| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Posilování, cvičení, pohyb

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 870] Názory 871880 z 8455  [Dalších 7575 >>]
Evelyn1968,2děti 6269
13.7.2018 14:41:35
Nejsem tryskomyš a chodím cvičit kolem osmé večer, asi 3x týdně, pokud je něco vhodného pro mě, před tím si zdřímnu~;), ještě vedu 1x týdně taneční kroužek s dětma, chodím spát po půlnoci.
Simeona+3 110315
13.7.2018 14:37:05
Ad vareni - nevarim denne. Chystam dceri obedy do skoly, protoze je celiak, ale delam to tak, ze o vikendu toho uvarim vic a schovam na pondeli a utery, v utery nevarim protoze male dela obed babicka a ve stredu a ve ctvrtek holt uvarit musim.
Letos mam zavazek varit vecere vic, v zajmu zdravi. Toz uvidime.

A jinak - jo, je to honicka. Chodim do prace na 6.30, vyzvedavam deti ve 4, pak ukoly a krouzky, nachystam veceri, pripadne davam deti spat (veceri dava a uspava i muz). Pak je prostor kdyz deti koukaji po jidle na pohadky nebo az uspim.
Mája+kluci 07, 11 95717
13.7.2018 14:36:58
Hýbu se tak 6× týdně, ale tryskomyš nejsem ani náhodou, jsem spíš lenoch a flákač ~f~
Jenže při sedavém zaměstnání a hromadě starostí potřebuju vyčistit hlavu a protáhnout tělo. Ven mě dostane kolikrát jen představa, o kolik horší to bude, když nikam nepůjdu - neunavená fyzicky a "nevyvětraná" špatně spím, jsem paradoxně unavenější a jsem protivná ~j~ tak se radši vykopu, i když se mi kolikrát nechce :-)

Nejjednodušší je to běhání, bere málo času a dá se kdykoliv. Ideální si sehnat kamarádku a celou cestu s ní povídat. Tím zajistíš jednak dobrý pocit, že nejsi sama potmě a jednak vhodné tempo (pro "kecacím" tempu jsi v aerobním pásmu).
Taky mi pomáhá plavání - snažím se jednou dvakrát týdně, klidně i pozdě večer, případně když má synek sám plavání, tak já jdu odplavat svoje :)
No a kolo - taky super, v létě se dá i večer, v zimě je to složitější, ale mám i trenažér (jen takový jako bržděný stojan, kam upnu za zadní kolo svůj normální bicykl), tak to je taková poslední záchrana, když fakt nemůžu/nechci nikam jít a je hnusně.
Simeona+3 110315
13.7.2018 14:33:05
Ve 20.30 uz nechodime behat, ale jen na prochazku se psem. Takze jsem po jidle a po navratu jdu rovnou do postele, pul hodiny si ctu a ve 22.30 jdu spat.
Líza 17721
13.7.2018 14:28:02
Běh je pro mě ta chvíle k nicnedělání a zasnění a čištění hlavy. Používám k němu hlavně čas, kdy bych i tak byla venku se psem, a k tomu času přidávám něco navíc. V zimě v létě, to je mi jedno, tma nebo světlo, to je mi jedno taky. Protože mi to dělá dobře, tak se k tomu nemusím nutit ani přemlouvat.
Děti mám velký. Doma mi nic neuteče, a pokud jde o domácí práce, není nic, v čem bych nebyla zastupitelná.
...j.a.s... 81911
13.7.2018 14:27:40
Co chodit cvičit cestou z práce? Že by sis odpočinula chvilku po práci, pak odcvičit a domů? Nebo zařadit rodinné plavání? V týdnu nebo o víkendu?
S vařením by ti mohl pomoci muž / děti, když bys šla cvičit.
Piggy 5422
13.7.2018 14:13:51
Jak dlouho vlastně sportujete, cvičíte?
Piggy 5422
13.7.2018 14:12:10
Běhání potmě, nejspíš máte čelovku, běháte po lese, nebojíte se?? Nejsem běhací, ale i tak bych se bála, že šlápnu do hovna, díry, mrtvoly, uklouznu na něčem.., jsem na to expert. A po ulicich mě to neoslovuje.
BIGLICE 147068
13.7.2018 14:09:09
Taky jsem docela vytížena a vyšťavena z prace a z domácnosti. Nekdy jsem fakt lina, ale většinou tu půl hodinu někde najdu. Nesledují televizi atd.
Piggy 5422
13.7.2018 14:08:35
Jak to řešíte s vařením?
Mám děsné dilema - když budu vařit před cvičením, tak je pak na to cvičení pozdě. A když po cvičení, tak jsem unavená/vyčerpaná, že by se mi uvařené jídlo pod nos hodilo...
Pro Simeonu, když chodíte ve 20.30 běhat, jak to máte přes den? Pro mne je čas od 20.30. či později cas pro knihu, přes den na ni není čas, resp. když čtu přes den, tak není jídlo, není vypráno/složeno či něco jiného...
A představa, že přijdu z práce a honem, poklidit něco ukuchtit, pohovořit a trádá ve 20.30 ven běhat, už na mě padá únava, když to po sobě čtu..., musím jít spát do 22.30, tedy neumím si představit, jak bych po běhu hned do koupelny a pak do postele rychle usnout...mě by se z toho šrotovalo v hlavě, musela bych vzít knihu, pojíst, napít v klidu a pak se chystat ke spánku, což by mi zabralo více času, hmm?
[<<Předchozích 870] Názory 871880 z 8455  [Dalších 7575 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.