Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Kač. ♀ + ♂ | 11157 |
|
|
24.11.2008 21:06:24
a koukám už píšu jak tatar sorry
|
| Kač. ♀ + ♂ | 11157 |
|
|
24.11.2008 21:05:22
Přidávám se k padající ma hubu.... a navíc jsem chtla něakej sarjart a chrachlám a frkám takže moje výkonnost je na prd.....
standardní směny 20:00-1:00 i víc a kddyž spí tak to samé... dnes jedu už do 12:0 kdy Ondra usnul pak měl amiláčk máma..... Užívej si kopání mě když ten můj drak kopne když ho přebaluju tak mám pocit že mm zlomený alespoň žebra.... jdu makat ![]() Kač. |
| Berush | 5363 |
|
|
21.11.2008 21:03:12
Tonko,
tak podívej: úterý - máma si vzala Zuzu a já byla v kanclu protože jedna účetní ač se bila v prsa jaká je dobrá něco zesrala tak, že to bude dávat dohromady tým lidí, takže jsem přijela domů v po páté, ve středu rodičák syn, z rodičáku vyzvednout Zuzu u mámy, pak jet s Pájou koupit bundu, přijela jsem od rána od 8 o půl 7 večer, čtvrtek v 8 z domu, o půl 4 rychle pro Zuzu, zavézt ji domů, poklusem dceři na rodičák (mmch přes 70 neoluvených hodin), připlazila jsem se o půl 6, dnes v 8 z domu, o půl 5 jsme přijeli ze školky, hned jet s Patrikou konečně koupit tu vybranou bundu, s kočkou k veterináři, nakoupit a o půl 7 doma... co dodat...padám na držku |
| Tonkaa | 40428 |
|
21.11.2008 19:26:00
Co to je? Nějak jsem hluboko klesly, dámy
![]() Co děláte? Pracujete, chystáte se na Vánoce? Mně se daří dobře. Naše divoška mě okopává a buď je to velký divadelní nadšenec nebo velký odpůrce divadla, protože největší aktivitu předvedla v divadle. Málem jsem musela odejít před koncem ![]() |
| Kač. ♀ + ♂ | 11157 |
|
|
12.11.2008 22:24:20
No náš soukromej pidi srazík je doufám jistej... já měla na mysli i s holkama zase nějakou pěknou akcičku !
|
| Berush | 5363 |
|
|
12.11.2008 20:27:32
Kač, víš že jsem tenhle víkend měla být v Praze a proč tam nejsem...po vánocích to bude ok, jelikož začínají slevy, takže určitě budu naprosto nezbytně potřebovat nějaký apartní kousek do svého šatníku
a hlavně nebude všude přecpáno lidma |
| Kač. ♀ + ♂ | 11157 |
|
|
12.11.2008 20:23:29
Hele Beruš beru tě za slovo, tak co něco po novém roce, v chvíli kdy já už budu probraná z komatu a daňařky ještě v tom komatu nebudou
![]() tak co to by mohlo vyjít ne? a pak ještě jeden s Lesněnkou ![]() Kač. konec srandy jdu makat |
| Berush | 5363 |
|
|
12.11.2008 18:47:39
Ono taky čerstvý rohlík s dobrou domácí paštikou je kolikrát lepší než bůhví jaká exotická specialita po které ti na jazyku zůstatne pachuť, že ano.
Na začátku června rodí sestra, takže ráda vypadnu někam mimo. Klidně bych se srážela i častěji, ta vzdálenost není až takový problém. |
| Lesněnka | 14877 |
|
|
12.11.2008 18:05:45
Kacenko, houska s pastikou, to jsi vystihla presne
...kdyz mne se po kaviaru vzdycky zhoupne zaludek:-(...ne vazne...zamirila jsem ted do jinych vod ...uz zadni duchaplni krasavci s pusou plnou kecu...ale jak rikam,uvidime,...on na me netlaci,to pomaha...akorat vcera se ptal,jestli si ho nekdy vezmu ,tak jsem ho zklamala.Uz se vdavat nechci.SRAZ ANO ANO ANO!!! ..jenom abych to upresnila,bude to kveten NEBO cerven, ale to vam dam vcas vedet.Chci sebou vzit kamaradky syna, a jeste nevim jestli ho pusti ze skoly.Kdyz ano,tak kveten,kdyz ne,tak druha pulka cervna.Jeeeeeeeeeee uz se nemuzu dockat!!! Tonko,ja tomu porad nemuzu uverit, i kdyz jsem ti to predpovidala .Zivot je GOOD .L. |
| Sara33(Eliška 07, Petr 09) | 6948 |
|
|
11.11.2008 21:33:37
Asi jsem to napsala zmatene. Chtela jsem rict, ze jsem asi byla tehule a ani jsem to poradne nevedela. Snad se z toho jen nestane pravidlo.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.