| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Peníze a bydlení : Úklid domácnosti

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 120] Názory 121130 z 53535  [Dalších 53405 >>]
Datlice Klárka7/04aFilda 9/00 7987

Re: Re:

18.2.2008 9:38:13
Kopreti-je někde k vidění ten pyžamovej kapsář?
Datlice Klárka7/04aFilda 9/00 7987

Re:

18.2.2008 9:36:04
Tak jsem s velkým smutkem musela změnit platby na účtech z důvodu,že mi spadla mateřská.CHjo.to se bude blbě šetřit na dovči,mimořádné výdaje.
mateřská spadla a výdaje vzrostly....
Hanka +Janča 5/03 +Petřík 1/06 7893

Re: PH

18.2.2008 9:20:27
Slávko, to jsou šaty, co měla sestra na maturitní ples (tj. 14let)! Časy se mění... jen nevím, jak to mamka udělala - ta sukně byla mnohem bohatší a teď je strašně ouzká - chtělo by to tu vrchní žlutou širší, leč není.... ;((

Ale mám tu v záloze -asi na příští rok šaty, co jsem měla na závodní tancování - na standarty samozřejmě - už jsem se do nich pustila, ale je to oproti těmhle MOŘE práce... Ta bude hodně bohatá a nadýchaná :-)
*S 15300

18.2.2008 9:14:40
No a zabudla som na Janičku prncezničku Žlutenku ako by ju nazvala Emi. To u nás sa tak rozdeľujú princezné. Ružová Ruženka, Červená Červenka, Biela Bielenka ...:-D
*S 15300

18.2.2008 9:12:08
Věrka, ale ono je to cenovo skoro jedno, či je v akcii alebo nie. Bežne stojí 1300 a nejaké drobné a v akcii 1180.

Ten veľký.
A mám tu zbytok tej kotletky a premýšľam, čo s ním. Mám sto chutí hodiť ho na kyslú kapustu. čo myslíte? Je to vcelku nemusela by som krájať, k tomu knedlík z pečky...a zas mám voĺný deň.

Teraz sa dívam na hodiny a oni nás nevypli.
laeela 25834

Re: Žehlička vs. parní stanice

18.2.2008 9:08:55
Já pomalím i když u toho nejsem, ale například i když jsem doma, tak si libuji v tom, že naložím nedělní oběd do pomaláče hned ráno a nemusím nic dělat. Hlavně tam nic nemícháš, nehlídáš. Ze začátku jsem do toho chodila furt koukat, ale fakt to není potřeba.
A nemusím o víkendu stát u plotny.

Jinak dobré ráno. U nás se Pražáci rozhodli, že mi okoření poslední týden před dovolenou, tak se jdu zahrabat do papírů. Pokud někdo něco, tak do vzkazů, nebo e-mailem.
;((
Anouk 20112

Re: Pondělí,pondělí, mopy už se tetelí

18.2.2008 9:08:33
Hej hola hola!!!

Zdravím všechny vespolek!!!

Kamila ( Jáchym05+Ráchel08) 28756

18.2.2008 9:04:53
Hani,
Janička je jak z pohádky:-). Se žehličkou neporadím, nemám, nežehlím.

vrtulko,
třebas guláš z PH nemá konkurenci. Výhodou je to, že se to vůbec nemusí míchat, hlídat, nic. Fakt to šetří čas jako blázen.

Kopreti,
jj, včera jsme s Tuli cukrárnovaly;-)
Přes 4 500 jídelních stolů za super ceny na Favi.cz
Manka - 2 cipísci + bříško 52720

18.2.2008 9:04:29
Dobré ráno!!

Hanko, s žehličkou nevím, mám pradávnou stařenku, napařovací bez napařování :-), před deseti lety po svatbě mi ji mamka dala, že ji má doma a nepoužívá :-) Zatím mi funguje, tak si ji nechávám, ale kámoška teď kupovala nějakou přes net, stála kolem tisícovky a je béžová, no radost žehlit. :-)

Vrtulko, ano ano, taky zvažuju PH, ale já to mám ztížené mým DH, který nechce, aby se pomalilo přes noc nebo když nejsme doma, že tam může dojít k nějakému zkratu a můžeme vyhořet ~j~ on je na bezpečnost převelice opatrný. Tak se právě nemůžu rozhodnout, jestli i v tomto případě to má pro mě cenu, když u toho stejně musím být ~g~
Kopretin@ 14719

18.2.2008 9:01:00
O parní stanici se psalo spíše v mailech od Lídy.

Kamilo,byla jsi s Tuli?? To je super!!!
[<<Předchozích 120] Názory 121130 z 53535  [Dalších 53405 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.