Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Zdislava a kluci | 14977 |
|
|
Re: Reakcie28.1.2008 9:02:27
dobre rano i tady
![]() taky bych mela zacit s VP,ale vubec se mi nechce :-( a jeste jak mi pomohla FL,ja ji proste miluju.....normalni sobota....ja hackuju,vojta s matejem si hrajou,DH u PC a premysli co bude delat,jestli koukat na TV,nebo pujde do sklepa,najednou zvonek a uplne neohlasena navsteva a my meli doma uklizeno,jupi jupi jupi ja z toho mela takovy hezky pocit jeste vcera, byt to jiny den,tak bych tu zacala zmatkovat a DH by je musel zdrzet ve sklepe.....takze jdu uklizet,co kdyby nahodou dneska zase nekdo prisel ![]() |
| Tuleník (2*6/04+1*2/07) | 13879 |
|
|
velké pondělí28.1.2008 9:00:03
tak pojďte tematicky hlásit velké pondělí :o)))
mám vytřeno v ložnici a svlečené pelíšky - větrám peřinky na okně, takže zatím neobaluju :o))) a vynesené smetí.... teď jdu doobléknout Elí :o))) a pak se asi vrhnu na zrcadla a okna. Jo a pračka se pere....jak jste na tom Vy? |
| Věra+Anetka 07/04+Stáník 05/07 | 29669 |
|
|
Re: Reakcie28.1.2008 8:58:19
Dobré ránko, zdravím Vás po dlouhé době na rodince!!
A protože je VP, tak jdu směle do toho |
| *S | 15300 |
Reakcie28.1.2008 8:56:50
Tak som chcela reakcie napísať na dámu,ale mohlo by sa to zase zvrtnúť, tak to kopírujem sem.
Tie, čo ste tu neboli, o veľa ste prišli, tie fotečky boli nádherné. Možno by to stálo za to dať ich do FL denníčkov. Monika, tak takéto kúzla ovládala moja mamina. Mňa to bohužiaľ úplne minulo. Takže cash flow apod som jej len prekladala do angliny, keď to mala niekam do zahraničia posielať. Teraz už neviem ani terminológiu. A to úbohé dieťa na fotke z víkendového FL mecheche je fakt nutné nahlásiť, súhlasím s Hankou a Baruschkou. Keby ste to len videli!!! Lenže dôkazový materiál nám už dáma vymazala. ![]() |
| *S | 15300 |
Re: Já chci taky mailík28.1.2008 8:48:15
DObré ránko. Nástuuuuup!!!!
Ja som dva dni sama doma. Emi som v piatok zabudla prihlásiť do škôlky, tak až zajtra. Ale aspoň sme si fajn pospali. Všetky tri do 8 00. Paráda. A ďalší pupienkový dotaz. Vypátrala som, že Emi jedla vanilkové rohlíčky, takže zase orechy a včera mala doma Cheerios med a mandle. Môže byť alergická aj na mandle? Už ma to pátranie prestáva baviť. Med pije normálne už dlho, takže to asi nie je možné. |
| Hankie+3 | 11120 |
|
|
Re: Já chci taky mailík28.1.2008 8:40:17
Dobré ranko všem
![]() Zuzko, mailík jsem právě přeposlala, omlouvám se, dřív jsem si ho nevšimla... Dámy z Dámy, kdepak jste? Laeela vás poctivě vyhání na rodinku, všichni že už jdou a nikdo tady! No toto? To se může? ![]() |
| Kopretin@ | 14719 |
|
|
Re: Já chci taky mailík28.1.2008 8:08:27
Dobré ráno!!
|
| ZuzkaN | 7401 |
|
|
Re: Já chci taky mailík25.1.2008 23:52:10
Ahoj,
jsem taky z "látkařek" a moc prosím také o zasílání mailů. Zatím jsem se dostala jen k čistému dřezu a bohužel ani ten není pokaždé Jinak něco málo jsem už studovala a zdá se mi to super. Jen se k tomu dokopat! Předem dík! |
| Hanka,3 deti | 20507 |
|
|
Re: Já chci taky mailík25.1.2008 22:49:03
Ema,
ty denni mise jsou uplne skvele. Ja to delam tak, ze to vlastne delam doma stejne, ale delam navic ty denni mise. A casem je to velmi znat. A az prijde velke vyhazovani, neboj se, jdi do toho a mas vyhrano. |
| Hankie+3 | 11120 |
|
|
Re: Já chci taky mailík25.1.2008 13:18:03
Hezký den, jsem sem byla poslána, tak plním úkol
a jdu přeposlat ranního maila. Chvilinku strpení, prosím pěkně )H. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.