| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Úzkosti a strachy

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 730] Názory 731740 z 5293  [Dalších 4553 >>]
Berush 5363
8.9.2008 15:03:20
tak to na sebe prásknu....dnes je mi 40...ne nemluvím o horečce, ale o věku...tož tak u nás na Moravě
máta 14884
8.9.2008 14:46:35
Ahoj holky,
já bych teoreticky taky mohla na srazík v obou termínech, akorát že tuhle manžel povídal, že on nemá žádný čas sám pro sebe, zatímco já jsem pořád někde v hospodě ... :-( a tak se omlouvám, ale nedokážu říct, jaká bude v tom říjnu aktuální situace. Prosím zapsat tužkou ;-), ale moc ráda bych se s vámi viděla.
Veliký pozdrav Tonce a mimčovi, prosím fotku! :-) A nemenší pozdrav všem ostatním, hlavně Dáše, která asi v těchto dnech prožívá s nástupem Ondry do školky podobné radosti jako já.
Mějte se báječně,
papa
Kač. ♀ + ♂ 11157
8.9.2008 14:25:00
Tak na sraz se počet zyvšuje pomalu ale jistě.
Margaret k tvému doatzu proč jaou všechny kroužky v jednom dni mě na pdá stejná otázka proč chtějí všichni zákznici všechno v jednom týdnu a pak zas 14 dní nic? :-)
Jiank Ondra má příšernýho moncla. Udělal si ho masem! Ano masem. Vyndala jsme si maso z mrazáku a šikula si hostáhnul na hlavu :-)

Kač.
Margaret 1200
5.9.2008 20:32:36
Zdravím všechny!
Strašně ráda se s vámi uvidím, mohu oba termíny (samozřejmě bez dětí).
Lesněnko, zdravím za oceán a jsem ráda, že se máš dobře.
Tonko, brečím dojetím a držím palce ať je všechno v pořádku.
Sáro, Eliška je úžasná, dala jsem si vás do oblíbených, tak teď budu šmírovat pravidelně.
Babulin, nestačím zírat jak rychle se rozmnožujete R^, blahopřeju a závidím.
Holky dorty máte děsně krásný, maková svazačka je super. Já bych jí musela udělat v tunelu ~j~
Trochu mě těma krásnejma dortama nalamujete k nějakému listopadovému mašinkovému pokusu (Markovi budou 3). Ale loňská mašinka Tomáš na jedlém papíře plácnutá na dort měla taky úspěch, tak proč mi to hlodá, abych si komplikovala život? Zřejmě bude záležet na momentálním duševním rozpoložení. To je u mě dlouhodobě mizerné, někdy ještě mizernější, nevím co se sebou. Chtěla jsem ještě jedno mimino, ale manžel si postavil hlavu, takže Rv Tak se v tom teď tak plácám a všechno je špatně, nedaří se mi zkoordinovat Adamovy kroužky (nevíte proč je Junák, flétna, plavání i atletika ve středu, zatímco v úterý a ve čtvrtek není nic?) Jdu hledat něco na úterý, mějte se krásně.
Kač. ♀ + ♂ 11157
4.9.2008 12:51:33
A co kdybychom to udělaly třeba tekhle. Srazík bude.

Sára, Kač, Tonka, Beruš, Babulin, Brendyy možná ano.
Cože je 5 jistých to je na malý strazík docela dobré né? A ostatní holky by přijely pokud by mohly.... co vy na to. Nedělám si iluze že se někdy sejdeme všechny.

POkud někdo máte kontakat na Mátu s Margaret, tak ji dejte vědět že na ně čekáme :-)

Kač.
Sara33(Eliška 07, Petr 09) 6948
3.9.2008 20:15:04
Holciny, kde jste kdo? (kacenko to se nevzthuje na tebe :-)) potrebovala bych ujasnit termin pro sve dalsi plany na rijen...Sara
Sara33(Eliška 07, Petr 09) 6948
3.9.2008 20:14:55
Holciny, kde jste kdo? (kacenko to se nevzthuje na tebe :-)) potrebovala bych ujasnit termin pro sve dalsi plany na rijen...Sara
Kač. ♀ + ♂ 11157
3.9.2008 14:27:04
holky a co ostatní, Jak vidíte sraz. Margaret a Máto?
Kač
Kač. ♀ + ♂ 11157
1.9.2008 17:14:20
NO tak to bych ti nepřála, být moje dítě. Sice se snažím, ale nevím.

Manžel něco říkal o postarší svazačce :-)
MAdlenka jak sfoukla svíce tak jí furt hladila po vlase a po sukýnce a pak to rozsekl skorošvagr když si objednla ruku od lokte dolů a kus sukně :-) A ta ruka na talíři vypadala lehce morbidně :-)

Kač.
Lesněnka 14877
1.9.2008 15:10:40
Kacenko,makova panenka se mi libi.Rekla bych,ze bude zhruba v mych letech:-).
L.

Ps: V pristim zivote si zamlouvam byt tvoje dite:-).
[<<Předchozích 730] Názory 731740 z 5293  [Dalších 4553 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.