| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Peníze a bydlení : Úklid domácnosti

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 770] Názory 771780 z 53535  [Dalších 52755 >>]
Datlice Klárka7/04aFilda 9/00 7987

Re: Vzhůru na pondělí

17.12.2007 10:37:05
Zase dobrej zápich.
Stahuju si písničky od Hradišťanu a Spirituál a nějaký idiot má u těchto písniček MC Barbaru,Duran Duran,Enyu....Bezva!
*S 15300

17.12.2007 10:32:02
No, u nás zase mlieko v inej podobe do Emi nenalejem. Ona je absolútne závislá na mlieku. Akékoľvek odstavenie nie je prípustné. Na čaj mi neskočí.

17.12.2007 10:25:38
a mlíko-oba mají sklon k reakci na mlíko a navíc v zimním období se jim snažžím mlíko totálně zrušit-co to jde.Dost jim podporuje zahleňování a jak se to rozjede,tak z jejich oslabené imunity chytnou pak jakýsi bacil,ten nahodí Astma záchvat a jeto pak v pytli.
Čili mlíko u nás nee,i tak o něm špatněji smýšlím,ač si jej vesele liju do kafe,tak pro děti s ním moc nesouhlasím,pokud není v jogurtové jakékoliv formě,čili zakysnuté.
Ale vychází to z našich potřeb,mých náhledů a pojetí.Takže nic normálního,no :o)

17.12.2007 10:22:35
U nás se pije v rámci večeře čaj,pak šup do koupelny,zuby,pyžamo,léky ,pohádka a spát.Odpovídá to tak hodině.A je to dost natěsno a je to dáno tím,že Fildovi končí docela pozdě gymnastika a jak jde pěšky dom,takk dorazí kolem 13,30-19,45 a já trvám na tom,že v 20,30 se musí zhasnout,vypnout topení otevřít okno a nechci o nich slyšet do půlnočního čůrání.
*S 15300

17.12.2007 10:14:15
Datli, ja dávam stále mlieko pred spaním a vydrží.
*S 15300

17.12.2007 10:13:28
Datli, ja viem, že je to individuálne, len som napísala Zdi svoj pohľad na vec.

Joj, flautičky, už sa teším ako nám porefruješ ako pískajú. No, detičkám asi tak pekne znieť nebudú. :)

Teda, myslela som, koľko toho zvládnem, kým sa Ráchelka zobudí a to som sa stihla akurát najesť a vyvesiť prádlo. Tak neviem, či tu bude obyvateľno, keď dorazí ujo.

17.12.2007 10:07:11
Slávi-ono je to dítě od dítka.Klárka už měla s čůráním pokroky,ale jak jsem psala.Skoro 3. týden a máme téměř denně,tedy v noci nehodu i přesto,že ji dáváme v noci čůrat.
Dneska jsem čekala,že bude zase velké praní a nic.
A máme problém s pitným režimem-poslední pití 2 hodiny před spaním-jak se doporučuje při úpravě pitného režimu a nočního pomočování.Jsme totiž 2 hodiny před spaním ještě venku.

Jdu si nahodit zase kalcium na nehty,zase je mám rozdrolené-bez ztužovačů mi nějak nehty nepřežijí a strašně se drolí z boku i z vrchu.
Řeším to odjakživa-plísně,Ca,ochrana proti čistidlům a nic.A teď se to od podzimu strašně zhoršilo.

Slávi-sem neodolala a provětrala dětem píšťalky-co dostanou oba k vánocům.Obě jsou zvláštní-asi jim je ani nedám ani nepůjčím,jsou prostě supr,bych napsala boží.
*S 15300

17.12.2007 9:52:28
Datli, teda tebe sa darí. :(
Kvalitní manželské postele do vaší ložnice na Favi.cz
*S 15300

17.12.2007 9:52:01
Ajka, teraz pred Vianocami môže byť problém so zháňaním. Ja by som Etu nechcela, ale je to vec názoru. Na diskusii sa často opravuje, takže ak ju chceš, tak niekde, kde nie je problém s reklamáciou. Tak ako píše Monika, pravidelné každodenné používanie má problém zvládnuť skoro každá lacnejšia. Preto by som ja šla do Unoldu a neunáhlila sa rýchlou kúpou. Ale záleží, koľko chcú vaši investovať.

Ešte som však počula názor, že sa to len zdá, že Eta je najporuchovejšia a to preto, že ju má asi najviac ľudí. Inak pečie v pohode.

Zdi, u nás zabralo jedine odobranie plienky. Myslím, že keby som Emi natiahla plienku teraz, tak sa do nej vyciká z pohodlnosti. Takže by som to určite u vás riešila bez plienky a na to sa upriamila. Proste mu dáš najavo, že plienky už nemáte, resp. len látkové a jednorázovky by som schovávala (ja som to tak robila, keď sme riešili to kakanie) a ak by zistil, že predsa len doma sú, tak by som mu ukázala, že už sú fakt malé, tlačia a už sa ani nedajú zapnúť na tak veľkého chlapca ako je on.
A nech v noci zavolá. My sme si to nacvičovali :)

17.12.2007 9:22:34
Tak pokračování z rána.
DH volal řemeslníkovi a jako chlap se s ním pobavil.Řemeslník byl sama vstřícnost,úžasnost samozřejmost.Takže já jsem sketa,co si vymýšlí.
Dh mě uklidnil,že to holt na mě ten chlap zkoušel a tak no.

Perlička-mám ze soboty doma kočárek na panenku,koupený v Tescu v Olmiku a ejhle!
Doma jsem jej vytáhla z krabice a byl rozjetý ve švu.
No nic.
Nechám si s ním Klárku pohrát a v půlce ledna mi dojde právě objednaný kočárek z QUELLE zn. Knorr-ten by snad mohl být už dobrej,ne?
Se to na mě nějak lepí ta smůla s kočárkama na panenky.

Jdu volat na stavebko.
[<<Předchozích 770] Názory 771780 z 53535  [Dalších 52755 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.