Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Janinka a dvě princezny | 132403 |
|
|
13.7.2018 16:02:37
záleží jakou máš práci a šéfa, ale já chodím cvičit o polední pauze. Mám sice půlhodinovou ale šéfka je tolerantní a jednou max. dvakrát v týdnu mi to dovolí (2x v týdnu jsem to zvládla zatím jen párkrát). Jsem v centru Prahy a jsou tady možnosti např. intenzivní půlhodinová tabata. Za 45 minut jsem zpět v kanclu i se sprchou. To že jsem rudá a musím si brát 2 vršky mi nevadí. V kanclu v klidu vystydnu a za hodinu si převléknu ten vršek, který mám na dopocení. Časově jsem pryč z domu jako ty. V zimě ještě 1x týdně chodím na cvíčo u nás ve vsi s nadšenou holčinou - to je prostě daný čas a rodina je s tím již sžita a v létě o víkendech běhám (prostě během dne když je čas na 45 minut), když je něco s holkama je to horší to třeba necvičím i pár týdnů. Na zimu máme doma běhací pás.
|
| DaVinci | 49945 |
|
|
13.7.2018 15:50:33
Usoudila jsem, že investovat čas do sebe se vyplatí a tak se toho držím. Cvičím nebo běhám čtyřikrát v týdnu a protože na sebe musím být přísná, mám to naplánované a držím se plánu. Jednou týdně jdu po práci na Zumbu, jednou týdně doma cvičím podle Jillian Mitchell - když něco večer mám nebo vím, že se někde zdržím, přivstanu si ráno. Zjistila jsem, že to jde a je to super. Dvakrát v týdnu běhám. Miluju to. Za světla do lesa, za tmy mezi domy po chodnících. K tomu si připravuji sobě a mužovi obědy a pro celou rodinu večeře. Vařím vždy na více dní. Když nestíhám, nic se neděje, dojdeme si každý v práci na oběd, ale častěji si ten oběd nosíme z domova. A k večeři miluju zeleninové saláty, ty jsou za chvíli hotové. Ještě mám tip na pohyb, který nemusí být časově náročný. Mám to čtyři km na vlak, kterým jezdím do práce. Přes zimu jsem třikrát, čtyřikrát týdně ráno to chodila pěšky ostrou chůzí. Místo čtvrt hodiny autobusem nebo autem, 45 minut chůze. Ta půlhoďka se najde vždycky. Třeba za leden to podle aplikace bylo nachozených 65 km. A spousty naposlouchaných písniček
![]() |
| Piggy | 5422 |
|
|
13.7.2018 15:31:37
jj logistika, ta občas kulhá - něco zapomenu, někdy mi do toho něco přijde, či nevyjde (lékař apod..) a musela bych s báglem po praze než dorazím na pracoviště, uff
![]() |
| Piggy | 5422 |
|
|
13.7.2018 15:30:01
Vím, jak to myslíš, je to fajn, ale já ten čas na orazení nemám, v tom mezičase musím uvařit, či něco udělat...takže rovnou jak přijdu domů, už dělám...
Spíš přemýšlím, že bych vyšla se projít v práci o polední přestávce, to je světlo, aspoň něco než nic. |
| Ropucha + 2 | 120300 |
|
|
13.7.2018 15:27:02
Evelyn, jojo, to někdy také dělám.
Mám jídlo s sebou a dám si ho po práci v autě. Zastavím si na klidném místě, pustím si rádio, zrelaxuji a mohu vyrazit za dalšími aktivitami. |
| Piggy | 5422 |
|
|
13.7.2018 15:26:19
nemám už místo v bytě, radši bych venku, hmm povětrat. No, trochu moc věcí proti sobě. Něco vymyslím...
Nejlepší by bylo krátit pracovní dobu i dojíždění, ale to není reálné.. ![]() |
| . . | 133444 |
|
13.7.2018 15:25:04
Tak neběhala jsem do práce denně, bylo to 15 km a chtělo to právě jistou logistiku, tedy mít tam z předchozího dne připravené převlečení. V běžeckém pracovat nee, to by nešlo
![]() Jídlo není v mé práci problém, máme jídelnu, ale kdyby bylo, tak bych si ho nachystala také den předem. Jsem taky z Prahy, takže část cesty ulicemi, ale dost trasy i podél potoka, parkem, po cyklostezce. Dobré na tom je, že se překryje ten čas dopravy s tím časem na běh, čímž se v součtu ušetří. |
| Evelyn1968,2děti | 6269 |
|
|
13.7.2018 15:24:42
Ropucho, bez kafe nikdy nic, mám problém dojít na krevní odběry nalačno, a snídat v 11 většinu roku nelze
![]() |
| Piggy | 5422 |
|
|
13.7.2018 15:24:23
To já potřebuju víc spánku, hlavně v zimě aspoň 8 hod, jinak usínám u PC v práci...s tím nic neudělám.
|
| Ropucha + 2 | 120300 |
|
|
13.7.2018 15:23:46
Piggy, a co rotoped (nebo nějaké šlapadlo) domů?
Já ho používám právě v zimě, ve dnech, kdy není čas a příležitost protáhnout se venku. Není to úplně ono, ale alespoň něco. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.