| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Úzkosti a strachy

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 570] Názory 571580 z 5293  [Dalších 4713 >>]
Esthelle 26317
8.1.2009 16:39:25
Brendy!!!!!!!!! Gratulace oooobrovská!!!!!!!~R^~R^~s~~s~

Sáro, ten ekzém mě mrzí, četla jsem na diskusi,cos zakládala, že že se to E. rozjelo po očkování trojkombinací....my byli dnes na první dávce, mám z toho hrůzu, M. ma takový nějaký nedefinovatelný ekzémek už asi rok, krupičku na ručkách, nožkách a někdy břiše, nesvědí ho to, netrápí, ale má to,tak doufám, že toto očkování ustojí, já se to snažila oddálit jak to šlo, dr. na to naštěstí vůbec netlačila, ale zase do tří let by to mít měli, aby pak nebyl prblém se školkou třeba, chjo, držím palce ať je to lepší!!!!~s~

Kač, jsi prostě jednička~R^~R^~R^...a já to ještě dlužím za kalendáře, už se nějak dávám do kupy, zatím jsem pořád v takovým chaosu, tak jen abys věděla, že na to myslím a brzo pošlu
Berush 5363
8.1.2009 13:58:42
Sáro neklesej na mysli, Patrika byla od začátku těžký atopik, jezdily jsem v moři, doma koupel v odvaru z ovesných vloček a olivového oleje - denně, atd atd... po 11 roce vše ustoupilo a objevuje se jen při velkém stresu... Stresu jejím, ne mém, to bych musela být osypaná permanentně....
Sara33(Eliška 07, Petr 09) 6948
8.1.2009 12:40:42
jo a jeste jsem zapomela zprava od Babulin je uplne nejlepsi! Pekne male jezulatko.

A propo Tonko, drzite se s prdolkou? Jak ti je?

Hele nejaka nova tehuvlna....kdo je jeste jednodetny?...Daso, Mato...(ja...)
Sara33(Eliška 07, Petr 09) 6948
8.1.2009 12:36:52
Jeee, ja jsem se k otevreni Deniku dostala az ted. Gratulujuuuuuuuuuu!!!! To uz je ale pekne velka fazolka? Kolikaty tt?

Puvodne jsem (nez jsem otevrela denik) se chtela zeptat jestli chcete opravdu udrzovat zivotnost nasi diskuze za KAZDOU cenu!!!!! A chtela vas zasobit vsema jobovkama, ktere me za posledni mesice potkali a pekne barvite. Ale ted uz nemam chut, tahle zprava je moc hezka, nez abych to tu kazila. Ve zkratce: E = tezky atopik, k tomu kasel od listopadu, tak snad ne jeste k tomu astmatik,operace achilovky unor nebo brezen, ja = velikost vyvrzeneho vorvane, nachlazeni dva mesice, Honza = nejspis opet dalsi operace a furt v tahu, protoze maka na podkrovi. To na udrzeni diskuse a nezkazeni nalady staci ne?
Kač. ♀ + ♂ 11157
7.1.2009 23:42:01
No úžasná PFka a tím pádem i novinka :-) no však jsem si o tom něco málo spolu napsaly :-)

A nakonec se musím pochválit. Po pracovním nasazení a měsíci normální stravy+vánoční dobroty jsem nabrala jen 10dkg což mě teší, těší a ještě jednou těší a budu mít ten start k té mojí vysněné váze přeci jen veselejší.
Dnes jsme konečně začala spinningovat (mezi svátkama mi to zhatila choroba) a s úspěchem jsem se navrátila k tem svým brokolicím a mrkvičkám :-)

Tak mi držte palce ať se dopracuju k těm svým kilů :-)

Zdar Kač.
Brendyy 40502
5.1.2009 10:21:28
Ahojda vespolek,
do deníku jsem vám dala něco jako PFku,sem do diskuze to já tupoun vložit neumím.Je to zároveň i něco jako omluvenka ze srazu....

Takže vám všem přeju úspěšný rok 2009!!!

Snad už teď zvládnu přispívat častěji.Jsem ráda,že jste všechny OK.Babulin jsem psala sms(jo a znám víc takovým mamin,které jsou drobné a mají obříky:-))Tonkoo nevím jestli jsem gratulovala k holčičce,užívej těhu,nějak to rychle utíká,před chvílí jsi psala,že se zadařilo a za chvilku budeš rodit:-)

Zatím pááá Br.
Berush 5363
3.1.2009 23:26:14
kač, já žiju, ale připojení nám chcípá...
Kač. ♀ + ♂ 11157
3.1.2009 21:27:53
co kdybychom se daly novoroční přecevzetí že to tu nenecháme chcípnout :-)
Berush 5363
30.12.2008 10:43:33
Už nejsem sama trojdětná...jupí...tímto gratuluji a zároveň vznáším dotaz - kdes toho obříka nosila? ty jsi drobná, štíhlounká....to mi nejde do hlavy...
Esthelle 26317
30.12.2008 0:11:35
Ahojte holky,

dodatečně přeju Krásné Vánoční svátky.

jak už vám Kač psala, 23.12. v 13.39. se nám narodil Jonáš, míry 3920g a 52cm.

Někomu jsem posílala SMS, ale na všechny jsem neměla kontakt, tak se omlouvám.
Pobyli jsem si dýl v porodnici kvůli žloutence, ještě je to pořád vyšší, ale už nás pustili, ale čekají nás ještě kontrolní odběry, tak snad už to nebude stoupat a nebudeme muset někam do nemocnice na svícení.
Zatím u nás vládne totální chaos a ještě asi chvíli potrvá, než se zajedeme, snadse mi v příětích dnech podaří vložit fotku do alba.

Jinak všem přeju pohodový zbytek svátků a do Nového roku vše nejlepší a Tonce už za pár týdnů ten nejkrásnější dárek roku 2009 (rychle to učeče, to mi věř!)
[<<Předchozích 570] Názory 571580 z 5293  [Dalších 4713 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.