| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Peníze a bydlení : Úklid domácnosti

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 790] Názory 791800 z 53535  [Dalších 52735 >>]
kyticka
  • 

Re: dobré ránko

17.12.2007 8:47:47
Ajko
na idnes je prave dneska clanek o pekarnach. Take o jedne premyslim, zatim ale nejsem rozhodnuta na 100%.
Kopretin@ 14719

Re: Vzhůru na pondělí

17.12.2007 8:46:13
Kytičko,nenech se vystresovat. Vánoce nejsou o úklidu a vaření. Nekaž si to.

:o))
Ajka Kuba 89, Maki 96, Adi 09 18094

dobré ránko

17.12.2007 8:45:28
Holky, už půl hodiny vybírám pekárnu, mamka chce, abychom ji měli pod stromečkem a já měla pořád čas. Včera jsem viděla ETU maximu od sestry, mají ji dva dny, vypadá hezky, ale četla jsem hodně kritiky....přes net stojí 2000Kč a v prodejně 2490,-Kč. Tož nevím, kde jí koupit raději...A mamka má Siestu, dva roky a je s ní spokojená hodně. půjčuji si jí a nevím teda, jestli koupit Siestu či Maximu, jsem z toho už zoufalá...rozhoduji se týden. Máte někdo nějakou jinou, se kterou jste spokojené??
kyticka
  • 

17.12.2007 8:38:10
Take preji dobre rano. Nevim jak budu stihat nakukovat, prace je vsude tolik a kdyz je i neco hotove, nejak to neni videt. Uz aby bylo po vanocich.
laeela 25834

17.12.2007 8:27:34
Jj. já už uklízím v účetnictví :DDDDDDDDDDDDDDDD A dnes mám na to celý den. Tak snad tam nebude velký bordel. A doma bych uklízela mnohem raději.
Kamila + 7/91 a 5/02 33542

17.12.2007 8:21:24
Dobré ránko! Chichi, Vrtulko - úklid,jo? A hned tak po ránu? (chechtající smajlík)
*S 15300

Kelly

17.12.2007 8:21:13
This week we are going to be in Zone 3 - The main bathroom and another room, we are going to have that other room rotate through the house to get ready for the guests that may be coming through our homes in the next few weeks.

For the Bathroom:

Spend 15 minutes decluttering health and beauty aids! This means toss the old medicines, hair sprays, gels, shampoos, conditioners, old razors, old dried up nail polish, old cosmetics and anything else that is hanging around in your bathroom that you have not used in the past year!

Grab a trash bag and start tossing. Don""t hold onto something because you "might" use it, or because you might need it, this is how clutter breeds! Be brutal and toss, toss, toss.

Most Pharmacy""s have medication disposal available please check with them for the proper way to get rid of the old medications.

Have fun and toss, toss, TOSS!

For the other room - the Living Room

I want each and every one of you to go into your living rooms and stand there. While you are standing there I want you to look around you and look at the flat surfaces (end tables, coffee tables, tops of tv""s/entertainment centers, bookcases, mantles, etc)

What do have on these surfaces? Are they the same decorative things that you have always had? Do you really love them? Are they cluttered up with too many things? Too many ducks, bunnies,candles, cows, precious moments etc? I am not condemning those things but asking you if they still bring you joy and do you still love seeing them in your living room? Or are you just used to them.

What about the piles of magazines and papers? Do you NEED those? You would be amazed at how much neater your living room will appear by just removing a few things.

How much easier would it be to dust these areas without all that stuff?

Your mission is to get rid of the stuff that is cluttering up your living room. Take 5 minutes to let go of some things. I am willing to bet that more of you will find you do want to get rid of some things because they do not bring you joy and you are just used to them being there.

Love,
Kelly

*S 15300

17.12.2007 8:20:04
No jasne, ahoj Vrtulka.

Pekný FL deň všetkým.
Přes 4 500 jídelních stolů za super ceny na Favi.cz
Vrtulka* 30931

Vzhůru na pondělí

17.12.2007 7:38:59
Krásné mrazivé ráno všem vílám:-)

A vzhůru do úklidu.
Sysyna 12260

Re: výrobky

13.12.2007 16:23:51
Mileno, napsala jsem Vam na album vzkaz a dotaz!!
Pa Sylva
[<<Předchozích 790] Názory 791800 z 53535  [Dalších 52735 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.