Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Kač. ♀ + ♂ | 11157 |
|
|
6.12.2008 23:00:41
A ták.. to mi nějak uniklo.
A co že se tomu vašemu kloučkovi nechce mluvit? Držím palce ať je to dobrý. Třeba bude jako moje ségra ta teda né že by nemluvila ale úspěšně asi půl roku simulovala že neslyší (cca ve 2 letech) moje matky z toho byla na prášky protože máme půl příbuzenstva hluchého.... no pak jí to přešlo TAk snad se rozmluví. Držím palce ![]() Baulin má termín na silvestra (pokud mohu napráskat) a ještě před asi 3 dny byla v celku ![]() A co Tonka je vše OK? Holky máte recept OSVĚDČENÝ na prerníčky i s návodem na pečení.... já mám recept chuťově dobrej nemusí s enechávat uležet ale vypadají ... no jak to poslat jak když mají strie a jsou takový rozkydlý!! (aspoň bude jasný od koho jsou). ¨ JInak tento měsíc nehubnu a dost se boím :-( ale jsem nachípaná, nevyspalá a grogy a u toho ještě nežrat to už by semnou seklo. Kač. |
| Margaret | 1200 |
|
|
5.12.2008 22:15:25
Kač, s prací to bylo tak, že mi skončil rodičák a teoreticky bych měla nastoupit do práce. Jenže dojíždět 1,5 hodiny tam a 1,5 hodiny zpět (Rudná-Holešovice) je při dvou dětech nemožné. A navíc mi Marka nevzali do školky, takže bych ho musela ještě cestou někde udávat ve školce, prostě běs. Vzhledem k poměrům panujícím ve firmě by o žádném zkráceném úvazku nešlo ani uvažovat (už vůbec ne o prodloužení rodičáku do 4 let). Takže jsem buďto mohla čestně a sportovně dát výpověď a nebo vsadit na znalost nenávisných nálad a vysokou pravděpodobnost výpovědi ze strany zaměstnavatele (druhá varianta byla o pět platů lepší). Byla jsem totiž poslední zbylá stará struktura (zaměstnanec od samého vzniku firmy) a těch je třeba se zbavit. Bála jsem se spíš toho, že mě zaměstnají a pak se mě budou snažit tak otrávit, že odejdu sama. Předem jsem z nich nic nevyrazila, jen strohou informaci "očekávám Váš nástup den po skončení rodičovské dovolené....". Pěkně mě nechali nastoupit, dvě a půl hoďky čekat až se kompetentní osoba vyspí a ta vplula už s napsanou výpovědí včetně částky odstupného (takže jí musela spočítat a nechat napsat minimálně den předem). Takhle jednoduchý jsem to ani nečekala, asi se mě chtěla zbavit rychle.
Jestli jsem žena v domácnosti vlastně nevím, ještě rok mám rodičák. Jestli mi od září vezmou Marka do školky, budu si hledat něco v okolí. Vím, že to půjde blbě, ale nic jiného mi nezbývá (nebo vyhrát v loterii )Marek stále nemluví, doktorka na tříleté prohlídce pravila, že když se do ledna nerozmluví (a on se k tomu nechystá, naopak zdokonaluje svoje pantomimické schopnosti, že se občas válíme smíchy), odešle nás na vyšetření na neurologii. Tak kdo ví co bude, mám z toho strach........ ![]() Jinak Kačenko gratuluji k tvému hrdinství v oblasti hubnutí, jsi fakt jednička. A já devadesátdevítka, žeru tu čokoládu) Co Babulin, ztratila jsem přehled v jejím těhotenském kalendáři.... Všechny ostatní zdravím a přeji hezký a klidný předvánoční čas. Nevíte co mi má přinést ježíšek? Nějak nemám žádný nápad. Dušan se pořád vyptává, já stále trvám na miminu, tak prej nic nedostanu ![]() |
| Kač. ♀ + ♂ | 11157 |
|
|
5.12.2008 19:55:43
Dort máš krásnej
![]() teda asi mu uniklo cos měla za lubem s prací... a co máš v plánu teď ? Budeš žena v domácnosti? Hele já bych snad i byla ale to je na dluhé povídání.U nás jsem všichny nachípaný, já makám makám makám a asi brzo padnu na hubu .... atk jestli nepojdu tak se zase ozvu ![]() KAč. |
| Margaret | 1200 |
|
|
1.12.2008 13:49:29
Jsem chtěla vložit tuhle:
![]() Jinak v práci jsem dopadla nad očekávání dobře - dostala jsem výpověď i s pěti platy odstupného. Celá akce trvala asi 5 minut, ale nervovala jsem se asi dva týdny předem. Nejvíc jsem se bála, že mne prokouknou, že to hraju na odstupné a zaměstnají mne. Měla jsem na dva dny hlídání, ale nebyly potřeba. |
| Margaret | 1200 |
|
|
1.12.2008 13:45:49
Pomůžu ti tapetovat, chceš?
Tak toto je můj první a poslední potahovaný dort v životě. ![]() Dřina to byla děsná, násobená tím, že jsem od přírody levá jak turecká šavle. Ptáky na rybníce spáchal Adam, za ty nemůžu ![]() Dort jsme si s Dušanem snědli sami, děti nejedí nic neobvyklého a zbytek rodiny se nechal slyšet, že mají blok jíst něco zeleného (přitom špenát jedí ) |
| Margaret | 1200 |
|
|
1.12.2008 13:42:30
Kač, tak tahle PF mi dorazila taky. Myslím že kdo vymýšlel text, se dosti autenticky vžil do "duše" ČEZ.
|
| Kač. ♀ + ♂ | 11157 |
|
|
1.12.2008 9:10:41
nepotřebuje další komentář páč tak to prostě je :-(
![]() |
| Kač. ♀ + ♂ | 11157 |
|
|
28.11.2008 0:37:19
...¨teda neví jestli se to povedlo mě něajkou brutální nešikovností a nebo můj mail (na Centrumu) má nějakou slabinu na kterou jsem narazila.
No při třídění mailů mi zmizela poslední strana (50 mailů z toho tak 40 nepřečtených) a a to tak totálně že nebyla v koši ani nikde.... takže chápete jak jsme se orosila... zakázky za den a půl!!! po několika minutách paniky a pak společné paniky i s manželem jsme teda zavolala na hotlie.... a světe div se mladík mi to někde vydoloval!!!! NO nato že bylo 0:30 byl milej a ochotnej uf uf uf... a říkal že kdyby se zase něco takové stalo tak ať hned volám, že to jde lecos zachránit po pár hodinách už to nemusí jít.... ... tak jdu zase třídit..... tak abych zase nemusela volat ![]() Kač. |
| Kač. ♀ + ♂ | 11157 |
|
|
25.11.2008 0:36:04
Jó zamlada to byly jinačí směny (do 4 do 5... sem tam nonstop) teď to doháním tím že chodím sem tam s Ondrou po obědět na 30 minut spát (fakt si natahuju budíka)... protože jaksi nejsou ty víkedny kde bych to dospala :-(
Hele mě uklidňuje že to bude ještě tak 3 týdny a pak si hodím kejty nahoru.... ![]() Ale už se mi hlavou honí nějaký vylepšený systém objednávek aby mě to tolik nezdržovalo... takže příští rok to zase bude o něco lepší ...a v důhodu už tu výrobu budumít plně automatizovanou ![]() Kdy začnete péct cukroví? Kač. |
| Tonkaa | 40428 |
|
24.11.2008 23:41:29
Kačenko,
obdivuju tvoje směny. Do 30ti jsem taky v pohodě makala po nocích. Teď už to nedávám. Mám tady na zítra ještě jedno dph a doufám, že zítra to stihnu. Už nemakám. Jdu chrnět. Přeji ať jsi brzy OK. Berush, se taky nenudíš. O práci raději nemluv. Vánoce za dveřmi a já se stále topím v restech Už jsem z toho na mašli. Snažím se nenervovat jenom kvůli svému stavu. Doufám, že nastupující účetní o mě budou smýšlet lépe... |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.