Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Anni&Annika | 50178 |
|
|
12.4.2015 21:01:33
no vidis...a to me pul stoleti uz bylo. Skoly jsem delala jeste za totace a nikdo mi nic nezakazoval
![]() Jasne ze je to prirozenejsi. To je jako kdyz pise pravak z leva do prava. |
| Kafe | 134466 |
|
|
12.4.2015 20:58:21
Anni - jsem vyhraněný levák a také se mi píše lépe zprava doleva. Je to přirozenější, než standardně. Ale ve škole jsem tak psát tedy nemohla.
|
| Anni&Annika | 50178 |
|
|
12.4.2015 20:55:23
Lisko...pro me byly nejlepsi casy na stredni, kdyz me profesor ekonomiky a obcanky nechal psat zrcadlove do sesitu. Pozadoval jen, ze to musim umet pri zkouseni.
Ja pred skolou snad vubec zrcadlove nepsala. Nebo si to vubec nepamatuju, ale nezminovala to ani moje mama. A urcite ne do 3. tridy, aspon si to fakt nepamatuju. Az pozdeji jsem objevila kouzlo psani z prava do leva /zrcadlove/. Ja si jen pamatuju, ze jsem nad tim vubec nemusela premyslet a proste jsem zacala psat. Strasne rada tak pisu dodnes. |
| Kafe | 134466 |
|
|
12.4.2015 20:47:28
Anni - já se o něj zas tolik nebojím.
Je chytrý a má skvělou paměť. To by mělo případné handicapy vykompenzovat (má expresivní dysfázii+ADHD). A co s ním píšu, tak zrcadlově to moc nehází, respektive asi ve stejné míře jako jeho starší sestra, která zkříženou lateralitu nemá. |
| Anni&Annika | 50178 |
|
|
12.4.2015 20:44:09
Lisko...ted jsem to zkousela...pisu levou, ale oko neurcim. Ale matne si pamatuju, ze jsem nekde vycetla, ze mam lateralitu zkrizenou....pisu i pravou /objevila jsem to ve 3 tride, kdyz jsem zjistila, ze se mi na tabuli pise lip nez do sesitu. Psala jsem totiz pravou/, pisu obouma rukama, pismo vzhuru nohama, zrcadlove, proste vsema smerama, zadny problem. Hazu pravou. Ale to oko ted fakt nevim.
Ziju s tim pul stoleti, v prvni tride me mel pan ucitel za vyjimecnou a hodne me podporoval. Zadny probem cely zivot nepozoruju. Taky jsem nadana pohybove, vytvarne, jdou mi jazyky, basnicky z jesli si pamatuju dodnes. Nepozoruju na sobe nic, ceho bych se mela opravdu desit. Takze se nedes, je to normalni dite. Mozna skryty talent. Hele, Leonardo byl taky levak....a jaky to byl genius ![]() |
| Kafe | 134466 |
|
|
12.4.2015 20:34:04
withep - a teď si z toho vyber, co?
![]() |
| withep | 93862 |
|
|
12.4.2015 11:20:20
Jo, nebo ruličku od toaleťáku. Dala jsem ji i dvouletému a on ji zkušeně přiložil na kořen nosu přesně mezi obě oči
![]() |
| Kafe | 134466 |
|
|
11.4.2015 20:52:44
Winky - srolovaný papír jako kukátko a podáš dítěti, ať se podívá.
|
| Winky |
| • |
11.4.2015 20:49:24
asi se zeptám jako diletant, ale jak jste to zzjišťovaly, která ruka/oko je dominantní? Nebo se to zjišťuje ve školce? Mám prvňáka a čtvrťačku a nikdy mi to u nich nikdo neříkal, dceři i chvíli trvalo než si ustálila tužku v pravé, je šikovná na obě ruce, syn se projevoval jako prvák celkem od začátku, ale u těch očí to fakt nevím.
|
| sarmi | 38831 |
|
|
11.4.2015 14:39:32
pokud nema vyhranenou, tak byste ho meli smerovat na ruku, k niz ma vedouci oko - nedocitam zpatky, mozna pises, ktere ma vedouci...
|
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.