Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| withep | 93862 |
|
|
18.4.2016 19:03:36
Uvedla jsem to jako jednu z variant
. Byli jsme u zápisu už loni bez Priorixu, postoj školky je mi tedy celkem známý, ale stále je to jedna z variant. |
| withep | 93862 |
|
|
18.4.2016 19:01:03
Uvedla jsem to jako jednu z variant
![]() |
| Kukurice29+3. | 116346 |
|
|
18.4.2016 18:57:35
Tak nejmensi byt nemusi. Syn ma tri a pul a je stejne velky jako mensi prvnaci. Ja jsem na konci rijna narozena. V 5letech jsem umela cist a psat. Sla jsem o rok pozdeji a skola me nebavila, protoze deti slabikovaly a ja jsem se nudila. Uplne mi to skolu otravilo.
|
| withep | 93862 |
|
|
18.4.2016 18:55:46
Ne, nechci nikoho přesvědčovat, aby lhal. Naší školce by úplně stačilo, kdyby tam vypsala očkování, která má (má JEN 8 z 9 nemocí), nebo že je očkován podle individuálního kalendáře. Tahle uvidí jen to první slovo ("ne"). Všichni nás chápou, ale všichni musejí, protože zákon, protože hygiena, protože kontroly, protože pokuta. Ale jak se ta žloutenka do toho zákona (ehm, vyhlášky) dostala, jak se přenáší a jaká je pravděpodobnost, že se předškoláček nakazí a nakazí spolužáčka, který je navíc určitě očkovaný, to je úplně nepodstatné. Chtěli u zápisu vidět očkovací průkaz, i si ho okopírovali, a přijali ho. Ale rozhodnutí vydají, až budou mít ten štempl.
Omlouvám se Konvalince, že tady plevelím ![]() |
| Jaatri | 53628 |
|
18.4.2016 18:54:53
Pražska PPP - soukromá, jsou prima a nedělávají obstrukce prakticky s ničím.
Jinak vím, že mnohé PPP jsou proti předčasným nástupům a dostat z nich povolení je mnohdy nad lidské síly i u evidentně vhodných dětí. Stejně jako pro domácí vzdělávání - tam je pár osvícených, ke kterým se jezdí i z daleka.... |
| Inka ..|-.|-.-|.- | 141843 |
|
|
18.4.2016 18:53:57
Chceš přesvědčit doktorku, aby lhala o vašem očkování? To by musela být blázen.
|
| withep | 93862 |
|
|
18.4.2016 18:51:57
Jéje, řeším dneska úplně analogický problém. Třídím myšlenky a nápady, co dál... žádáme pro syna nástup do školky. Lékařka odmítla potvrdit očkování jinak než ne, řádné očkování nemá, chybí mu žloutenka B. Řešil jste někdo? Jde mi o nápady, jak dosáhnout přijetí. Prosím, nechci diskutovat o našem rozhodnutí. Děkuji
![]() Zatím mám nápady tyto - zkusit přesvědčit jinou doktorku, která už dlouho nové pacienty nebere, aby nás přece vzala a napsala potvrzení méně radikání (což je sci-fi; u vás - co jiná PPP?). Zkusit najít chápavou školku (lesní, funguje jen pár dní v týdnu a bude o dost dražší; takže co nějakou komunitní školu pro domácí školáky?). Napsat ředitelce ultrapřesvědčivou žádost o výjimku z důvodu svědomí (to nevím, jestli je ve vašem případě použitelné). Sklapnout, zařadit se do stáda a doočkovat (počkat, až jí fakt bude 6). A jsem zvědavá, stejně by mě zajímaly vaše důvody i důvody PPP ![]() |
| foxyna | 80272 |
|
|
18.4.2016 18:47:47
Běžte do jiné poradny. Pokud vám doporučení vydají, máte vyřešeno. Pokud nedají, bude třeba dobrè vaše přání znovu vyhodnotit?
Pokud to není tajné, co vás vede k vašemu rozhodnutí a v čem se s PPP rozcházíte? |
| Ráchel, 3 děti | 76748 |
|
|
18.4.2016 18:46:35
moc nevím, co na tom chceš řešit.
|
| Líza | 17721 |
|
|
18.4.2016 18:42:16
No, diskutovat o něm nemusíš, ale přemýšlet bys asi měla.
Jistě můžeš jít do jiné ppp. Ale ani tam ti doporučení dát nemusí. |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.