Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Brendyy | 40502 |
|
|
11.1.2009 11:19:02
Ahojda holky,
tak momentálně bych měla být dle utz 15+4 a dle ms 15+0.Teď už to snáším líp,ale bylo to peklo.Blbě mi je sice stále,ale už je to o hodně lepší a dokonce i míň zvracím.Jinak jsem blila klíďo i na požádání,ale nehubla,páč po každém volání do wc jsem se musela jít najíst….horší to bylo a krapet i je s tekutinami,ani u předešlých těhu jsem nemohla moc pít,nedělalo mi to dobře a teď taktéž,takže mi bylo o to hůř a měla jsem šílený bolesti hlavy.Pak byly ještě problémy s vaječníky po stimulaci,hlavně s tím pravým a s prosáklou dělohou u mimi,ale vše jsem nějak překonali a snad se blýská na lepší časy.Doufám,že do konce června to zdárně doklepem ![]() Tonkoo ani nevíš jakou mám radost,že jste OK,je to super a sprostě Ti závidím Tvůj týden těhu,já už se tak těším až bude prcek u mě v náručí,nějak to těhotenství není moje oblíbená činnost,i když jsem ráda,že se to povedlo.Na cukrovku mě taky poženou a už teď se mi nechce,je to hnusárna a u nás to je na celý sopilko a maj tam děsně nepohodlný židle a to nemluvím o tom utrejchu co musíme vypít :-( Sáro klíďo se ze všeho vypiš,ať už sem nebo do deníku a je úplně jedno,jestli to je veselé nebo smutné Taky mě mrzí,že to máte doma teď takové nijaké,ale ono se to určo zlepší.Držím palce,ať vše zvládneš a hlavně malá ať je co nejvíc fit ![]() Babulin naše malá měla taky takovou krupičku hlavně na rukách a nohách a někdy i na zadku a břiše.Nesvědilo to a horší to bylo v zimě.Jí to vůbec nevadilo,jen na plavču na nás někdy divně koukali,páč to v zimě měla do červena.Kožař i obvodačka řekli,že to nic není,je to jen typ kůže,nějaká strupovitost či co.Dali nám na to ten excipial lotion a já jí stejně moc nenatírala.Teď už to má o hodně lepší,třebas to bude něco takového.Co pesan,ještě ho máte u vás doma nebo jste ho přestěhovali?Vůbec si nedokážu představit jak to zvládáš………Máš můj obdiv ![]() Berush…….slova útěchy nemám a přiznám se,že se modlím,aby mě něco takového nepotkalo,viděla jsem to už u víc známých a není o co stát.Rady nemám,jen na Tebe a dcerku můžu myslet a držet palce aby to dobře dopadlo.Jeden můj známý měl bratra který tomu taky propadl,bylo mu v té době už 18 pryč a o to hůř se to řeší.Nakonec ho násilím odvezli někam na sever(snad Skandinávie),někoho tam znali a tam ho uzavřeli na samotě,musel makat a byl pod dohledem a dostali ho z toho,ale bylo to dost strašný,nekomunikoval,nechodil dom,kradl….. Kač možná v týdnu uvidím,tak vám pak písnu jak je děsně „hnusná“,taková super baba a takový řeči……Jo Kač nemrkla jsi na džíny od William and Delvin?Dělají i do pasu a většinou i dobře sedí.Takový ty klasický bokovky co teď dělaj jsou hodně pro holky s klučičí postavou,jak má ženská žensky tvarovaném zadek,tak to nesedí a nad zadkem odstávají. Vendy zavítej častěji ![]() Tak zatím se mějte všichni co nejlíp to půjde.Pááá Br. PS.:mě pro změnu odchází komplet PC,takže mě čeká koupě nového:-( |
| Kač. ♀ + ♂ | 11157 |
|
|
11.1.2009 10:30:15
Vendy, neomlouvej se
![]() klidně nakoukni a napiš ať to tady furt nemusíme rozdejchávat, je ti jasný co my tu jsme za skupinku Kač. |
| Vaclavka | 34188 |
|
|
11.1.2009 9:28:56
Omlouvám se, že Vám lezu do diskuze a i za to, že píšu jako anonym. Je mi trapné přiznat, že na vás občas kouknu (a moc vám všem držím palce, obzvláště Tonce). Chtěla jsem reagovat na Berush... vím, jak ti je, znám tu příšernou bezmoc, je to stále živé a i když se zdá, že by už snad mohlo být dobře, ta hrůza, strach, schíza... to všechno v člověku zůstane. Otázky PROČ, co jí to dává výměnou za to, že se ničí... Ještě jednou se omlouvám a přeji hodně sil.
|
| Kač. ♀ + ♂ | 11157 |
|
|
10.1.2009 20:59:32
Beruš to je hrozný.... co napsat.. snad je víru a pevné nervy.
Až budeš online ozvi se dáme řeč. Kač. |
| Berush | 5363 |
|
|
9.1.2009 21:04:53
můj nejnovější příspěvek do studnice zkušeností se jmenuje pervitin... za vás všechny doufám, že z téhle zkušenosti nebudete potřebovat rady...nevím jestli jsem zoufalá nebo otupělá...nejspíš tak někde mezi...nemůžu dělat nic, každý můj krok bude špatný protože druhá strana utíká pryč a nechce si nechat pomoct...z mé krásné chytré holčičky se stává feťácká troska a já na to můžu jen bezmocně koukat...
|
| Kač. ♀ + ♂ | 11157 |
|
|
9.1.2009 15:33:18
Tak to se tam potkáme.
Mám nový účet na ICQ.... takže ho pak případným zájemnkyním hodím do deníku. A špekuluji jak na ten starej a dokonce vím proč mi to nejde ale je mi to houby platné. Tonka pokud chceš můžu ti na sezení zapůjčit kruh předevšírem mi ho kolegyně vrátila taky si na něm seděla s kostřčí. Je to ten ze zdravotnických potřeb já ho měla v porodnici. POkud chceš tak klíďo písni a posílám ti ho hned ![]() Dnes jsem se byla ponořit do depky... jako že si koupím něco na sebe.. já kravka.... no vejdu se v pohodě do džín vel 42 (ve 40 nedýchám) no jenže jak teď věichni dělají bokovky tak jsem v hajzlu protože mi to příšerně nesedí a nemluvě o tom že mi na zadku příšerně odstávají kouká mi zadek a kalhotky! Neb nizoučný kalhotky nemám a ani mít nemůžu... a když josu náhodou vyšší tak jsou mi v pase tak min o 10cm větší... takže mám o 11kilo míň a k čemu mi to je ! Já prostě hnusná umřu !!! CO hůž hnusná a v teplákách! Otrávená Kač. |
| Tonkaa | 40428 |
|
9.1.2009 14:05:21
Teda! Tady je takových nových zpráv!
Brendy, gratuluji! A co nějaké podrobnosti? Nenapínej nás. Kolikátý tt jsi, jak to snášíš atd. Kačenko, ty jsi fakt trapná!10dkg říkáš nějaká váha, jo? To se nedá vůbec počítat. Jsi fakt borec! Palce ti samozřejmě držím dál a nepochybuji, že to zvládneš. Sáro, to je mi tak líto, že má Eli ekzém. Jako byste toho neměli málo. Bude mít Eli po operaci zase sádru? To tomu exemu moc nepomůže... Musí mít dietu? Nebo jak s tím bojujete? Berush, ty jsi studnice zkušeností. Ty jsi s dětma taky už zažila asi vše hno, co? Omlouvám se, ale u té poslední věty jsem se musela smát. Ač tobě do smíchu asi není. A hlášení od nás: Dnes jsem konečně absolvovala ten test na cukrovku a ani jsem jim to tam nepozvracela, ač nebylo k tomu daleko. Teď se nemůžu dojíst. Snědla bych cokoliv, v jakémkoliv množství. Snad to neznačí nic špatného. Taky jsem měla poradnu. Jsem už 25+6tt, vše je OK a malá má 717g A já jsem pěkný blb. Týden a půl na zasněžených horách přežiju v pohodě, abych včera uklouzla před naším domem. Mám asi naraženou kostrč. Ale na utz to dnes vypadalo OK, tak snad to nebude mít žádné následky. |
| Berush | 5363 |
|
|
9.1.2009 13:06:02
Kač, tak to jsi ve stejné pr...jako já..u nás odešel zdroj u připojení wifiny a nový bude za 10 dní...
|
| Kač. ♀ + ♂ | 11157 |
|
|
8.1.2009 21:32:08
tk mi ICQ odešlo (teda s mojí mohutnou pomocí) i n starém notebooku... takže nefunguju pokud to rozchodím tak ti napíšu
![]() ps: problém je v mojí osobě protože když jsem zkusila login na mojí ségru tak ta jde v pohodě :-( Kač. |
| Kač. ♀ + ♂ | 11157 |
|
|
8.1.2009 21:01:26
Babulin úplně v pohodě, je mi jasný že mášjiné starosti
fakt to nechvátá ![]() Kač. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.