Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Vrtulka* | 30931 |
|
|
Re: Vzhůru na pondělí17.12.2007 13:40:20
Datli, co je kde k dešifrování? Asi mám taky někde kámen, páč to taky nedešifruju.
Sníh u nás zatím není, jen holomráz- pomocník v boji proti infekčním chorobám. Pan V- vyjadřuje se k věcem po kterých mu nic není, vydává závazné termíny, za jejichž plnění nenese odpovědnost. Informace, na které čekáme od září, o které jsme ho s kolegou žádali takřka v kleku se slzami v očích, a bez kterých se s přestavbou nehneme dál, stále nedodal. Za odměnu mne úkoluje- tváří se, že včera bylo pozdě, ale na přímý dotaz z něj vyleze, že zítra taky dobrý. Když se zeptám, jestli to bude stačit ve čtvrtek, tak taky. Možná, kdybych se ptala dost dlouho, tak by i leden vyhovoval. Je to hajzlík. Ale už proti němu bojuju. |
| Datlice Klárka7/04aFilda 9/00 | 7987 |
|
|
Re: Vzhůru na pondělí17.12.2007 13:24:44
Vrtulko!!!Co zas má Véčko za potřeby?Tak ho fofrem pošli do péčka,ať nedělá před vánocema tlaky.
Mimochodem,jak je u vás se sněhem?Je ho tam na klouzání dost?Třeba soudruh z ndr nemá řeťázky. Holky pojedla jsem kojenecký guláš-masozeleninovou omajdu s knedlem.Mám hlad,anebo mě to tlačí jak kámen,nedokážu dešifrovat.Jdu chcípnout,než dojde další dělňas. |
| Vrtulka* | 30931 |
|
|
Re: Vzhůru na pondělí17.12.2007 13:17:26
Krásné odpoledne,
Hanko, gratuluju k přírůstkům, to je tak krásné, optimistické. Vy vlastně máte jaro v prosinci. Držím pařáty, ať to ptáci zvládnou a dělají vám jen radost. Anouk, dobře jste to vymysleli. Zůstane vám pocit otevřených zadních vrátek, kdyby se něco semlelo. K sevřenému žaludku není důvod. RADUJ SE ŽENSKÁ. A to, jak se se mnou obsluha ve stavebninách nehodlá bavit, ó jé, to je moje. DH necítí rozdíl mezi dlažbou a obkladem, ale prodavač se automaticky s odpovědí otáčí k němu, i když dotaz jsem položila já. Střílela bych. Asi se půjdu zahrabat, nebo utopit, nebo něco málo pracného spáchat. Je mi děsně zle. Dnes v 11 měl dorazit soudruh z NDR, aby nám přispěl odbornou radou. Jen si chlapec nějak nepřebral, že na světě je víc než jeden Jablonec, a proto nyní boudí v divočině Krkonoš a neozývá se. Kdy dorazí netuším, ale si to s námi bude chtít užít, takže normální odchod domů nehrozí. Do toho začal pan V opět vystrkovat rohy, tentokrát nasadil novou taktiku, zmetek jeden. Mohla bych si v našem společném domě zamluvit předem místo domovnice, uklízečky, nebo topiče? Předem děkuji. |
| Datlice Klárka7/04aFilda 9/00 | 7987 |
|
|
Re: Vzhůru na pondělí17.12.2007 13:05:57
Anuš-no u nás tak hezky někdo jakoby po americku zastavit,ještě o svátcích a s pf kem-tak jsou na tuty oblíbení sousedi.Kdy víc jak o vánocích to jde tak srdečně,co?
Tak mám zazděnou špajzku-už z ní není vidět do koupelny. Zato v koupelně podlahové topení není dobré-čidlo v podlaze se tváří,že dosáhlo vrcholu výhřevnosti ale na regulaci se to tak netváří.Takže do středyy se netopí v koupelce. Vedle koupelky je výtahová šachtice,nad náma i pod náma nejsou doma sousedi,jedna stěna je venkovní na sever,takže vyhříváme jen stěnou z kuchyně.Bezva v tomhle období!!!! Doma je celkově chladno-díky děcáku,co je na sever a máme v něm plovoučku,koberec jsme zrušili,tak je tam sakra kosa.Opět nad a pod náma sousedi nejsou a jedna venkovní stěna má 6 m a druhá obsahuje okno 1,6 dlouhé a k tomu 90 balkonové dveře.Čili tepelné ztráty jak kráva! |
| Hanka,3 deti | 20507 |
|
|
Re: Ahoj holky17.12.2007 12:45:41
Ahojky,
kdo to jeste nevi??? Vcera vecer se nam vylihlo dalsi malicke. Ted spolu pipaji a pipaji, je to nadherne (pipaji tak moc potichu, ze v beznem provozu doma je ani neni slyset). Tak uz jenom 3 vejce. Pekarna: takem mam tu XXL a velka spokojenost. Mam ji ale teprve od leta. Jako prvni jsem mela levnou z Plusu, take jsem nevedela, zda ji budu tolik pouzivat. Privezla jsem si malou od Mutti, pry nemohla ani ven, stale jenom opakovala, ze je unavena a bolelo ji ucho. Se picnu, Ruda byl take, kasle jako tuberak. |
| Milena (2 holky) | 11450 |
|
|
Ahoj holky17.12.2007 11:29:44
jdu Vás při pondělku pozdravit, aby jste si nemyslely, že jsem na Vás zapomněla (i když Hankii tu dnes nevidím :-))).
Byla jsem dnes se starší dcerou u Dr. na kontrole, má nějakého odolného bacila, tak jsme dostali další ATB. Naštěstí Dr. dovolila Vánoční koncert (dnes je generálka a zítra koncert), dcera hraje na flétnu a už víc, než měsíc trénuje koledy a mrzelo by ji, kdyby se nemohla zúčastnit. Taky dovolila poslední den školy, tak jsem ráda, že o tu zábavnější část školy nepřijde. Ještě jednou děkuji za pochvalu mých prací. Dano 11, trpělivost být musí, ale já u ručních prací odpočívám, takže mi to nedělá problémy :-)). Přeji Vám všem klidný týden. |
| Kamila + 7/91 a 5/02 | 33542 |
|
|
Pro Slávku17.12.2007 11:14:51
máš na Dámě vzkazík
|
| Anouk | 20112 |
|
|
Re: Vzhůru na pondělí17.12.2007 10:59:23
A všechny Vás zdravím při pondělku a jdu tu něco pofackovat, včera jsem do všeobecného chaosu spáchala pár vánočních dekorací a vypadá to tu tak nějak nepatřičně.
A dohodli jsme se s DH, že ač na gruntu vánoce neoslavíme tak tam alespoň na vrátka vyrobím věneček. A že mezi svátky obejdeme sousedy a představíme se, pěkně s lahvinkou a PFkem, ať ty naše vztahy s obcí nějak odstartujem. A poslední verze zní... dáme stavení do obyvatelného stavu a na jaře pronajímáme byt a stěhujem se tam cca na 3 roky. Zjistíme jestli se dá na vsi žít, jestli se dá zvládnout dojíždění, prostě si to tak nějak otestujem nanečisto. Mám z toho takové podivné mrazení v žaludku. "smajlík... moje podobizna" |
| Anouk | 20112 |
|
|
Re: Vzhůru na pondělí17.12.2007 10:47:33
Datli ty Tvoje story s řemeslníky znám tááák dobře. Moc se mi ulevilo když jsem konečně začala podobné věci přehazovat na DH... Ale trvalo mi to tááák dlouho a tolik rozčilování mne to stálo.
A ještě hloupější je, že DH vyřizovaným věcem někdy opravdu rozumí o trochu méně než já.... jen má holt mezi nohama něco navíc a tak se s ním jedná jako by to mělo automaticky vliv na technické nadání. "smajlík co poulí oči" |
| HelenaPa | 48800 |
|
|
Re: Vzhůru na pondělí17.12.2007 10:39:16
Ahoj holky, VP mám za sebou, tak můžu chvíli k vám, než se mládě vrátí z procházky s babičkou.
Tohle jsou moje první FL vánoce. A i když jsem loď propásla, přesto mám vše nachystáno mnohem dřív než obvykle. A jsem za to hrozně ráda. V sobotu si totiž DH vymyslel, že si musí jet koupit boty a nutně potřebuje mou mravní podporu. Tak jsme vyrazili. V Brně jsme nenašli žádné parkovací místo u dvou různých obchodňáků, tak jsme to vzdali. A já si v duchu blahořečila za to, že všechny dárky už mám, tak se do toho shonu vůbec nemusím mačkat taky. A že mě tudíž vůbec nevadí, že jsme volný místo nenašli. A ještě jeden důvod k radosti, i když je to spíš pohroma. Mamce jsem k vánocům malovala skleničky. Nechávala jsem je zaschnout v obýváku na skříňce. A bez nějaké zjevné příčiny jedna spadla dolů a rozbila se. Je to pech, ale ještě je týden do vánoc, tak mám čas zkusit sehnat jinou na nanalování. Kdybych to bývala nechala na poslední chvíli, tak bych to do vánoc nestihla. Teď si zkusím trochu dočíst, co řešíte. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.