| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Peníze a bydlení : Úklid domácnosti

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 620] Názory 621630 z 53535  [Dalších 52905 >>]
Zdislava a kluci 14977

Re: Zdravím při pondělku

7.1.2008 12:27:35
moni nasla jsem tuhle stranku.....
http://polstare.ic.cz/
Zdislava a kluci 14977

7.1.2008 12:25:01
datli psala jsem ti na damu......
stejne je to dobry,ze mame misto kam napsat osobni veci :-)
Zdislava a kluci 14977

7.1.2008 12:16:36
to nevim jestli se daji nahrat,treba by to vedeli holky tady......jinak ja je kupovala ve zdravy vyzive,prodavaji to jako na odvar,ktery se pak dava na krecovy zily, pani jsem to vykoupila,ale nezlobila se,rikala ze zase objedna,ale na to sezeni je jich potreba mnohem vic.....dokonce jsem jednou mluvila s pani,ktera si chtela delat pohankovou madraci....

jinak chranic madrace mame taky ten propustej z ikei a koupila jsem cca 2cm vysoky a dotedka si nadavam,ze jsem mela koupit ten vyssi,protoze mame dost tvrde madrace a ja nemuzu lezet na brise,tlasi me ty moje jednicky :-(
Baruschka 11798

Ahoooj!

7.1.2008 12:13:30
Zdravím při VP! Už mám hotovo, jupííí! A HS jsem zlikvidovala včera, počítá se to?? :-D

Chrániče matrací - mám a nemůžu si je vynachválit - ač mám i stahovací a prací potahy z matrací, tak s tímhle se mnohem jednodušeji manipuluje. A DH se dost potí, takže fakt je to někdy síla.

Mívají je i v nabídce v Tchibu a Lidlu.

Monika J 8771

7.1.2008 12:10:36
jo a kde se to vlastně kupuje?
Monika J 8771

7.1.2008 12:09:43
Já chci dělat takové ty nahřívací polštářky a mají se plnit pšenicí ale to nesmí navlhnout. To by ty slupky byli lepší. Dá se to dát nahřát do mikrovlnky?
Zdislava a kluci 14977

7.1.2008 12:02:34
my z nich mame vsichni polstarky na spani, od te doby me neboli krcni pater a kdyz mam MS bolesti bricha tak staci jenom prilozit,nevim na kolik je to placebo efekt,ale na me to funguje :-) kupuju je po 10-ti dekach baleni,ale porad se to vyplati je znovu napnit,nez koupit novy.....(novy pres 200,- napln do jednoho tak 60,-) a planuju usit do obyvaku jeden sedaci vak,nevim jak se jmenuje :-( a tuli rikala ze by chtela taky :-)
Monika J 8771

7.1.2008 11:57:41
k čemu jsou ty pohankové slupky?
Šatní skříně se zrcadlem na Favi.cz - opticky zvětšíte ložnici
Zdislava a kluci 14977

7.1.2008 11:53:26
a dneska jsem si sla bez kocarku jenom v lehke bunde a byla to parada,takze jestli bude o vikendu pekne pocasi tak to Blanik jisti,jeste musim do te doby usit druhy mei-tai pro vojtika,protoze dneska kdyz videl jak si ho na sebe vazu tak se mi hrnul do naruce a nejak nemohl rozdychat,ze je v nem matej :-D
Zdislava a kluci 14977

7.1.2008 11:51:46
tuli prosim jednou jsme se spolu bavili o pohankovych slupkach a o tom ze do domecku budes porizovat....je to aktualni,nebo jeste v nedohlednu? ja se jenom pripominam ze bych se pridala k objednavce.....
[<<Předchozích 620] Názory 621630 z 53535  [Dalších 52905 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.