| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Peníze a bydlení : Úklid domácnosti

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 780] Názory 781790 z 53535  [Dalších 52745 >>]
laeela 25834

Re: Vzhůru na pondělí

17.12.2007 9:21:34
K pekárnám, já mám Lidlovou a za tu cenu jsem fakt spokojená, porucha nebyla žádná. Jen jednou nám začla chrčet a pak se zas srovnala.

Kdybych věděla, že budu píct, měla odzkoušeno, tuto jsme kupovali pro zjištění, zda ji vůbec využijeme, šla bych do dražší, hodně mi je sympatická ta Moulinex XXL nebo nějaký větší Panasonic.
Do Ety bych nešla, stačí mi číst holky na domácích pekárnách, tam se eta reklamuje furt dokola.

Kamilo, napiš prosím tě víc příznaků, jinak je možné koupit i Paragrippe od Boironu - polykompozitní a dále třeba Gripp-Heel od Heelu, též polykompozit. Tablety se cucají a pokud se aspoň jednou složkou strefíte do obrazu, tak bývá i dost značná úleva a rychlejší průběh.
Kamila + 7/91 a 5/02 33542

17.12.2007 9:07:59
Moni - taky jsem móóc spokojená s XXL.
+Monika+ 6253

17.12.2007 9:05:05
Tak i tady dobré ránko a pěkný den.

Ajko já jsem měla Etu Harmony, 3x pokažená a vrátili mi peníze, teď mám Moulinex tu velkou a jsem spokojená, peču hodně často, vařím v ní rýži, těstoviny, marmošku, sladkou rýži, dělám všechny těsta. Mám ji asi od května a jsem zvědavá jak dlouho mi vydrží. Používám ji hodně často a pan v opravě mi říkal,že v takovém provozu mi nevydrží žádná. Bifinetku z Lídlu jsem měla asi měsíc (než mi opravili Etu) a pak ji dala známým co nám hodně pomáhají a ti ji mají dodnes a jsou spokojeni, ale nevím jak často se u nich používá. Myslím si, že u Ety se zbytečně přeplácí nic moc značka.
Kamila ( Jáchym05+Ráchel08) 28756

17.12.2007 9:01:47
Dobré ranko,

Laeelo, jsi tu, prosím prosím? Potřebovala bych homeo pomoc. Moje polovička zalehl, že ani nešel do práce, nespal celou noc, třeští mu hlava jak střep, nemáme doma žádné léky. Jaké homeo mu mám koupit a jak dávkovat? Dííííky, díííky, díky. Je to výjimečný stav, nejspíš prvně v životě zůstal doma.
Zdislava a kluci 14977

17.12.2007 8:53:54
a jak jsem psala o svym sefovi,tak vsem zenskym daval reditelske volno 1 den pred vanocema a velikonocema aby mohli navarit a napect......dostavali jsme plat jako by jsme byli v praci :-) ale je fakt,ze nas zenskych tam bylo malo :-)
Zdislava a kluci 14977

Re: dobré ránko

17.12.2007 8:51:22
ajko ja mam bifinet z lidlu stala me 1 111,- a jsem moc spokojena :-) maji ji v akci pravidelne 2-3x do roka,zaruka 3 roky a je fakt, ze veci z lidlu kdyz jdes reklamovat tak se s tebou vubec nebavi ani nedohaduji, prijdes das zbozi a paragon a oni ti daji penize, zadna oprava,zadna vymena,leda by jsi na ni trvala :-) takze svoje penize mas vzdycky jisty, necekaji az na 3-ti opravu.......
Kopretin@ 14719

17.12.2007 8:51:02
Aha,Ty mluvíš o práci,že? Nevím,proč si myslím,že snad musí být každá v domácnosti :o))))
Kopretin@ 14719

17.12.2007 8:49:56
Ajko tady-
http://technet.idnes.cz/test-domacich-pekaren-kazde-rano-cerstvy-chleb-fqk-/tec_technika.asp?c=A071217_051352_tec_technika_kuz
Rozkládací sedací soupravy na Favi.cz - největší výběr
kyticka
  • 

17.12.2007 8:48:52
Kopretino
mas pravdu, ale proc to nechapou proboha muzsti a se vsim chodi na posledni chvili?
Zdislava a kluci 14977

17.12.2007 8:48:24
ahojky :-)
mam problem s vojtikem,na spani ma vzdycky plinku, odmita latkovou,takze jednorazovou.....jenomze v sobotu vstaval pozde a tak po obede nesel spat a protoze jsem mu udelala pelisek pred TV (matej po obede spi a tak musi byt vojtik uplne potichu,protoze jinak by ho budil) tak jsem mu dala plinku,co kdyby nahodou usnul a on pacholek ji mel pocuranou a nespal.....tak jsem se ptala:"vojtiku spinkal jsi?" "ne" "cural jsi do plinky?" "jo" "a proc jsi nesel na zachod?" (sam si chodi na veliky zachod,splachne a umeje si sam ruce) "moc prace" takze jeho to mozna v noci vzbudi, a sel by curat,jenozme kdyz vi,ze ma plinku,tak to neresi :-( tak a tedka co s tim :-( vecer hlasi ze chce plinku,ze ji mit musi :-( nemate nekdo nejakou radu? jinak sam si v noci pyzamo nesunda....ma zasity ruce a nohy a pyzamo je na knofliky....
[<<Předchozích 780] Názory 781790 z 53535  [Dalších 52745 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.