| Ary | 158895 |
|
14.11.2020 22:17:26
Zdravím, snažím se sehnat pro syna Hurvínka v mp3. Měla jsem jako malá spoustu kazet, které jsem milovala, ale nebyly v mp3, tak jsem je věnovala. Našla jsem si tuhle diskuzi a chtěla bych poprosit o nějaké Hurvínky v mp3. Děkuji moc
![]() |
| Muumi | 41406 |
|
3.5.2019 0:00:37
Stoleteho staříka jedině v případě, že neumíš švédsky. Jinak se to nedá poslouchat, výslovnost jmen a názvů je fakt k uzoufání... Ale počítám, že to pro většinu lidí nebude problém. Nicméně doporučuji od stejného autora raději Analfabetku, ta se povedla lépe. Občanský průkaz a Forrest Gump mi taky utkvěly v paměti jako povedené.
|
| magrata1 | 95172 |
|
|
2.5.2019 21:19:21
boužel je zrušené
![]() |
| Monča+Kačka(5/04)+Martin(8/06) | 21165 |
|
|
2.5.2019 18:11:36
Zaregistrujte se na www.kralovstvimluvenehoslova.cz , je tam spousta krásných věcí.
![]() |
| Gladya, bývalá dasa, | 63023 |
|
|
2.5.2019 10:31:13
Na audioknihy jsem si zvykla. Nevím, jestli se trefím do tvého vkusu, ale co zaujalo mě.
Slavík od Kristin Hannah Příběh služebnice taky nebyl špatný oddechovka Bridget Jones Láskou šílená pěkná byla i Severská mytologie klasika 1984. sice zkrácená ale pěkná, těch adaptací klasiky, většinou zkrácených jako rozhlasové hry je dost. Nadšená jsem byla z Na východ od ráje čteného panem Rimským a od stejného interpreta právě poslouchám Faktor Churchill, ale to asi zrovna nehledáš. Pak mám naposlouchané sci-fi a fantazy. |
| Konzerva | 153011 |
|
|
2.5.2019 9:55:45
Vynikající je od Legátové Pro každého nebe, ale není to audiokniha, je to dramatizace.
Vondruška - Tajemství Tudorovců. Chandler - Španělská krev (není to Marlow). Austenová - Rozum a cit. Durrenmat - Soudce a jeho kat. Brown - Andělé a démoni Christie - 10 malých černoušků, Znamení, Krev na chodníku, Krysy (to je slušnej thriller, není to klasická detektivka) XXX - Zvony smrti |
| Vítr z hor | 100046 |
|
|
2.5.2019 8:46:50
Je to urcite oficialni verze se spoustou CD v takovem tlustem obalu. Trochu jako knizka z euroobalu plnych cedecek. Vadilo mi myslim pitvoreni nebo nejaky prapodivny ton
![]() Podobne mi vadi original Stoparova privodce z roku 1978 - knizka je super, ale rozhlasova hra pro me byla docela zklamanim. I kdyz si to obcas zkousim pustit, jestli jsem si to nerozmyslela. ![]() |
| Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 | 39806 |
|
|
2.5.2019 8:45:21
Fulghum - nepamatuju si přesné tituly a interprety, ale mám něco načtené od Moravce, od Potměšila a od Čecha... miluju to a s oblibou pouštím v autě, když jedu delší cestu sama
![]() a zeměplocha od kantůrka, to už tu padlo (mě k zeměploše přivedly právě audioknihy od kantůrka ) |
| magrata1 | 95172 |
|
|
2.5.2019 8:38:01
A kterou máš? Ta, co je oficiálně načtená, je od Kantůrka. Pak ji načítalo na KMS pár amatérů, někteří byli slabší, ale Jiřík se mi líbil snad víc než Kantůrek
|
| Vítr z hor | 100046 |
|
|
2.5.2019 8:21:40
Bacha, nevim sice, kdo nacetl tu Zemeplochu, co mam ja, ale vydrzela jsem maximalne 5 minut. A to mam jinak audioknihy moc rada. Poustim tedy zejmena cetbu pro mladeznice, ale docela me to bavi
Tri musketyri, Babicka, Emil a detektivove, Karlik a tovarna na cokoladu (!!!), 20 tisic mil pod morem (!!!), Liska Bystrouska, Jak jsem potkal ryby....Pro dospele mam snad jen Vec Makropulos - je to skvele, vyborne se u toho natiral strop. |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.