Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| kyticka |
| • |
Re: dobré ránko17.12.2007 8:47:47
Ajko
na idnes je prave dneska clanek o pekarnach. Take o jedne premyslim, zatim ale nejsem rozhodnuta na 100%. |
| Kopretin@ | 14719 |
|
|
Re: Vzhůru na pondělí17.12.2007 8:46:13
Kytičko,nenech se vystresovat. Vánoce nejsou o úklidu a vaření. Nekaž si to.
:o)) |
| Ajka Kuba 89, Maki 96, Adi 09 | 18094 |
|
|
dobré ránko17.12.2007 8:45:28
Holky, už půl hodiny vybírám pekárnu, mamka chce, abychom ji měli pod stromečkem a já měla pořád čas. Včera jsem viděla ETU maximu od sestry, mají ji dva dny, vypadá hezky, ale četla jsem hodně kritiky....přes net stojí 2000Kč a v prodejně 2490,-Kč. Tož nevím, kde jí koupit raději...A mamka má Siestu, dva roky a je s ní spokojená hodně. půjčuji si jí a nevím teda, jestli koupit Siestu či Maximu, jsem z toho už zoufalá...rozhoduji se týden. Máte někdo nějakou jinou, se kterou jste spokojené??
|
| kyticka |
| • |
Re: Vzhůru na pondělí17.12.2007 8:38:10
Take preji dobre rano. Nevim jak budu stihat nakukovat, prace je vsude tolik a kdyz je i neco hotove, nejak to neni videt. Uz aby bylo po vanocich.
|
| laeela | 25834 |
|
|
Re: Vzhůru na pondělí17.12.2007 8:27:34
Jj. já už uklízím v účetnictví :DDDDDDDDDDDDDDDD A dnes mám na to celý den. Tak snad tam nebude velký bordel. A doma bych uklízela mnohem raději.
|
| Kamila + 7/91 a 5/02 | 33542 |
|
|
Re: Vzhůru na pondělí17.12.2007 8:21:24
Dobré ránko! Chichi, Vrtulko - úklid,jo? A hned tak po ránu? (chechtající smajlík)
|
| *S | 15300 |
Kelly17.12.2007 8:21:13
This week we are going to be in Zone 3 - The main bathroom and another room, we are going to have that other room rotate through the house to get ready for the guests that may be coming through our homes in the next few weeks.
For the Bathroom: Spend 15 minutes decluttering health and beauty aids! This means toss the old medicines, hair sprays, gels, shampoos, conditioners, old razors, old dried up nail polish, old cosmetics and anything else that is hanging around in your bathroom that you have not used in the past year! Grab a trash bag and start tossing. Don""t hold onto something because you "might" use it, or because you might need it, this is how clutter breeds! Be brutal and toss, toss, toss. Most Pharmacy""s have medication disposal available please check with them for the proper way to get rid of the old medications. Have fun and toss, toss, TOSS! For the other room - the Living Room I want each and every one of you to go into your living rooms and stand there. While you are standing there I want you to look around you and look at the flat surfaces (end tables, coffee tables, tops of tv""s/entertainment centers, bookcases, mantles, etc) What do have on these surfaces? Are they the same decorative things that you have always had? Do you really love them? Are they cluttered up with too many things? Too many ducks, bunnies,candles, cows, precious moments etc? I am not condemning those things but asking you if they still bring you joy and do you still love seeing them in your living room? Or are you just used to them. What about the piles of magazines and papers? Do you NEED those? You would be amazed at how much neater your living room will appear by just removing a few things. How much easier would it be to dust these areas without all that stuff? Your mission is to get rid of the stuff that is cluttering up your living room. Take 5 minutes to let go of some things. I am willing to bet that more of you will find you do want to get rid of some things because they do not bring you joy and you are just used to them being there. Love, Kelly |
| *S | 15300 |
Re: Vzhůru na pondělí17.12.2007 8:20:04
No jasne, ahoj Vrtulka.
Pekný FL deň všetkým. |
| Vrtulka* | 30931 |
|
|
Vzhůru na pondělí17.12.2007 7:38:59
Krásné mrazivé ráno všem vílám:-)
A vzhůru do úklidu. |
| Sysyna | 12260 |
|
|
Re: výrobky13.12.2007 16:23:51
Mileno, napsala jsem Vam na album vzkaz a dotaz!!
Pa Sylva |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.