| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Úzkosti a strachy

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 550] Názory 551560 z 5293  [Dalších 4733 >>]
Kač. ♀ + ♂ 11157
20.1.2009 20:58:02
NO já po předvánočním nasazení měla velkej problém zvolnit ... jako že se mi absolutně večer nechtělo spát... zato ty rána. A obecně mám problém nic nedělat... teď už jsem se trochu zklidnila :-)

Jediná k čemu mám odpor je úklid Ondra je děsně akční co se výroby bordelu týká fakt superman:-)

NO to jsou věci a hlavně je to super že Eliška je dobrá.

...příští týden jedu na na spec. vlasové oddělení na VInohrady.....dřív než se mi dostaví pleš... skoro půl roku se cpu vitamínama na vlasy ale bez výsledku a padají a padají....:-(

A co těhule?

Kač.

Sara33(Eliška 07, Petr 09) 6948
20.1.2009 20:14:13
Kac, ty jsi tak nechutne akcni....ja se teprv ted vzpamatovavam z Vanocniho stresu.

U nas nic noveho. Akorat muj tezky atopik nema na tele ani flicek - naprosto bez pouziti leku od kozniho. Uz se tesim na kontrolu jak mu budu vypravet o homeopatikach a ovesnym mleku.

jeste jsem chtela napsat Berush, ze mi je to lito, cim prochazis...a vzdycky si rikam, ze i ten blbej ekzem nebo equinovary se daji prezit, jen at dite nespadne do neceho takoveho...drzim palce
Kač. ♀ + ♂ 11157
19.1.2009 21:54:46
A jaj tak zase mrtvo! TAk co ženský kde zase jste?
Jste zapadaný? A nebo šílíte z počasí jako já.

Já šílím...pokud nepočítám oblékání dětí ~:(~:(~:( tak je mi zima, mám málo světla a ráno je furt tma!!!!

Tak jsme si alespoň koupila množící substrát a vyhrabala semínka...no to víte čas paprik je zde. To mě fakt drží při životě :-)

Kač.
Kač. ♀ + ♂ 11157
14.1.2009 13:49:46
To to je pěkný... ale máš pravdu, že je plnoletá a měla (mohla) by si uvědomovat co dělá a taky nést následky svého konání.... což pro tebe jako pro mámu je bohužel asi ta nejmenší útěcha :-(

Kač.
Berush 5363
14.1.2009 10:25:02
Jo a samozřejmě Patriku vyrazili ze školy, jelikož se tam v podstatě nenamáhala chodit. Je studijní typ, vyhrávala olympiády v angličtině, ale.... no věděla co dělá...a tak musí nést následky...jenže já se s tím neumím srovnat, nejraděj bych chodila kanálama, bylo mi v té škole trapně, naprosto šíleně...šla jsem tam s ní na její žádost...je už plnoletá, takže všechna korespondence je na její jméno...a tu si samozřejmě nepřebírala...
Dašule + (Ondřej 5/05) 14796
13.1.2009 21:02:21
Ahoj všem,

moc vás po dlouhé době zdravím. Ráda bych napsala o sobě něco více, ale zatím nemohu. Ale mám se fajn:-)

LESNENKO - poslala jsem ti mail na seznam!

Brendy, strašně moc gratuluju!! I když to těhu zatím žádná sláva. No přesně z takových důvodů si myslím, že bude jednou blok u mě.

Tonko, z tebe mám, holka, největší radost, tak ať se jen kulatíš a užíváš si to! Jsi pro mě takovým zázrakem v diskuzi, že když mi je někdy fakt nejhůř, vzpomenu si na tebe.Tak se drž!

Berush, s tímhle zkušenost nemám, takže přeju pevné nervy. Chápu, že to je něco strašnýho. Držím palce!

Kačenko, strašně moc děkuju za přání " nádherné a originální" Moc se mi to líbilo!!

Máto, jak jde život a práce??

Zkusím se ozvat časteji.
Mějte se krasně
Kač. ♀ + ♂ 11157
12.1.2009 20:32:00
Brendy,
Willliam a Delvin si kupju... jen mi řpšlo že bych si neusela kupovat džíny za 1500,- když v CaA mají pěkný za 450,- :-) no nic zase se k nim udu muset vrátit :-(
Ostatně my si to řekneme zítra:-)

No já právě mám novej notebook a proto mám ICQ v pr...i

Lesněnka... ano něco o sexuálních loudilech, na mě nikdy nikdo neloudil :-( tak si počtu :-)
hele a o józe a koních klíďo napiš... fakt to nemusí být jen o dětech manželích trápeních a spol....
Dík za pochvalu, nápad je můj.....to víš já jedu podle hesla "nejlepší inspirace je termín" to si dělám srandu... dělám většinu takovým svéráznám systémem :-) Osobně si říkám že prorazím tak leda...víš kam.
Jednu dobu jsem dělala i do šuplíku a to jsem si myslela že to děají jen magoři!

Vendy a jak jde hubnutí:-) já se tam jen mihla... jak to jde mě vidíš :-)

Já si teď přídila migrény, takže celý den zvracím a nejím...což je fat dobrá dieta ale nedoporučuju!
Teď to mám tak 1x týdně lahůdka.

Tak si tak:-)
Kač.
Vaclavka 34188
12.1.2009 14:36:05
Kač, Brendyy, dík. ~x~
Je mi to blbé lézt do diskuze... ale jen jsem chtěla Berush vyjádřit podporu, tak nějak jsem ve svém blbém období vypátrala, že má podobný problém jako já. Náš problém nebyl pervitin, ale subutex, leč Líza na depkách mě ujistila, že je to všechno stejné svinstvo. A není nic horšího než to, když je člověk na tyhle pocity sám.
Kač, my se potkaly na Snaze o zhubnutí, chodím tam už rok... jen jsem si z jistých důvodů raději změnila ikonku a nick.

Lesněnka 14877
11.1.2009 16:09:50
Berush,vim jak se citis, ta bezmoc je opravdu silena. Nevim, co vsechno jsi podnikla nebo nepodnikla,ale co je dulezite,abys nasla pomoc pro sebe.Pak budes schopna i ‘moudreji’ fungovat ve vztahu k dceri.Ono to zni sobecky,ale neni. Tim ze se das do kupy ty,pomuzes i ji.

Brendy,pridavam se ke gratulacim!Jeziis holky,jake to je byt tehotna? Safra taaak rada bych to zazila.Pristi tyden jdu na rande,no ale prece tohle nemuzu hned vybalit na chlapa,na druhou stranu chci vedet jak to citi on,..myslim mit rodinu…

Kacko, prisla mi PFka.Ci to byl napad? Tvuj ze?Super! Moc dekuju!!!Ty jednou prorazis,citim to ~R^. S tou sebekritikou to mam podobne,ale sere me to,tak porad studuju nejake knihy na toto tema.Ted ctu jednu vybornou,kde autorka to zkusena pravi: “ GOD DON’T MAKE NO JUNK!”..tak to me dostalo…vzdycky kdyz mam chut se kritizovat,tak si na tuhle veticku vzpomenu…a musim se smat tomu jak jsme nekdy pitome..a nevdecne...
Jinak holky,prispivala bych casteji,ale jsem tak nejak mimo ta rodinna temata…ovsem kdyby vas zajimala joga,kone,…orientalni tance…sexualni loudilove…tak rada prispeji svymi poznatky…~j~
Mejte se dobre :-)
Vsechny mooc zdravim!
K.
Brendyy 40502
11.1.2009 12:00:32
Kač prosím písni mi ještě jednou na moje ICQ to Tvoje nové,nějak jsem si ho neuložila....
[<<Předchozích 550] Názory 551560 z 5293  [Dalších 4733 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.