uz za nami. Jen vcera jsme se smali, protoze jsme chodili tri stale spolu a rozdil byl 5tisic kroku :)
Jinak muz ma i hodinky a ty merej uplne vse. |
| perko | 104605 |
|
17.2.2019 8:51:39
Syn má hodinky Xiaomy a ten měří snad uplně všechno :)
|
| Sam01 | 129844 |
|
|
17.2.2019 8:46:49
Mam hodinky a kazdy den sleduji jestli jsem usla dost kroku. Chodim na dlouhe prochazky abych rozhybala bolavou nohu a hodila se trochu do kondice. Je to takova hrackaco meri kroky, spanek, kalorie,tep a tlak. Kdyz dlouho sedim, tak me hodinky zbuzerujou, ze mam zvednout zadek. Zatim me to bavi a evidentne to funguje. Od 1.1 doted mam dole 9 kg. Bezbolestne.😉
|
| perko | 104605 |
|
17.2.2019 8:45:13
Taky měřím :) V práci nosím mobil v zadní kapse kalhot a byla jsem překvapená, kolik toho ujdu za směnu. Od jara vždy chodím rychlejší chůzí venku, v přírodě a to my syn pořídil z Aliexpressu "běžecké pouzdro na mobil".
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.