| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Posilování, cvičení, pohyb

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 730] Názory 731740 z 8455  [Dalších 7715 >>]
Líza 17721
14.7.2018 16:21:45
P.S. a ne, tím, co píšu, fakt nemyslím krizi středního věku, kdy si lidi v domnění, že otočí čas, překompenzovávají, o co domněle přišli v době manželství a výchovy dětí... to fakt ne.
Líza 17721
14.7.2018 16:20:45
77krásko, budu možná reagovat trochu mimo kontext, ale musím.
Píšeš: "kdyz clovek neco nestihl do 50, tak pak uz bude stihat tezko"
No a když to čtu, vybaví se mi hromady pacientů ve věku 50+, kteří mi ty roky procházejí ordinací. V podstatě nejlíp ze svých chmur, krizí a propadů vycházejí ti, kteří si to dokážou nastavit tak, že nikdy není pozdě něco zkusit, začít, zažít... něco v životě změnit. Prostě pokud u někoho vídám tenhle postoj, vím, že se o něj nemusím bát.
Monty 129940
14.7.2018 16:15:48
Tak já nikdy neměla ambice stíhat cokoli, co mě nebaví nebo za to nejsou peníze. Chápu, že je to zde velmi nepopulární postoj, ale pro mě je důležitá moje vlastní pohoda, ne to, co si kdo myslí. V podstatě je pro mě naprosto nepochopitelné, že někdo může brát jako normální stav "chodím do práce, doma šůruju, vařím teplé večeře a pohodu/zábavu má zbytek rodiny".~d~
Evelyn1968,2děti 6269
14.7.2018 15:19:45
Jo tak~;)
TaJ 81121
14.7.2018 14:55:50
Ropucho, přesně tak, taky to nemáme doma jako z katalogu, ale prostě tak nějak normálně uklizeno - vyluxováno, nelepíme se k podlaze, není tu závěj prachu, neválí se tu špinavé nádobí, prádlo pereme tak nějak průběžně a třeba když je v TV reklama, tak to pověsím, nežehlíme prakticky nic, WC a koupelnu zvládám tak nějak průběžně, když tam zrovna jsem, tak třeba otřu umyvadlo nebo baterii, když je to potřeba..., kytky zalité, nikde se neválejí hromady věcí... Nepotřebuju mít naleštěný byt jako z katalogu, stačí mi normálně uklizeno, věnuju tu energii radši do něčeho jiného...
Pájuša 96267
14.7.2018 14:44:54
Směnuju.a tím je řečeno hodně :-)čas na sport mám dopoledne, když jsou děcka ve škole.Pak máme jednou týdně trénink OB odpoledne, když mám volno jedu s nimi a běžím si své a to samé o sobotách závody, pokud je to těžký terén, nervu to a jdu lehčí kategorii.
OB mě baví.Co mě moc nebaví je klasické běhání, jj běhám většinou 1x týdně, když nejdu OB trénink tak se snažím 2x týdně s kamarádkou, jdem kolem 18,30 na hodinku.
Běhám kvůli zhubnutí, prostě taková údržba~;)Kdybych nedělala nic byla by ze mě koule.
Co mám ráda jsou brusle, ovšem nevím kolik tím "spálím" ale ty mě fakt baví,nerada jezdím sama, takže s další kamarádkou:-)
A jsem líná, mohla bych sportovat častěji ale musela bych sama.
Teď teda přišlo na řadu kolo,byla jsem párkrát na svém starém /20let/ authorovi, koupila jsem nové a jsem natěšená~t~
No teď o prázdninách jsem naprosto luxusně využila týdenní tábor dětí a někdy šla i dvoufázově.I tak fyzička nic moc~a~
Ropucha + 2 120300
14.7.2018 14:44:43
Oliverko, ony ani ty tryskomyši nemají dům jako z katalogu, pokud chtějí stihnout ještě něco vedle domácnosti.
Do určité míry je to otázka temperamentu, organizace a píle, ale nadpřirozené schopnosti nemá nikdo.
TaJ 81121
14.7.2018 14:35:34
Oliverko, já sice jsem tak trochu tryskomyš, ale přijít domů v 6, když děti jdou spát v 8, by mi přišlo zoufale málo (pokud by to takhle bylo denně), to vlastně nejsou ani ty dvě hodiny, protože někde mezitím bych se taky musela převlíknout, umýt, společně bychom nějak dodělali nebo udělali večeři...no a ty úkoly, nástroje, čtení...to všechno dohromady je pro mě rozhodně víc, než na dvě hodiny a to i v případě, že by to dítě bylo jedno... Vidím to u sebe, když v pracovních dnech přijdů domů v půl deváté, syn chodí spát cca ve 22-22,30...najím se, prohodím něco s manželem, do toho vypráví zážitky syn, zaháním ho uklidit si věci, vyčistit zuby, něco si přečteme, nebo popovídáme a je těch deset ani nevím jak...mezitím jde spát manžel a když pak oba spí, tak já mám chvilku třeba na net, nebo si dělat něco svého, naštěstí nemusím moc spát...a naštěstí mám pak v týdnu některé dny volné, kdy si se synem užijeme většinu dne a stačí se udělat i to, co je potřeba doma a na zahradě...chodit večer domů v 6 každý den a mít na všechno jen víkendy, to bych dlouhodobě fakt nechtěla... Zkrácený úvazek v mojí současné práci nejde a i kdyby šel, tak by za něj bylo míň peněz...takhle jsem maximálně spokojená, dlouhý/krátký týden dělám už asi 20 let (v minulé práci také) a funguje to ke všeobecné spokojenosti:-)
Oliverka 70017
14.7.2018 14:19:50
“Skutečným nepřítelem není pracovní doba, ale "musím doma něco udělat" a obdiv k tryskomyším.”

Obdiv k tryskomysim nemám ani náhodou, naopak jim kladu za vinu, ze neustále urychlují tempo cele společnosti.

Kolik myslíš, ze toho zvládne udělat někdo, kdo je 10,5 h mimo domov. Ve dny kdy pracuju jsem v 6 doma, rychlá večeře, domácí úkoly, hudební nástroje, přečíst knížky a je skoro 8. Děti jdou spát. Pofackuju domácnost a jsem rada ze dam nohy hore. Fakt nemám domácnost jak z katalogu. Ze bych vyrazela někam cvičit by bylo totálně kontraproduktivní, nic by mi to nedalo.

Je to přesně jak píše Ropucha, abych mohla pracovat na plný úvazek a mít i chvilku pro sebe, musela bych mít na to lidi. Lidi nemám, tak holt nepracuju na plný.
Ruth 147384
14.7.2018 13:19:16
Já nemám třetinu života zmařenou, práce mi opětuje to normální, které tam vidím.
Tak nějak nestíhám si naplánovat, že vykopnu partnera za 4,5 roku.
[<<Předchozích 730] Názory 731740 z 8455  [Dalších 7715 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.