| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Peníze a bydlení : Úklid domácnosti

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 140] Názory 141150 z 53535  [Dalších 53385 >>]
Vrtulka* 30931

Re: Pondělí,pondělí, mopy už se tetelí

18.2.2008 8:39:42
Juri, už to fičí.

K PH, pojďte mi to ještě chvíli líčit jaká je to krása:-) A jak je ta herka velká? Jako pečka? Chudák DH, toho asi trefí, až zjistí, že se nám domů žene další přístroj. Ještě že nemusíme řešit finanční otázku, zlaté oddělené účtyR^
Kočky, psala Jurina kvůli "chemii v pracích prášcích", tak mne napadlo, kdyby byl zájem, že bych udělala takové shrnutí o principech fungování a složení čisticích prostředků, vytáhla bych staré přednášky ze školy, trošku se v tom se sentimentem pohrabala, a tak.
*S 15300

18.2.2008 8:36:29
Tak som tu a práve mi došiel email, že nám vypnú dnes internet o chvíľu. To je ale drzosť, oznámiť to pol hodinu pred vypnutím. Tak to rýchlo musím využiť. Idem si pre kávičku a tortu.

A Vrtulke mailík.
Hanka +Janča 5/03 +Petřík 1/06 7893

Žehlička vs. parní stanice

18.2.2008 8:20:39
A chtěla jsemse zeptat... Kvůli tomu mýmu malýmu rošťákovi MUSÍM koupit novou žehličku!
Jednou mi jí shodil a teče - a s tím žehlit je teda hnus :-(

Už jsem tu (na netu) lovila včera
Vím asi na o koukat... ale zaujalo mě, že teď v Tescu mají akci na parní stanici za 1500!
Myslíte, že bude kvalitní? Nebo to mám isknout? Na parní stanici od jiného výrobce nemám, ale vím ,že jste se tu bavili (doufám, že tady), že je to MNOHEM lepší, než klasická žehlička.
Mám jí okouknout? A na co případně koukat?

Kuji za rady
Kamila ( Jáchym05+Ráchel08) 28756

18.2.2008 8:16:33
Vrtulko,

já to nejdřív zkusila přes noc, měla jsem podobnej problém, dneska už je mi to fuk a pomalím i když jsem mimo domov, jak o život. Časovací zásuvku téměř nepoužívám. Narozdíl od pekárny, tady můžeš mouchy vychytat až nakonec- koření, zahuštění a tak. OPravdu u toho nemusíš bejt.
Hanka +Janča 5/03 +Petřík 1/06 7893

18.2.2008 8:15:47
Krásné pondělní ránko!

No, přiznám, že jsem částečně VP udělala včera - musela sjem převlíknout a při té příležitosti jsem vyluxovala a vytřela - jen tak za chodu...
Já stejně musím luxovat denně a vytírám tak ob-den - děti nadělají šílený bordýlek!
Vrtulka* 30931

18.2.2008 8:12:21
No, to vám tedy pěkně děkuji, ještě chvilku, a už budu mít pocit, že bez něj nemohu žít, a budu hrozně strádat.

Ještě dotaz- je reálně nechat ho pracovat opravdu tak, že ho ráno cestou do práce naložím a nechám ho tam celý den samotného puštěného? Pračku a myčku nechávám bez dozoru puštěné a problém s tím nemám, ale v tomhle je JÍDLO~g~, to se mi samotné nechávat nechce. Třeba odložený start u pekárny je mi taky na nic,nebo jsem to nepochopila, já u toho začátku vždycky potřebuju být, abych dorovnala konzistenci. Dělám něco špatně?
Jurina, 2 děti (07/02, 04/04) 7165

18.2.2008 8:10:19
Vrtulko, poslala jsem ti mail, podívej se, prosím.

18.2.2008 7:59:38
A mám dojem, že i Manka.
Samolepky na zeď z Favi.cz - největší výběr
Jurina, 2 děti (07/02, 04/04) 7165

18.2.2008 7:57:41
Dobré ráno ~s~.

Vrtulko, já došla včera ke stejnému zjištění :-D.

18.2.2008 7:53:51
Vrtulko,

PH u nás od Vánoc jede téměř denně, fakt je to neskutečná časová úspora.
[<<Předchozích 140] Názory 141150 z 53535  [Dalších 53385 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.