| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Peníze a bydlení : Úklid domácnosti

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 560] Názory 561570 z 53535  [Dalších 52965 >>]
Vrtulka* 30931

Re: dobré ráno

14.1.2008 7:12:20
Krásné ráno všem, vidím, že jsem tu první.

Mám zase jednou uklízecí téma:-) Jak čistíte takové ty ";stříbrné" kroužky na hořácích na sporáku? Průběžně je už pro mne pozdě;f. Nezkoušel je někdo dát do myčky?
*S 15300

12.1.2008 21:27:28
hELENApA, DOSTALA SI MôJ EMAIL?
HelenaPa 48800

11.1.2008 12:06:43
Ahoj, taky hlasuju, i když ne každý den, ale když si vzpomenu. ALe ať se dívám, jak se dívám, žádnou Simču tam nevidím. To už je vymazali? Ajko, nevzdávej to, když víš, že už máte přes 5000 hlasů poctivě. To by byla škoda odstoupit.
Ajka Kuba 89, Maki 96, Adi 09 18094

dobré ráno

11.1.2008 9:12:50
Vůbec by mě nenapadlo, že soutěž se může takto zvrhnout, i když mi bylo sděleno, že to je vlastně jen sbírání hlasů, ano je to sbírání hlasů.

Na rodinu jsem dala odkaz na hlasování jen na diskuze, kam jsem chodila, kde mě holky znají.

A v diskuzi na svatebním webu opravdu známý od Simony a Radima píše, že jim hlasovali známí, potom známí známých a další známí známých, takže získali za noc a kousek 2000 hlasů....proti tomu se dalo bránit jedině tak, že pošlu prosbu o hlasování známým a tí rozšíří dál....Bohužel.

Napsala jsem, že pokud vyhrajeme, vůbec mě to netěší a jsme ochotní se s Radimem a Simonou podělit a také, že mají třeba udělat finále z prvních párů a vybrat jeden. Včera večer jsme chtěli odstoupit, protože to je fakt hnus, ale všichni mi psali, ať neblbnu, že mám počkat na prošetření a vyřešení správce svatebníéh webu.
Ségra
  • 

Re: PROSÍM O POMOC!

10.1.2008 23:14:39
Dobrý večer Ajko,
na prosbu sestry Anouk samozřejmě skoro každý den poslušně hlasuji a moc Vám fandím! Před chvílí jsem koukala a na druhém místě je Martina a Lukáš, před kterými máme veliký náskok. Tak doufám, že Vám to vyjde! Mějte se krásně.
Lenka a Markétka 04 + Mára 08 20416

Re: PROSÍM O POMOC!

10.1.2008 16:03:33
Vypůjčila jsem si tento textík a poslala všem známým co mám.Moc vám držím palečky.

PROSÍM O POMOC!

10.1.2008 15:44:00
Ahojte všichni!
Nemůžu psát každému zvlášť, protože bych tady seděla celé odpoledne, ale asi všichni víte, že soutěžíme už asi měsíc o svatbu zdarma.
Nejdříve nás překvapili pořadatelé v prvním kole, když změnili podmínky a týden před skončením prvního kola napsali, že se soutěží o svatbu v Praze a bude vyhlášeno druhé kolo soutěže, o svatbu v Ostravě.
V prvním kole jsme nechtěli být první (sklončili jsme na 2.místě), protože bychom museli odjet na svatbu v Praze...tudíž jsme se s velkou vervou, Vás přátel, rodiny a známých vrhli do druhého kola a za Vaší podpory jsme byli téměř měsíc první s dvojnásobným počtem hlasů. Dnes se stalo však něco nevídaného a soutěžícím na druhém místě přibylo 2000 hlasů. Ještě včera měl Radim a Simča na 2.místě 1961 hlasů a my 4083 hlasů a teď odpoledne jsem otevřela hlasování a jsem v šoku, oni mají (Simona a Radim) 4235 a my 4394 hlasů. Naskočilo jim přes 2000 hlasů za jedinou noc!!!
Redakce webu prošetřuje jejich počin, jestli je to zmanipulované či ne.
Na diskuzi napsali, že obeslali všechny známé a známí další své známe a že udělali řetězové hlasování...tudíž Vás prosím o to stejné, pokud Vás to nebude obtěžovat, budu psát každý den prosbu o hlas všem svým známým a přátelům a Vy všichni přepošlete svým známým a přátelům. Dostala jsem dnes asi 50 emailů, ať to nevzdáváme, ať se pokusíme udělat to stejné...co udělali na prvním místě, tak Vás moc prosím, přepošlete tento mejlík všem možným potencionálních hlasujícím.

Vím, že dnes nemá skoro nikdo čas nazbyt a zatěžuji Vás....ale prosím Vás o přeposlání odkazu na soutěž všem Vašim známým.
Děkujeme Ajka a Zbyněk

A VŠEM, CO JSEM SLÍBILA, ŽE NAPÍŠU POKRAČOVÁNÍ SVÉHO ŽIVOTNÍHO PŘÍBĚHU NA TITULNÍ STRANU RODINY, UDĚLÁM TO, ABY JSTE VĚDĚLI, ŽE SI FAKT KOUSÍČEK ŠTĚSTÍČKA UŽ ZASLOUŽÍME. Zatím si ve stručnosti můžete počíst v profilu soutěže, kde máme deník. Ajka

Svatba Ajky

Re: Hlas

9.1.2008 6:57:52
takvám děkuji za hlasy :-)
Ložní povlečení na Favi.cz - největší výběr
Sissina a Sára07 a Emma10 69373

Re: Hlas

8.1.2008 22:24:04
ahoj...Ajku neznám, ale dala jsem jí hlas....omylem jsem sem zabrouzdala...pá
Milena (2 holky) 11450

Re: ***

8.1.2008 9:24:23
Jsem si dnes vzpomněla, že včera bylo pondělí :-). No nic, alespoň jsem zahlasovala Ajce.

K zážitku v nemocnici. Mám jeden čerstvý z prosince, dcera (7.let) měla zápal plic. Musím říct, že jsem byla velmi příjemně překvapená. Před 4 lety jsme byli ve stejné nemocnici a byl to děs a hrůza. Pak došlo k přestěhování dět. odd. do jiné budovy a ke změně personálu a je to hodně vidět.
Kapačku dceři píchli do levé ruky, protože je pravačka. Měli 5 jídel denně, na dopolední svačinku bylo ovoce, na odpolední byl plátek vánočky, nebo houska. U snídaně jsem nebyla, ale k večeři měla pečivo s tvarohem, nebo šunku. Nikdo je ráno nebudil, snídaně byla v 7,30, když se stihla umýt před, stihla, když ne, tak času dost :-)). Sestřička se chodila několikrát za den ptát, jestli něco nepotřebujeme (byla jsem tam s dcerou od 8 do 16 hod, než začala kouzelná školka - TV měla na pokoji). Pokoje byly buď s velkou postelí, postýlkou a střední postelí pro děti, které tam měly maminku, nebo po 3 postelích, pokud byly větší děti samy. Pokoj se 3 postýlkama měli od sesterny oddělený sklem se žaluziemi. Sestřičky byly velmi ochotné, hodné a Dr. taky. Navíc tam dcera trávila Mikuláše a dostala (místo dopolední svačiny) balíček. V balíčku měla jen jednu sladkost, nějaký oplatek, jinak samé ovoce.
Musím říct, že jsem byla velmi spokojená a odcházela jsem odpoledne s jistotou, že se o ni dobře starají.
[<<Předchozích 560] Názory 561570 z 53535  [Dalších 52965 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.