| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Mluvené slovo

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 750] Názory 751760 z 848  [Dalších 88 >>]
tinas 8544
8.11.2009 16:48:32
Polly,
zrovna ho poslouchám v autě a děti to vůbec nebaví. Oproti jiným rozhlasovým adaptacím je to i dost blbě (nezáživně) udělané.
Hezké je třeba 20 tisíc mil pod mořem.
Vítr z hor 100046
8.11.2009 10:15:23
CD neznám, ale knihu jsem četla v 2. třídě a můj stejně starý bratranec ji měl ve stejném věku snad dokonce doporučenou ze školy. Nejpozději ve 3. jsme sjížděli Osadu Havranů a Minehavu, nepamatuju si, že by mi to ublížilo. Nejdrastičtější moment si pamatuju z Minehavy, když hlavní hrdinka vyrvala zuby miminu, které kousalo matku, aby ho zachránila, protože ho za to kousání chtěli obětovat. Nechápala jsem, jak mohlo vytržení zubů zachránit miminu život ~d~ (sama jsem se děsně bála zubaře). ~t~ ~t~ ve srovnání s dnešními filmy normální čajíček.
Myslím, že by to tedy mělo být vhodné.
Osamělá 101033
8.11.2009 10:11:54
Každopádně knížka je samozřejmě lepší a mám jí přečtenou několikrát. ~d~
Tyna
  • 
8.11.2009 10:09:45
Poslouchali jsme to v aute, kdyz jsme jeli daleko, detem je 6 a 8. Poslechly si to, ale uz nijak netouzi to poslouchat podruha. Ty kapitoly mi pripadaly podobne a jako celek mi to splyvalo do jednoho, takze vlastne nevim o cem to bylo...jen ze to bylo o pralidech
Osamělá 101033
8.11.2009 9:36:19
Já si matně pamatuju, že to měl můj brácha na CD, ale kolik mu bylo fakt nevím. Každopádně si myslím, že bát se nebude, oproti některých dnešních pohádkách, je to v klidu, je to prostě namluvená, zkrácená verze knížky a tu znáš, né? ~;)
Polly... 33657
8.11.2009 9:10:36
Milado, ano ano, to je ono. Ale ani tady nepíšou, pro jak velké děti je to určené. Mě se v mládí knížka líbila a myslím, že synek na tom bude podobně, ale nechce se mu moc samostatně číst. Tak uvažuju o cd, ale nevím, jestli se u toho nebude bát. ~j~
Polly... 33657
7.11.2009 23:59:57
Znáte někdo CD Lovci mamutů? Dnes jsem jej prohlížela v obchodě a zvažuji, že jej koupím pro osmiletého syna k Vánocům. Myslíte, že je to pro takhle staré dítě nebo spíš pro starší? Nikde jsem nenašla žádnou recenzi, nic. ~o~
Díky za názory.
Tereza
  • 
12.9.2009 18:49:30
nevím, jak tady mám napsat adresu, aby to nebylo jako "neplacená reklama". Tak si to přeberte, přece jestli někdo chce stáhnout pohádku, tak tam musím adresu napsat, ne? Prostě jsem sháněla pohádky v mp3 a našla jsem je na www.uzlíček.cz/Pohadky-v-mp3. Píšou je rodiče, oni to nahrají. Texty jsou v časopise. T.
terka
  • 
12.8.2009 13:38:18
nejsem tady zaregistrovaná ale pls pošlete mi na můj e-mail vaše mp3 hurvínky moc vás prosim na e-mail: terk.mal@seznam.cz :-D
Jana Nová
  • 
24.2.2009 22:31:30
jo, na http://www.stahnoutmp3.cz uz to hurvinky hleda
[<<Předchozích 750] Názory 751760 z 848  [Dalších 88 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.