Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Sara33(Eliška 07, Petr 09) | 6948 |
|
|
23.10.2008 12:36:45
Holky, bylo to prima. Klidne to muzeme nekdy zase zopaknout.
Kac, asi jsi nezaregistrovala ze treba Babulin luxuje casteji nez ja. Prala bych ti videt jak to ted zrovna u nas doma vypada. Premyslim ze na hracky, drobky, jidlo a ostatni bordel na zemi vezmu koste a hodim to hromadne do kose, bylo by to nejjednodussi. Ono je to asi vzdycky neco za neco: vzdycky trpim pocitem ze se Elisce nevenuju treba tolik jako Mata. Vzdycky jsem žasla nad jeji trpelivosti vseho nechat a jit si modelovat s Aleskem. Ale Kac, chtela te poprosit jestli by ses se mnou nepodelila o sve vyzivove know-how. Dnes jsem si delala kureci platky s luskama! Ale na masle a asi nejspis co do mnozstvi 2x tolik nez bych mela. Nemohla bys mi treba poslat ten jidelnicek co sis psala pro Stob? Chybi mi totalne inspirace co vubec jist. A taky kdyz nakupuju s Eliskou musim honem popadnout co poznam podle obalu a jet dal, v obchode dlouho nevydrzi. Takze moje vcerejsi predsevzeti zjistit kolik ma ceho tuku a energie vzalo zahy za sve :-( uz u prvniho regalu. Posledni dotaz: mate nekdo tip jak na zuby? Nejspis to jak Eliska ted posledni 3 tydny spatne spi (naspim v kuse tak max 2 hodiny za noc, celkem max 5, uz jedu zase na RedBull), tak to muze byt zubama, mam pocit ze vidim skoro spicky nekolika najednou, dokonce ty predni stolicky. Krome homeopatik (ktere dnes vyzkousim) nema nekdo nejaky tip? Ja uz se fakt potrebuju vyspat!!! DIKY DIKY DIKY |
| Kač. ♀ + ♂ | 11157 |
|
|
22.10.2008 9:57:48
Tak abyste věděly, tak už jsem se odstala na -11kg a co je podstatené že teď to bylo 40 dkg z tuku a dokonce jsem přirala 20kdkg svalů... takže to funguje.
No to je fakt hřejivé už začínám 12kilo ![]() Tonka zdravím manžela dnes jsem s ním opět mluvila ![]() Kač. |
| Berush | 5363 |
|
|
19.10.2008 22:08:38
Milé dámy, bylo mi ctí a potěšením. Jste naprosto uzasne. Rada za vama prijedu i tech 300 km. Pokud bude dalsi srazv zime, tak uz sice nebude burcak, ale certve vypalena slivovice
. Elince posilam jedno specialni Kovej kovej kovaricku... Kac, ja trefim i bez navigace na takove hezke mistecko v Chorvatsku, takze v cervnu muzem sbalit spratky do 10 let a vyrazit . Nebo aspon nekde tady nebo termaly v Madarsku. Silence v mercedesu timto varuji: Kac se s tim nes.re!!! |
| Kač. ♀ + ♂ | 11157 |
|
|
19.10.2008 20:47:57
Nejprve musím poděkovat Sáře za poskytnutí svého domu (na podkladě mého vnucení se tam
![]() Beruš děkuji z navigaci a spolupráci a morální podporu při jízdě ![]() A teď něco na téma silná vůle a midnráky... Sáro já mít tvoji vůli k úklidu tak nemám denně mindráktdy z toho bordelu 24 hodin denně by mě nefakovala hanba. A tařeba bych se dopracovala k takovému pěknému útulnému a uparvenému obydlí jako máš ty... já jsem jin líná jít sežrat ty sušenky... což je teda neporovnatelné s tím sebrt se a jít uklízet..... Tonka já si tě nějak matně pamatuju ztoho srazu v Praze jako takové tiché a ušlápnuté stvoření což byla asi zapříčiněno hospodským hlukem... a ty seš taková rázná žena a zdravím manželaMargaret, bez tvých hlášek by to fakt nemělo tu sílu. A když tak o tom přemýšlím jak že máš ještě ruku já denně myslím že mi upadne a ten tvůj hošík byl ještě o něco těžší váha než ten náš. Máto, pošli mi prosím kolik chceš za tunel Nějak nevím na čem jsme se dohodly.Beruš,kdy zas spolu něka pojedem ))))To jsme ještě musela reagovt na naši slezinu. Kač. |
| Margaret | 1200 |
|
|
18.10.2008 10:23:51
Tak to vypadá, že dorazím kolem 14 hodiny, ¨ráda bych dřív ale záleží to na tom, jak se Dušan bude cítit na hlídání Marka. To je tak, když si člověk něco naplánuje a těší se
![]() |
| Sara33(Eliška 07, Petr 09) | 6948 |
|
|
17.10.2008 20:43:36
Ale neeeeee......tak fff fff fff foukam na bebicko manzelovi. Narazeny boli vic nez zlomeny....
|
| Margaret | 1200 |
|
|
17.10.2008 20:23:09
Tak můj manžel dnes dopoledne přijel domů z obchodní schůzky, zaparkoval služebák, převlékl se do cyklistického a do kanceláře jel na kole za účelem vyzkoušení půjčených cyklistických bot. Při té příležitosti upadl, teď se tu drží za natékající ruku a já propadám zoufalství
![]() Vzal si i Brufen a nevylučuje možnost že pojedem na pohotovost. Přesvědčuju ho (i sebe), že je to jen naražený, tak držte palce ať tu ruku ukecám. Sportem ke zdraví! |
| Brendyy | 40502 |
|
|
17.10.2008 20:02:48
Tonko ani nevíš jak mě to mrzí,těšila jsem se,že Tě poznám
,ale není všem dnům konec![]() |
| Brendyy | 40502 |
|
|
17.10.2008 20:02:48
Tonko ani nevíš jak mě to mrzí,těšila jsem se,že Tě poznám
,ale není všem dnům konec![]() |
| Tonkaa | 40428 |
|
17.10.2008 19:27:12
A děkuji za osvobození donášky nějakého jídla. Já teď vařím jen výjimečně, takže bych mohla tak maximálně vyslat manžela pro něco do obchodu /ani tam nechodím/ a doufat, že to přežije cestu.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.