Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Vrtulka* | 30931 |
|
|
Re: čajíčky17.12.2007 15:13:12
Hanko, vím dopředu, že to žádný Brad nebude, má fotku na podnikové síti:-)A přiznejme si to otevřeně, já dnes také nejsem zrovna v rozpuku. Už mi asi čtyři lidi řekli, že vypadám děsně. Tak to bude asi děsné.
Stále ještě nedorazili. Asi je ňákej rozežranej. |
| Hanka,3 deti | 20507 |
|
|
Re: čajíčky17.12.2007 15:07:07
Kopretinko,
nedavno na Seznamu byl clanek, jak nejake, tusim asijske, dite v 8 mesicich ma 19 kg, byla tam i jeho fotka. Chces je trumfnout? Navrhuji v dome mit prvni patro vyhrazeno pro deti a jejich bolave usi. Vratila jsem se od Mudry. Kdyz Mudra koukla do ucha a rekla AJAJAJ , ani pak nemusela rikat Otitis media. A ja uz po nekolikate bezchybne vedela diagnozu jen podle intenzity breku ditete. |
| Datlice Klárka7/04aFilda 9/00 | 7987 |
|
|
Re: čajíčky17.12.2007 15:05:36
hele jak to pípá a duo,je to dobrý!Kukačky tam taky máte?
|
|
|
Re: čajíčky17.12.2007 15:04:28
Ještě perlička se soudtuhy tentokráte talošema.
Soudruh vyjel z talián a měl gps itálie,rakouska a jak dojel na české hranice,gps zkolabovala a informace neposkytla.Nevěděl,že má jen demoverzi a mapy končily na hranicích a byl v pytli.Neměl mapu střední evropy.Volal zdejšímu podnikateli,ke kterému jel dělat-směr Hodonín.Ten jej z Pardubic jel vysvobodit a pomoct do budoucna s jeho gps.Sháněli mapu co komunikuje s italskou gps.No sehnali až v Brně!Po 80 km!!! No a to samé se stalo nám letos,když jsme jeli do německa.Na rakouských hranicích jsme v hospodě tupě zírali na gps,proč s náma nekomunikuje rakouskoněmecky.Ale byli jsme vyzbrojeni naštěstí kvalitníma mapama a můj muž je navigátor-jenž je navigován mnou a kvalitně.Jen on je za to profesně placen,ale já po cestě po vejletech spíš dostávám ťafky,že nereaguju dostatečně svižně. Už jsem to psala kdysi.Je zvyklej čumět kde co lítá,ale na značky upozorňující změnu směru jízdy nereaguje.To totiž nahoře nemají.A tak si jezdíme a žijem.... |
| Hanka,3 deti | 20507 |
|
|
Re: čajíčky17.12.2007 15:03:09
Vrtulko,
soudruha - konkretne jednani s nim ti zavidim. Vydrz, treba vypada jako Brad. Zalozila jsem do pekarny na chleb Sumava. A napada me, jak by si cizinec mluvici lehounce cesky (jako ja nemecky) vysvetlil, kdyz mu reknes, ze jdes koupit Sumavu. Urcite by myslel pohori, zejo. Ja mam totiz s timto problemy tady neustale. Obcas pletu 5 pres 9. Slavko, nevim jiste, jestli to je andulka. Je to tak malinkate a tak nejak beztvare, ze je i mozne, ze je to treba krizenec psa a andulky. |
|
|
Re: čajíčky17.12.2007 14:58:11
Když se mi tu po bytě producírovAl dneska dělňas a měl jízlivý úsměv,začala jsem vařit oběd a vzala si nůž cibulovej.Je to ten největší na obrázku-ten nejširší.Pak jsem měla jízlivej úsměv já!
Kopreti-hele nebála bych se máty a laktace,když má prdóus tolik co my v půl roce a to byla Klárče řochtáneček malej kulatej!Ale drobík bude asi delší,žejo? |
| laeela | 25834 |
|
|
Re: čajíčky17.12.2007 14:54:25
Vrtul, tak u nás byli soudruzi z NSR a ti to maj v hlavě srovnané. Ohlášeni na desátou přijeli za tři minuty deset. Jako hodinky...
Našli nás bez problémů i na konci světa. :DDDDDDDDDD |
| Vrtulka* | 30931 |
|
|
Re: čajíčky17.12.2007 14:47:11
Dámy, jen tak pro pobavení při odpoledni. Soudruh z NDR už je ve městě. Snažil se procpat do bran Jablonexu. Jablonec jako Jablonex, že. Tam ho poslali k nám do výroby. Ta je ovšem na druhém konci města než kanceláře. To už jsem ho pomocí šéfa naháněla, měla jsem obyvy, jestli nebloutí v Krkonoších okousaný od medvědů. Takže nyní se ubytovává v hotelu, a půjde na oběd. Potom začneme jednat. Jdu se zahrabat.
|
| laeela | 25834 |
|
|
Re: čajíčky17.12.2007 14:38:57
Tak jestli máš bylinky jako doplněk, tak bych se opravdu nebála. U těhu je to jasné, kvůli některým látkám z bylinek, ale i tak bys opravdu musela pít silné čaje a hodně často nebo moc. Aby to mělo působení.
|
| Kopretin@ | 14719 |
|
|
Re: čajíčky17.12.2007 14:38:56
MMCH,Theo,můj dvouměsíšní brouček má 6,25 kilo :oDDDD
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.