Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Hanka +Janča 5/03 +Petřík 1/06 | 7893 |
|
|
Re: Zdravím při pondělku7.1.2008 9:38:01
Moniko, můžeme být dnes rády, že to vůbec jede, že :-)))
Anouk, Jani mě zas minulý týden přemlouvala, aby ve středu do školky šla! a já chtěla ještě vánoce - chjo... nevyšlo to! Těšila jsem se, až ve čtvrtek do školky VAPADNE! Ona je hodná, ale bylo to na ní dlouho! skoro 14 dní!!! No, 5 týdnů bysme nepřežili!!! Petřík mě "přesvědčil" a už jsme skoro oblečení ven a jdeme ven :-) |
| Anouk | 20112 |
|
|
Re: Zdravím při pondělku7.1.2008 9:35:04
Hej hola hola!!!
Tak jsme taky naskočili na školkování, nebyli jsme 5 týdnů, tak to bude zase zvykačka. A já nejsem schopná zdvihnout svou línou řiť a pustit se do VP... nic se mi nechce. Teda chce se mi sebrat Jitřenku a jet do IKEA.. zase :-) To už je trochu patologické, že. Na druhou stranu si říkám, proč uklízet, když se budeme zjara stěhovat jinam. :-) Tak se snad budu zase hrabat v tom Room Arrangeru... nedaří se mi nikam vmáčknout piáno... DH se za žádnou cenu nechce vzdát televize, prej to nepřichází v úvahu, zas tak alternativní bejt nemusíme. Pche... my a alternativní... by mne zajímalo v čem. A myslím na Vás na všechny a na Slávčinu ségru, jestli už si porodila malého Kozorožka či nikoliv. |
| Monika J | 8771 |
|
|
Re: uff7.1.2008 9:35:01
no jo správci....měli by se zamyslet nad tím proč prcháme.
Dnes mám v práci nějakou zimu. Ale je velké pondělí tak tu vysaju a zahřeju se :-)) |
|
|
Re: uff7.1.2008 9:29:17
MonikaJ, taky mi tu chybí smajlíci!
Já jsem vlastně začala tady na rodině! A kdyby se tu na diskusi občas nepsalao, tak by tady diskuse úplně zanikla - správci by jí zrušili! |
| ***KELLY*** | 45874 |
|
|
Kuchyňa7.1.2008 9:28:47
Týždenná misia: najobľúbenejší hotspot
Umyjeme pracovné plochy, odsunieme malé spotrebiče. |
| Monika J | 8771 |
|
|
Re: uff7.1.2008 9:27:46
No jo ale kdo se tu má nervovat. Už jsem si nějak na Dámu zvykla. Ale nebudu trhat partu. Chybí tu ti smajlíci.
|
|
|
Re: Zdravím při pondělku7.1.2008 9:25:59
Tak my stromeček ještěmáme! Máme borovičku - je ve vodě (máme takový stojánek) - ještě moc neopadává! Bohužel jsem mu jednou zapomněla vodu dolít, takže trochu oschl :-(
Ale ještě bude do 2.2. :-) Už jsme i oblečení! Prádlo jsem dala prát. Myčka už myje dávno. Jiné prádlo jsem již pověsila a myčku ráno vyklidila! A chci si stoupnout k žehličce! Včera mi jí mamky přítel "spravil" - nic jí nebylo, jen jak ve čtvrtek spadla, rupnul závit na jeden DŮLEŽITÝ šroubek a netěsnila a šíleně tekla! Tak jí celou rozebral, ohodnotil, že je to skutečně tí šroubkem, poopravil a zas žehlí bez čůrání :-) |
| *S | 15300 |
Re: uff7.1.2008 9:25:04
Ajka, asi áno. Mala dnes nastúpiť, ale už sa mi dva dni neozvala. Tak neviem, čo sa deje. Dnes je to 10 dní prenášania.
MonikaJ, aby sem medzi nás mohli aj nové tváre. A niekomu to chýba, že sme odtiaľto unikli. |
| Monika J | 8771 |
|
|
uff7.1.2008 9:21:05
teda vy jste mi dali...zapomněla jsem heslo :-( ale nakonec jsem tu
vysvětlí mi někdo v čem je ta finta že se někdy kecá tady a ne na Dámě? |
| *S | 15300 |
Re: Zdravím při pondělku7.1.2008 9:19:06
Ja by som stromček už rada tiež odzdobila, ale ešte čakáme dedka, tak tu msí zostať. Navyše nám dosvietili svetielk, tak už to nie je nič moc. Ale možno ešte skočím dokúpiť nové, nech je to nachystané na bud. rok.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.