Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| flamenka | 111870 |
|
10.3.2011 14:17:51
Je to pohádka, my jsme vzkřísili gramofon, ale prodávají to i na CD
namátkou, Spejbl: "Je to tu samý jehličí." Hurvínek: "Jehličí? Tady u těch dubů?" Spejbl: "Nejsou tu jen duby, jsou tu i břízy!" ![]() nebo pěkná epizodka o nepoživatelnosti perníku u Perníkové chaloupky, co je to vřeténko...víc už nebudu prozrazovat ![]() |
| Janet+sluníčko:-) | 75570 |
|
|
10.3.2011 14:05:11
co to je? jako že nějaká pohádka? nebo představení v Divadle S+H? nebo stolní hra?
![]() |
| flamenka | 111870 |
|
10.3.2011 13:41:01
Znáte? jestli ne, musím doporučit, je to strašná legrace - i pro dospělé!!!Spejbl fakt září...dá se vydržet i strýček Jedlička, není ho tam moc
![]() |
| marionetka | 113576 |
|
23.12.2010 8:32:56
I s pomalým připojením by to šlo, nejlepší je www.ulozto.cz. Normálně to trvá stáhnout tak 10 minut, ty bys čekala třeba hoďku nebo dvě.
|
| marionetka | 113576 |
|
23.12.2010 8:26:19
Téměř všechny audio pohádky se dají stáhnout zadarmo z internetu. Nejlepší je na ně www.ulozto.cz. Najdete si danou pohádku (zadáte do vyhledávání třeba "modroočko") a potom jí jednoduše stáhnete. Většina pohádek je ale zazipovaná - to znamená, že končí na .zip nebo .rar. Na "odzipování" potřebujete program, který si ale také zadarmo stáhnete a nainstalujete (například http://www.slunecnice.cz/sw/winrar/). Až máte staženou pohádku a nainstalovaný program, kliknete na pohádku pravým tlačítkem myši a dáte volbu "extrahovat zde" nebo podobně.
Jinak největší úspěch má u tříleté neteře jednoznačně modroočko :) |
| Lei | 37503 |
|
|
5.12.2010 23:05:06
lipoo, děkuju, i-legálně jsem našla, ale tam nemohu koupit originálku, a vzhledem k tomu, že jde o dárek, tak bych ji preferovala. na supraphonu mě sice odkáží na e-shop, ale to je bontonland a tato německá nahrávka tam k prodeji není
. no, vidím, že se německý Hurvajs nikomu doma neoužiý nepovaluje, škoda ![]() |
| lipoo | 47870 |
|
|
2.12.2010 23:15:10
http://www.spejbl-hurvinek.cz/cz/supra.html
|
| lipoo | 47870 |
|
|
2.12.2010 23:14:09
https://www.i-legalne.cz/jnp/cz/obchod/album/S-SPE-Spejbl_und_Hurvinek_s_Sinnvoller_Unsinn_Die_besten_Dialoge_von_Spejbl_und_Hurvinek_.html
|
| Lei | 37503 |
|
|
2.12.2010 19:45:59
Pěkný večer,
sháním jako vánoční dárek jakékoli CD Spejbla a Hurvínka v němčině. Našla jsem v diskografii SaH ten titul z názvu diskuse (pro úplnost má podtitul Die besten Dialoge von Spejbl und Hurvínek). Na internetu ho nabízejí v jednom e-shopu, ovšem vyprodané. Napadlo mne, že se zeptám, zda někdo tohle CDčko (nebo jiné v NJ) třeba nemá doma, neposlouchá ho a poslal by ho dál? Uvítám i tip, kde koupit, případně i tip na jiné české pohádky namluvené do NJ, které by se daly sehnat. Díky moc . |
| Olif | 30198 |
|
|
28.11.2010 13:25:07
Také moc děkuji
![]() Mozart byl také jedno z CD, které jsem zvažovala, tak to zkusím nějak vymyslit. Zatím jsem od babičky zjistila, že gramofonové desky by měl mít brácha, tak se zkusím domluvit s tím... Všem děkuji za příspěvkek ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.