Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| AnajVD | 53374 |
|
|
19.1.2007 9:29:15
mám toho nahráno víc v mp3 to co chcete. jsou to nahrávky z internetového rádia rádio pohádka. Vysílají 24 hodin pohádky. Jako jednu z mnoha mp3 vám posílám Spejbla a Hurvínka na váš mail a ještě něco dalšího.
|
| Lukáš Trubáček |
| • |
3.10.2006 1:04:43
Dobrý den...!
Nerad Vás obtěžuji ,ale dlouho hledám po internetu nějaké mp3 Spejbla a Hurvínka na které tak rád vzpomínám ze svého dětství. Je mi pouze 20 let a své dítě ještě nemám,ale chtěl bych tyto pohádky pro syna mého bratra který na ně už má věk. Obvzláště se mi vryla do paměti dílka - Hurvínkova abeceda slušného chování,Mánička v pasti,... jiné si pamatuji jen příběhem ne však název. Chtěl bych Vás moc poprosit o jakékoli mp3 s pohádkovou tématikou od českých umělců pro ty "naše" české děti... Děkuji a hezký den Lukáš Trubáček@seznam.cz V Liberci 2.10.06 |
| Katka |
| • |
19.9.2006 19:23:18
ahojky....
staršně moc sháním nějakýho Hurvínka jako MP3....kdyby někdo měl a poslal mi je mejlem byla bych staršně moc šťastná... děkuju :) |
| karel škrabánek |
| • |
5.8.2006 12:21:03
Právě jsem na inetu objevil stránku s pohádkama zdarma ke stažení:
http://mp3pohadky.technokrat.cz |
| marcela kluk 8 |
| • |
26.3.2006 0:52:07
J8 Vás bohužel všechny zklamu, kteří by chtěli poslat Hurvínky přes mejl, máme net přes Pegase, a ač stahovat umí perfektně, posílat větší soubory prostě nejde, Hurvínky jsme kupovali klasicky na CD a pak jsme si je vypálili jako MP3. Takže jestli jsou někde na netu nevím. Takže bohužel
|
| Ladislav Netolický |
| • |
25.3.2006 14:01:25
Ahoj,poslala by jsi mi prosimtě mp3 nebo wawy s Hurvínkem a jeho příběhy moc bych to chtěl nebo mi napiš kde se to dá stáhnout na netu...ale jestli budeš tak hodná poslala by jsi mi to na meila???Děkuji moc
|
| Dáša |
| • |
22.3.2006 22:47:45
Kdyby se vám někomu chtělo, tak mi prosím taky pošlete nějakýho toho Hurvínka na e-mail Daaschaa@seznam.cz . předem dík!
|
| Kamil |
| • |
28.2.2006 8:43:32
E-Mail mám Kamil.Rubas@seznam.cz
|
| Kamil |
| • |
28.2.2006 8:20:38
Mám nějakého Hurvínka - Hurvínek skloňuje kočku,Hurvínek v pohádkovém lese,Hurvínek a kluci mameluci atd.Je to asi 7 cd.Nemá někdo na výměnu Pozor taťulda kouše,Hurvínkova cesta do Tramtárie,Jak pan Spejbl prášil,Jak chtěl pan Spejbl na olympiádu,Robot Roby u Spejblů,V hlavní roli Žeryk?Scháním to pro synka.Má-li někdo zájem domluva pomocí e-mailu. Dík Kamil
|
| 22baca22 | 40207 |
|
|
2.2.2006 22:02:55
je to 22baca22zavinacseznam.cz dekuji
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.