| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Peníze a bydlení : Úklid domácnosti

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 600] Názory 601610 z 53535  [Dalších 52925 >>]
Vrtulka* 30931

Re: :-)

7.1.2008 18:54:05
Slávko, rozhodně kvůli retardácii, a rozhodně ne kvůli vaší:D Jsi dobrá, jak jsi klidná. Ty tu mudru jednou zlomíš.

Se musím pochlubit, jak se mi včera povedly Zorbulky- normálně to bylo jedlé, dokonce velmi jedlé.4 kusy jsme sežrali s DS ještě teplé hned večer. To je zdravá výživa. Tak jsem to dnes dorazila obědem- byla čočková polévka a cizrnové curry. Jestli po tomhle chlapci neodletí, tak po ničem.

Včera jsem tak myslela na Zeithun, jak se asi má, tak jsem si k tomu pustila Krvavý diamant. To jsem si dala. Už mne delší dobu děsí ty propletené řetězce, na jejichž konci (nebo spíš začátku) jsou ti chudáci, kterým vyplundrují zemi a zničí životy a zdraví, a peníze odtečou na druhý konec světa. Ve finále jsem dospěla k tomu, že je v podstatě nemožné koupit výrobek, který by nebyl vykoupen lidským utrpením:-( Konec hlubokomyslné úvahy.

Ajka Kuba 89, Maki 96, Adi 09 18094

7.1.2008 18:43:43
nakukuji, jestli je Slávka teta?!
Hanka,3 deti 20507

7.1.2008 16:19:58
Tuli,
co ja vim, tak nekteri pediatri 8-mi mesicni vypousteji. Ani se ale neptej, kolik kontrol je tady.
Polovina co v CR.
*S 15300

7.1.2008 14:58:38
Dobrovoľne tam chceš chodiť? Ja som úplne zabudla na 8 mesačnú, potom som tam došla neskoro a teraz to zase tak vyšlo. Neviem, prečo nás tam chcela. Možno kvôli tej retardácii. :oD Chcela nás hnať na neurolku.
Tuleník (2*6/04+1*2/07) 13879

7.1.2008 14:47:39
10-ti měsíční? nás doktorka chtěla až na roční.. hmm, tak já tam asi zajdu jen tak...
*S 15300

7.1.2008 14:26:34
Tak sme doma z 10mesačnej, dr. bola v pohode, ničím som do nej nerýpala, snáď už to bolo naposledy. A dokonca sa pri mojom popise lenivosti slečny usmiala. Tak som ďalj ľahostajne vykladala, že predsa len vidím,že postupuje a tak sa asi zľakla, že to beriem úplne na ľahkú váhu, tak trošku ráznejšie ma oboznámila s tým, čo už by mala v 10.mes. ovládať. Až pri konci zistila, že má skoro 11!!! :oDDD

No ale pohoda, nikam nás neposlala, plazenie a sedenie, pevné odrážanie nožkami do stoja jej postačovalo.

Švagrinka si číta, začínajú kontrakcie, tak jej pomáham tlačiť smskami. Bola vystresovaná telefonátmi, tak som rada, že som odolala a neotravovala, len povzbudzovala nenápadne. Ale ona to vedela, že ja sa jej nikdy nespýtam: Tak už? apod. Spadol mi kameň zo srdca, lebo som začínala mať o ňu strach, prečo nepodáva info. Má tam Prevíta a týmto ďakujem NESULKE za nakopnutie. Geniálny darček.
Hanka +Janča 5/03 +Petřík 1/06 7893

:-)

7.1.2008 14:04:59
Jsme doma hodinu a půl.
Petřík usnul v kočárku, doma jsem ho přendala do postýlky!
janču jsem vzala po o, ale nespala.
Odpo půjdeme na sáně a na boby!

A večer jsem měla jít na nehty, ale byla tu podmínka abych to stihla! Musel by mě tam Petr odvézt, ale ten nechce, že si to mám zařídit an jindy! Jenže je to celkem daleko a po večerech to prostě nestihnu, když mě tam nehodí!
Se na to...
Jsem si myslela, jak budu mít na narozeniny nehty zase hezké.. já vím, je to rozmar... ale jediný, co mám...
Zdislava a kluci 14977

Re: Zdravím při pondělku

7.1.2008 13:24:58
anouk diky za pochvalu uz se cervenam :-) jenom aby se to dedovi taky libilo :-D ja prave nemam absolutni predstavu o tom kolik to bude stat :-( ale uz tedka vim,ze to bude delat firma,jinak bych se nedockala nikdy zadneho sezeni :-(
Pohodlná křesla za super ceny na Favi.cz
Anouk 20112

7.1.2008 13:22:45
Zdi já nemám vůbec představu, ale namaloval jsi to hezky!
Zdislava a kluci 14977

7.1.2008 13:20:59
holky jeste k te vcerejsi pergole......nenechali jste si nejakou takovou delat? na kolik to asi tak vyjde? ja nemam vubec predstavu,sedaci cast je 3x5m a celkova plocha je 6x5 m,vim ze se to bude lisit podle materialu a tak,chceme takovy ten prumer v cene a nevim jestli se vejdeme do 50-ti tisic :-( .....obrazek je tady:
[<<Předchozích 600] Názory 601610 z 53535  [Dalších 52925 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.