Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Hilly. | 103234 |
|
28.5.2011 17:49:38
Vím, trochu neobvyklý dotaz, asi tu nenajdu nikoho, kdo mi poradí, ale stejně to raději zkusím. Dala jsem se do čtení bilingvních anglických příběhů Sherloka Holmese v originále. Na procvičení výslovnosti bych potřebovala sehnat někde mluvené slovo na CD, nebo to nějak stáhnout z netu. Bohužel to u nás nemůžu nikde sehnat. Nevíte prosím o někom, kdo by mi to třeba koupil někde v zahraničí, třeba o někom z MMB? Nebo, nedá se to někde zdarma stáhnout z internetu(mp3)? Platit přes účet do zahraničí bohužel nemohu
![]() Díky |
| aja plus tri |
| • |
19.4.2011 9:08:40
Vsechny 4 díly Včelích medvídků! Deti zboznuji, je to prokladane pisnickami. Vyborne.
|
| Hilly. | 103234 |
|
18.4.2011 23:31:26
Terapeutko, kde to tam najdu prosím?
|
| Vítr z hor | 100046 |
|
|
18.4.2011 22:11:07
Děti obecně vydrží od malička u říkanek a básniček, písniček.
Nejdřív jsem jim je mlela pořád dokola zpaměti, pak jsem jim ty samé četla (bavilo je to, bo to znaly) a koukaly na obrázky. Teď, 2 a 3/4 roku, zvládnou i půl hodinky či víc normálního textu, kupodivu i texty v neznámých jazycích (vyhrabaly tu nějaká CD z doby, kdy jsem učila v anglické školce). Mám dojem, že si někdy užívají obsah a někdy zvuk. Ale především jsem si všimla, že neuvěřitelně oceňují a rozeznávají kvalitu nejen od odfláknutých nanicovatostí, ale i snesitelého "béčka". Ve všem, v divadle, hudbě i literatuře. Děti člověk prostě nepodfoukne ![]() Nejvíc se jim líbí klasika (žádné rychlokvašené pohádky o ničem), v poslední době poslouchají Pejska a kočičku v podání myslím Karla Hogera, taky mají rády všechny možné pohádky vyprávěné Brodským a Macha a Šebestovou od Nárožného. |
| ivaxx | 44192 |
|
|
18.4.2011 21:58:26
Děti v autě poslouchají Včelí medvídky (3 díly), Opičku Žofku, Rákosníčka, Rumcajse, Krtka...
|
| Naďa+T+E+P | 71098 |
|
|
18.4.2011 21:54:08
Jo a ještě Broučci - ti úplně staří, máme na kazetě a Rumcajs
Ale to nevím, dá-li se někde sehnat ![]() |
| MajdulkaF | 11941 |
|
|
18.4.2011 21:53:56
U nás se osvědčila kombinace pohádek a písniček: např. "Ať žijí duchové", "Elce pelce kotrmelce" (vypráví Eben), teď aktuálně Autopohádky (Chinaski).
|
| Naďa+T+E+P | 71098 |
|
|
18.4.2011 21:52:38
Hilly máme Zátiší Medvídka Pú, to jelo stále a nyní to střídáme - nevím přesně teď jak se jmenujou a nechci to štrachat holkám v pokoji, ale jedno je s Tygrem a to druhé s Klokánkem. E. to poslouchá fakt pozorně a hrozně se jí to líbí, umí některé pasáže již nazpaměť
Určo to zaválí i u vás. |
| Myšutka* | 94689 |
|
18.4.2011 21:52:37
Moje děti zbožňují Děti z Bullerbynu, namluvené Šafránkovou.
|
| Jana + 4 | 16678 |
|
|
18.4.2011 21:51:56
Hilly, čerstvě mám dobrou zkušenost z levných "Kdo přečte ježečkovi pohádku", to chytá i mé tříleťáky. A pak ještě motýl Emanuel a maková panenka, namluveno Brodským
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.