| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Posilování, cvičení, pohyb

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 830] Názory 831840 z 8455  [Dalších 7615 >>]
Ála+3 2047
13.7.2018 17:31:17
Jezdím doma na rotopedu, cca 40-45 minut asi 4-5x týdně. A při tom si buď čtu, vyřizuju telefony nebo koukám na napínavé filmy. Takže zabiju 2 mouchy 1 ranou a odpadá cesta do fitka apod.
Evelyn1968,2děti 6269
13.7.2018 17:29:24
U nás je to tak, že manžel byl proti domácímu vaření ve všední dny, jemu stačí závodka a k večeři si namaže rohlík~;), on nerad jí a cokoliv dělá s jídlem, protože tchýně je cpala horem dolem a doma se řešilo jen jídlo. Jeho snem jsou pilulky s živinama, ráno by si jednu dal a měl by pokoj od jídla celej den~;). Dost dobře nechápe mojí potřebu stát u sporáku a něco tvořit
Ale klidně vygruntuje celej byt nebo vyžehlí to mu nevadí.

Vaření jsem si prosadila já, protože jsem žrout, je to můj koníček, mám to ráda a navíc jsem nějak celkově "nedosycená" z dětství, u nás se jídlo ani domácnost neřešilo, máma byla moc emancipovaná, aby se zabejvala blbostma~;), co pamatuju, tak někde něco studovala, i te´d chodí do práce, domácnost ji nikdy nebavila, vařil táta, ale jen o víkendu. Pro mě je to základ domova.
Termix 105545
13.7.2018 17:28:47
Přes den se k pohybu moc nedostanu, protože učím okolo 45-50 hodin týdně. Navíc večer nekončím nikdy před 19.hodinou a taky musím být máma. Pravidelně téměř denně chodím až okolo 22.hodiny cca 5 km. A baví mě to.
Žžena 83005
13.7.2018 17:19:13
Manžel je velkej kluk, jistě dost inteligentní na to, aby vaření zvládl. Však může začít úplně jednoduchými rychlovkami.
Evelyn1968,2děti 6269
13.7.2018 17:17:57
nebo ten den nějakou rychlovku, maso na nudličky se zeleninou a rýži nebo červenou čočku
Žžena 83005
13.7.2018 17:14:40
Uvařit může někdo jinej ve vaší domácnosti, nebo můžeš vařit obden na dva dny a druhej den mít volno... pokud čas na jiný věci chceš, tak si ho uděláš, zrovna to vaření nemusí být nutně každodenní žrout času.
TaJ 81121
13.7.2018 16:37:42
Piggy, taky bydlím v Praze, ale naštěstí mám možnost chodit do práce pěšky přes park a klidnou obytnou část...chodím takhle hlavně v létě, jedním směrem to mám 25 minut ostřejší chůze, zpátky 30 - je to do kopce. Hlavně ta rána jsou krásná, jak nikde nikdo není, potkám třeba tři pejskaře, jinak nikoho... Snídani a oběd si nosím z domova, na sváču si můžu odskočit něco koupit i v práci... Ale to je asi tak celé moje sportování, cvičení moc ráda nemám, mám radši takový ten přirozený pohyb, hlavně chůzi, takže ve volnu podnikáme hodně procházky, nebo i delší výlety, málokdy sedíme doma...v zimě sice moc nechodím do práce pěšky, ale zase jezdím ráno se synem do školy a to taky máme kus na autobus a potom kus od metra a navíc do slušného kopce...a vlastně kdekoli můžu, tak místo jedné dvou zastávek busem, jdu radši pěšky, ono nám tady taky vesměs všechno jezdí jednou za půl hodiny, tak to už jsem tam pěšky taky:-)
Půlka psa 24064
13.7.2018 16:31:17
Jsem tryskomyš, nepotřebuju moc spát a čas šetřím tím, že domácnost delegujeme uklízečce. To, co zbyde máme napůl s manželem, prádlo řeší výhradně děti a v týdnu nevaříme. Přijdu domů z práce a o domácnosti nevím. Mám čas na rodinu nebo na sebe, když na věc přijde.
Líza 17721
13.7.2018 16:25:00
Piggy, promiň, ale kolem dokola píšeš, že musíš uvařit a něco udělat, přitom jsou s tebou doma další lidi, jeden dospělí, další velcí. Nemusíš to být ty, kdo to udělá.
Janinka a dvě princezny 132403
13.7.2018 16:19:30
aby to nevypadalo, že jsem přehnaná sportovkyně a k tvému dotazu, když to zprůměruju cvičím jednou, dvakrát týdně, vícekrát se mi podaří málokdy a držet pravidelnost už vůbec ne. Dvakrát týdně hodina tož můj průměr.
[<<Předchozích 830] Názory 831840 z 8455  [Dalších 7615 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.