| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Úzkosti a strachy

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 630] Názory 631640 z 5293  [Dalších 4653 >>]
Kač. ♀ + ♂ 11157
6.11.2008 21:01:45
Sáro,

1. základ je nehodit celkově flintu do žita !!!
2. nepanikařit a když už člověk podlhl v KFC tak si neříkat " stejně je to fuk" a nafedrovat se čokoládou !!!
3. pokud to byl oběd není to ideální, ale ne katstrofické
4. lehčí večeře, méně přílohy a více zeleniny
5. příští den trošku ubrat příloh a přidat zeleninu (nikoli ubrat na celkovém množství)

Jo a co sis vlastně dala?

A příští týden si dáme prevence aneb jak neodléhat v KFC :-) či jinde.

Kač.
------
holky tohle jsou čistě moje zkušenosti... takže zkoušky na vlastí riziko.
Berush 5363
6.11.2008 20:50:53
jééééééééééé....holčička...........
Sara33(Eliška 07, Petr 09) 6948
6.11.2008 20:39:27
Tonko, gratuluju!! A neprestavam drzet palece.
Kac, ja bych potrebovala vedet tu radu na pristi tyden uz dnes. Dnes mi to vubec nevychazelo (hodne cestujeme) a hladova jsem se ocitla blizko KFC, ktere miluju. A jak to dopadlo asi tusis.
Mato,jak to jde v praci a co Alesek?
Tonkaa 40428
6.11.2008 20:30:16
Neblázni, vůbec ne. Nedotkla jsi se mě. To "vyrovnaná" musím přečíst svému muži. Určitě se hodně pobaví :-D
Kač. ♀ + ♂ 11157
6.11.2008 20:15:09
Tonka, to jsou úžasný úžasný úžasný zprávy. Držíme palce.
Já doufám že jsme se tě nějak nedotkla, mě fakt překvapilo jako jsi vyrvnaná a rázná osůbka :-)

Kač.
Tonkaa 40428
6.11.2008 15:38:02
Koukám, jsem to blbě napsala.....dítě velikostně odpovídá tomu 17. tt. Stáří těhotenství bylo přesně určené v tom 12.tt, tak se toho počítání teď drží, páč podle ms to u mne stanovit nejde.
Tonkaa 40428
6.11.2008 15:35:17
Ahoj!
Nejdřív to nejdůležitější /pro mě /:-D Včera jsme absolvovali měření v 17. tt. Je to týden, kdy se loni přišlo na ten průšvih s průtoky a pomalejším růstem. Asi si dovedete představit, jak strašné nervy jsem měla. Ale třikrát sláva!, to naše dítě šikovný odpovídá velikostně stáří podle utz z 12.tt, průtoky v pořádku a na placentě taky není žádný nález. /ťuk, ťuk, ťuk/ Ještě je před náma velký kus cesty, ale momentálně dobrý. A bude to................holčička ;)
Už neberu utrogestan, tak nevolnosti ustupují, už ne:-© každý den /tak snad začnu zase uklízet, abych si vylepšila sebevědomí po srazu/. Ale váha se neche hnout, stále jsem -2kg. Normálně by mi to nevadilo, ale protože loni jsem taky nepřibírala, tak i přes dobré výsledky mne to znervózňuje. Ovšem chytám nerva z dalších tisíc věcí, takže ta váha už se ztrazí. Mudře to zatím nevadí.
Jsem moc ráda, že nám to vyšlo se srazem. Bylo to moc fajn, i když jsem si asi zkazila pověst ~f~ tiché osoby. Od letošního ledna mluvím jak dlaždič, vím to. K tomu místní přízvuk.....jste hrdinky, se mnou tak dlouho vydržet :-D~R^
A určitě jsem chtěla napsat ještě něco, ale už jsem to zapomněla....
T.
Kač. ♀ + ♂ 11157
6.11.2008 13:58:43
JO a ted amám hrůzu z vánoc.... pomalu zašínám vymejšlet nějaké echt nízkokalorické cukroví... se bojím že budu uzobávat a nazobu se do hrozný váhy.

Kač.
Kač. ♀ + ♂ 11157
6.11.2008 13:57:27
Já už si dala závazek že co má chcípnout tak chcípně a tudíž to ani já nazachráním ...
No jinak vlasové trápení přetrvává... Vitamíny nepomohly takže mě žene na krevní obraz a podobné atrakce...
Jo a prý normálné je ještě pokud člověku vypadne 120 vlasů denně.. mě jedno umytí stojí 63 vlasů (teda co jsme byla schopná napočítat)

No uvidím ale už trochu panikařím už se to táhne půl roku a mám pocit že už to je i vidět :-(

Takže ať cizí neštěstí potěší.

A hubnoucí typ týdne: Pokud máš nějakou věc o které víš že se ti bude problematicky dodržovat (např. čokoláda) tak mě se osvědčilo stanovit si normu denní/týdenní a to množství cíleně sníst. Já potřebuju sušenky takže jsme si stanovila 3 albertky denně (1660kalorií/100g) a netrpěla jsme absťákem. Je to potřeba započítat do celkového příjmu. Tíhmle se člověk vyhne tomu že to po třech týdnech (nebo před ms) nevydrží a sežer dvě čokolády naráz.

Příští týden bude rada : Co dělat když selžu! (a sním něco co nemám)

Kač.
máta 14884
6.11.2008 9:23:49
Kačenko,
napiš něco! :-) Nebo budu muset já ostuda napsat, že jsem to neuhlídala a váha už mi neukazuje na začátku číslo 6, ale 7! Búúúú, béééé ... no ale snad vás aspoň cizí neštěstí potěší :-)

A Tonko, ty taky napiš! Jak se máš a co dělá bříško? Roste, roste? Budeš-li chtít, čekám na mailu tu fotečku ...

Tak pa, mějte se krásně!
máta
[<<Předchozích 630] Názory 631640 z 5293  [Dalších 4653 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.