Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| luthienka | 77117 |
|
|
21.9.2018 23:18:44
Klubíčko, puzzle... No přesně! Ale děla to učitelka s nějakým cílem. A když je ve své práci dobra, dítě to nebere jako učení. Takže, když se pak zeptá maminka:” co jste se dnes učili? Co jste dnes dělali?” Tak odpoví dítě:” nic. My si jen hráli.” Při tom se třeba naučil třídění podle tvaru nebo pochopil princip řad a posloupnosti.
|
| luthienka | 77117 |
|
|
21.9.2018 23:12:28
To jsem rozhodne nechtěla, aby vyznělo, ze rodiče neumí vzdělávat své (2, 3,...) děti. Spíš že dítě může v rozvoji zpomalit a handicapovat bezcílná “hlídárna” dvaceti děti. i když je v anglickém jazyce.
Školka proste ma vzdělávat. Pokud se tam jen hlídají děti, nemělo by se to jako školka prezentovat. |
| Monty | 129940 |
|
|
21.9.2018 22:52:24
Mně přijde, že se tu poměrně značná část lidí zbláznila.
Předškolní děti potřebují rodilého mluvčího s pedagogickým vzděláním, starším dětem se najímají ruští šachoví velmistři... jako WTF? Jste spadli z jahody naznak? ![]() |
| Monty | 129940 |
|
|
21.9.2018 22:44:42
"V cem jsou tak dulezite stare ceske pisnicky a pohadky?"
Jo, to by mě taky zajímalo. Obecně mě vcelku překvapuje, jak je tady na Rodině silný trend "žijeme jako v 19. století, což znamená, že jsme ti lepší a kultivovanější". ![]() |
| K_at | 121378 |
|
21.9.2018 22:04:21
Marketo, to je na dlouhou diskusi. Rekneme, ze skolky muzou ledacos. Ale restartovat dite neumi. Proste pracujes tak, jak to jde. Individualni denni nekolikaletou peci ale skolka nenahradi. A pozor, samozrejme jsou deti zrale, sikovne, dobre se adaptujici na skolu. Ale ne vsechny.
|
| Markéta | 121171 |
|
21.9.2018 21:41:14
Soucasni prvnaci za sebou povinnou predskolku maji, tak asi moc nefunguje (prekvapeni!!!). Moje deti mozna taky se mnou nikdy nezpivaly Skakal pes a starsi syn pritom hraje na 4 hudebni nastroje, sklada vlastni pisnicky a pise super povidky. Hrnecku var jsem detem taky urcite nevypravela. V cem jsou tak dulezite stare ceske pisnicky a pohadky?
|
| K_at | 121378 |
|
21.9.2018 21:03:09
Pises obecne. Diskuse se davno stocila k obecnym vecem. A ne, ja fakt nevim, co ti rodili mluvci v one skolce zakladatelcine budou ci nebudou delat. A zda si vsimnou, ze diteX neumi vec Y, kterou by teda umet melo uz nejmene rok a vice.....
|
| kantýna a dvě holky | 103511 |
|
|
21.9.2018 21:01:51
Inu, věřte, že i takové děti se najdou...a není jich úplně málo.
|
| K_at | 121378 |
|
21.9.2018 21:00:00
"A jsme u toho. Proč? Co ten pedagog naučí dítě tak světoborného, co by se dítě jinak nenaučilo?"
...asi musi, kdyz to dite 5+ z domova neumi. |
| K_at | 121378 |
|
21.9.2018 20:09:30
Matko, co? Aktualne treba - predskolak nedrzi tuzku, jako vubec. Ani naznak. Puzzle? 30 dilku podlahovych velkych puzzli? Neda. Vubec netusi. Takze zaciname uplne od pocatku. Obecne - deti casto nemaji zadny "pracovni" navyky. Sebeobsluhu leckdy ucime my. Nekdy deti neumi pit z hrnku, jist lzici nebo KOUSAT PEVNE JIDLO. Tak aspon ve skolce se to zacne menit. Utrit zadecek? Predskolak?! Casto zdeseni maminky, ze prece dite je male!
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.