| Datlice Klárka7/04aFilda 9/00 | 7987 |
|
|
Re: Re:18.2.2008 9:38:13
Kopreti-je někde k vidění ten pyžamovej kapsář?
|
| Datlice Klárka7/04aFilda 9/00 | 7987 |
|
|
Re:18.2.2008 9:36:04
Tak jsem s velkým smutkem musela změnit platby na účtech z důvodu,že mi spadla mateřská.CHjo.to se bude blbě šetřit na dovči,mimořádné výdaje.
mateřská spadla a výdaje vzrostly.... |
| Hanka +Janča 5/03 +Petřík 1/06 | 7893 |
|
|
Re: PH18.2.2008 9:20:27
Slávko, to jsou šaty, co měla sestra na maturitní ples (tj. 14let)! Časy se mění... jen nevím, jak to mamka udělala - ta sukně byla mnohem bohatší a teď je strašně ouzká - chtělo by to tu vrchní žlutou širší, leč není....
![]() Ale mám tu v záloze -asi na příští rok šaty, co jsem měla na závodní tancování - na standarty samozřejmě - už jsem se do nich pustila, ale je to oproti těmhle MOŘE práce... Ta bude hodně bohatá a nadýchaná ![]() |
| *S | 15300 |
Re: PH18.2.2008 9:14:40
No a zabudla som na Janičku prncezničku Žlutenku ako by ju nazvala Emi. To u nás sa tak rozdeľujú princezné. Ružová Ruženka, Červená Červenka, Biela Bielenka ...
![]() |
| *S | 15300 |
Re: PH18.2.2008 9:12:08
Věrka, ale ono je to cenovo skoro jedno, či je v akcii alebo nie. Bežne stojí 1300 a nejaké drobné a v akcii 1180.
Ten veľký. A mám tu zbytok tej kotletky a premýšľam, čo s ním. Mám sto chutí hodiť ho na kyslú kapustu. čo myslíte? Je to vcelku nemusela by som krájať, k tomu knedlík z pečky...a zas mám voĺný deň. Teraz sa dívam na hodiny a oni nás nevypli. |
| laeela | 25834 |
|
|
Re: Žehlička vs. parní stanice18.2.2008 9:08:55
Já pomalím i když u toho nejsem, ale například i když jsem doma, tak si libuji v tom, že naložím nedělní oběd do pomaláče hned ráno a nemusím nic dělat. Hlavně tam nic nemícháš, nehlídáš. Ze začátku jsem do toho chodila furt koukat, ale fakt to není potřeba.
A nemusím o víkendu stát u plotny. Jinak dobré ráno. U nás se Pražáci rozhodli, že mi okoření poslední týden před dovolenou, tak se jdu zahrabat do papírů. Pokud někdo něco, tak do vzkazů, nebo e-mailem. ![]() |
| Anouk | 20112 |
|
|
Re: Pondělí,pondělí, mopy už se tetelí18.2.2008 9:08:33
Hej hola hola!!!
Zdravím všechny vespolek!!! |
| Kamila ( Jáchym05+Ráchel08) | 28756 |
|
|
Re: Žehlička vs. parní stanice18.2.2008 9:04:53
Hani,
Janička je jak z pohádky . Se žehličkou neporadím, nemám, nežehlím.vrtulko, třebas guláš z PH nemá konkurenci. Výhodou je to, že se to vůbec nemusí míchat, hlídat, nic. Fakt to šetří čas jako blázen. Kopreti, jj, včera jsme s Tuli cukrárnovaly;-) |
| Manka - 2 cipísci + bříško | 52720 |
|
|
Re: Žehlička vs. parní stanice18.2.2008 9:04:29
Dobré ráno!!
Hanko, s žehličkou nevím, mám pradávnou stařenku, napařovací bez napařování , před deseti lety po svatbě mi ji mamka dala, že ji má doma a nepoužívá Zatím mi funguje, tak si ji nechávám, ale kámoška teď kupovala nějakou přes net, stála kolem tisícovky a je béžová, no radost žehlit. ![]() Vrtulko, ano ano, taky zvažuju PH, ale já to mám ztížené mým DH, který nechce, aby se pomalilo přes noc nebo když nejsme doma, že tam může dojít k nějakému zkratu a můžeme vyhořet on je na bezpečnost převelice opatrný. Tak se právě nemůžu rozhodnout, jestli i v tomto případě to má pro mě cenu, když u toho stejně musím být ![]() |
| Kopretin@ | 14719 |
|
|
Re: Žehlička vs. parní stanice18.2.2008 9:01:00
O parní stanici se psalo spíše v mailech od Lídy.
Kamilo,byla jsi s Tuli?? To je super!!! |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.