| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Peníze a bydlení : Úklid domácnosti

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 640] Názory 641650 z 53535  [Dalších 52885 >>]
Monika J 8771

Re: Zdravím při pondělku

7.1.2008 10:36:04
na manželských máme každý svou matraci tak by jsme měli i svůj chránič. A i když už noční počůrávání nehrozí zase teď mám počůrávání ze smíchu. A to na můj vkus celkem často. No a občas při návštěvě se rozpatlou nějaké sušenky....
Datlice Klárka7/04aFilda 9/00 7987

Re: PF 2008

7.1.2008 10:35:08
Slávko ještě k čůrání.Říkám si,že pokud by K. měla nějaký vnitřní problém,tak by nebylo období suchých nocí třeba z podzimu a období měsíce s téměř každodenním počůráváním.A Možná kdyby měla nějaké refluxy,tak předpokládám,že by mívala sklony k uroinfektům.
Přes den ,nemyslím spaní-je bez nehody už pěkně dlouho.A nechodí nějak mimořádně často.
Tipuju to,že to má souvislost asi s hloubkou spánku a s fází spánku.Když spí jak dudek ,že vedle ní chodím,svítím,mluvím nahlas,ani si necvrnkne.
Ale jak je ve fázi-asi jak se zdají sny-při probouzení se,tak v tu dobu se počůrává.
O víkendu jsem nestačila sušit povlečení.Dopadlo to nakonec tak,že jsem si musela svou peřinu povlíknout dětským povlečením.Počůrala všechny dospělé povlečení.Ach jo.
Ptáčková 6626

7.1.2008 10:33:33
Ahoj!

Datli to je k nsasr...

Jiank s chráničemi matrací jsem na tom stějně jako Kopretina, nemáme a budeme kupovat s novými matracemi, což bude , doufám, v dohledné době.

Jo a s tím počuráváním... Tobík má už nehodu jen občas, ale pořád bere lék na roztahování měcýře a na noc hormony... ale základ je pitný režim, 2/3 denní dávky dopoledne, přestat úplně pít 2 h před spaním a ty 2 hodiny chodit čůrat každou 1/4 hodinu. Je to pakárna, ale funguje...

Školka u nás nehrozí, pořád rýma.... už se z toho asi zblázním, ALE ABYCH KLUKŮM NEKŘIVDILA, OD RÁNA SE poprali jen 1x.

Anouk 20112

7.1.2008 10:30:04
datli ani houno... ať si to doplatí ten kdo to blbě zapojil a nebo zodpovědný revizní technik nedoplatila bych navíc ani korunu!!!
Nám takhle najednou vyměnili plynoměry a já byla kupodivu jediná kdo zuřil, že ty staré odmontovali bez toho, aby provedli odečet podepsaný majitelem bytu. Holt je měřič majetek planáren a tak si s ním prý mohou dělat co chtějí... smajlík co se mlátí kladívkem dohlavy. :-)
Kopretin@ 14719

7.1.2008 10:29:28
Moni,já ho měla na manželské a za čas mně štvalo mít další kus na upravování na víc.
Pak jsem na něm nechala malou chvilku Verunku nahatou,když byla mímo a ona se vykadila.

Nevešel se mi do pračky :o(
Monika J 8771

7.1.2008 10:27:18
Datli to chce alespoň štamrlu
Monika J 8771

7.1.2008 10:24:06
tak mám vysáto a vůbec mi není tepleji :-((
Datlice Klárka7/04aFilda 9/00 7987

7.1.2008 10:22:45
Tak jsem se vrátila z ranních pochůzek a zuřím.Před barákem zrovna parkoval chlap z elektráren a že jestli jej pustím,protože jde odstraňovat závady.Šel na velký hlavní elektroměr juknout a za chvilku ho mám za zadkem.Prej je to v našem patře.A ejhle-je to náš elektorměr.Čuměla jsem jak trubka z jara,protože údajně už půl roku máme nové digi měřiče.A hele-při jejich výměně došlo k tomu,že ze 3 drátů byl jeden nedotažený,tudíž nám elektřina šla stále na levno tarif.Jedná se o 4 hodiny drahého provozu denně,v nichž nám vypínají nahřívání bojleru a topení.Je to ta doba,kdy jsem vždycky strašně zmrzlá.
No a závady si všiml hyperaktivní soused,myslejc,že elektroměr je jeho.Hňup,měl být rád,že se mu nenačítá elektřina!
No a ve výsledku-nám snad nějak způměrují elektřinu a průměrem se to doplatí.Jenže jsem dost vzteklá.
1) neseděly čísla měřičů a smluv
2)nikdo nás neinformoval o výměně elektroměrů
3)udělali výměnu s chybama a f irma,co to prováděla,je krachlá.Údajně elektrárna za ty seky nenese odpovědnost.Myslím si ale něco jiné.
4)doufám,že neudělají průměr za nějaké krátké zimní období,protože bychom platili mnohem víc.
Pokud byly hodiny instalovány v červenci,tak o prázdninách jsem téměř nebyla doma a DH byl vlastně odletěn do Kosova.Takže odběr elektřiny minimální.Jsem zvědavá,jak tyto informace vezmou v potaz.
Navíc,pokud se elektřina v čase drahého provozu načítala za levno-jak mi to odečtou?
A musím se s nimi sama spojit a vyřešit to.
5)sousedka prskala,že když jsme neodebrali elektřinu na elektroměru,tak že ona se naštve a taky nic nebude platit.

Jdu si dát kotel čaje na uklidnění!
Obývací stěny na Favi.cz - největší výběr
Tuleník (2*6/04+1*2/07) 13879

Re: VP

7.1.2008 10:18:50
HAHAHÁÁÁÁÁÁ, tak doprostřed drobečků se posadil můj malý recyklátor a úspěšně je spásá.... uvidíme, co dokáže :o)))
Tuleník (2*6/04+1*2/07) 13879

VP

7.1.2008 10:17:58
Jdu se pokusit nacpat dvojitý špaldový polštářek do malého obalu....

asi tu smečku přetrhnu - jsou úplně zdraví - rozdrobili suché rohlíky, nasypali do toho jíšku, že vaří karbanátky pro tátu... mám drobečky )úúúúúplně všude... a to už tu bylo vytřeno... uáááá.

no nic, jdu vyskládat prádlo se sušky a naložit další várku - teda - čekám na prášek od Eurony, tak se mi nechce, ale taky bych se nemusela dočkat a vynechaná pračka znamená hromady prádla (peru pro dvě domácnosti, jednu lékárnu a jednu ordinaci)...
[<<Předchozích 640] Názory 641650 z 53535  [Dalších 52885 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.