Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Sara33(Eliška 07, Petr 09) | 6948 |
|
|
11.6.2008 21:05:18
Nestovice jsou nebezpecny kdyz je chytne dospely, ne?
Kac, mohla by ses prosim podivat coje to za typ vahy? Chci si koupit domu digitalni a zvazuju ze koupim uz tu co meri tuk (sebemrskacsky). Ale na ty co jsem zatim vybrala ukazuji jen procento tuku a ne presne kolik. |
| Margaret | 1200 |
|
|
11.6.2008 20:59:43
Kač, posílám maximálně obrovitánskou gratulasi, jsi
![]() Já jestli budu takhle žrát, tak brzy už tu 6 na váze neuvidím. Jenže já teď to sladký prostě žrát musím - Adam po neštovicích a chytil je manžel i Marek. Dušan vypadá naprosto otřesně, včera omdlel, doktor chodí k nám domů ho kontrolovat. Nedovedeme si představit, že ještě někdy bude vypadat jako člověk. Až se uzdravěj, žádám rekreaci. |
| Kač. ♀ + ♂ | 11157 |
|
|
11.6.2008 12:55:01
Tak hurá už začínám číslem 6 (váha, nikoli věk)
mám 69,7 takže dolů 8,4 kg do nejnižší popordní váhy mi chybí už jen 10dkg ! na předporodní už "jen" 3,7kg a do mojí spokojenosti 6,7 - 7,2 Ze sádla mi ubylo 1 kg ale narostly mi svaly, takže va výsledku to tak dolů nešlo. kg je docela hodně (skoro 34 kostek másla) ale mě to sjeně nepřijde furt si připadám jako lokomotiva... no uvidíme za pár měsíců... NO to bude ještě dřiny a odříkání ![]() Kač. |
| Kač. ♀ + ♂ | 11157 |
|
|
8.6.2008 23:27:10
Tonka, držíme palce ani nevíš jak.
Peťulo zrovna v sobotu jsem manželovi říkal ao tvých "vzdělávacích záchvatech" došla jme k názor že já tak maimálně učňák večerně... i když mě baví ty protažený xichty když někde říkám že má zákaldní vzdělání ![]() Hlášky naší Majdy... si furt říkám že to budu sepisovat... teď má období roztomilejch hlášek ![]() V sobotu jedou na školku v přírodě na 7 dní!! tak z toho mám trochu vítr... si myslím že se mi bude krapet stýskat. ..... no klasická matka dítě v pohodě a matka zamačkává slzu ![]() Ondra s eobčas pustí a stojí sám, zuby má furt dva a už umí paci paci a jak je veliký a říká, ham ham, táta, máma, bába, čiči..... a strašně kouše tema dvěma zubama! Ale jináč je to miláček ![]() tak zdar Kač. |
| Tonkaa | 40428 |
|
8.6.2008 14:26:12
Díky moc za slova útěchy. Bylo to těžké sepsat, ale jsem ráda. Pomohlo mi to zase trochu víc to uzavřít.
Po nekonečných debatách jsme s mužem došli k rozhodnutí, že je nutné se obrátit k světlým /snad/ zítřkům. Zapomenout se nedá a míň smutní z toho asi nikdy už nebudeme, ale půjdeme dál. Takže se už zase snažíme a taky jsme obnovili žádost o adopci ![]() |
| Bajka + 2 brouci | 5337 |
|
|
7.6.2008 22:31:41
Tonko, srdíčko naše, nic si nevyčítej, ničemu tím nepomůžeš, ba naopak. Někdy se to tak holt blbě semele. Tělo a duše jedno jsou, zkus se připravit na přivítání dalšího človíčka ve tvém lůně. To nejtěžší máš za sebou, to krásné tě teprve jistě a snad brzy čeká. Jak psala Berush, miminko mít můžeš a toho bych se držela jak klíště.
Jinak se omlouvám, že jsem se tu prsila s hubnoucíma řečma a pak do toho hodila vidle. Byli jsme pár dní bez připojení, odešel modem a pak jsme frnkli na dva týdny na ozdravnou dovolenou do Chorvatska. První tejden nám prolilo, druhej se vyhouply teploty na 25°C se slunkem a oba kluky mi to brutálním způsobem skolilo. No, Honzajs se z toho vzpamatovává ještě teď, oba jsou na Zyrtecu, jak je hezky a fouká, pyl je všude a oni by se mi udrbali, uslzeli... buďte šťastní vy, jimž dítka jakž takž drží pohromadě. Momentálně mě čeká s dětma (převážně s Honzíkem) doktorské kolečko: ortopedie, logopedie, oční, ORL a odběry na alergologii. To vše tak do dvou týdnů. Kač ta Madlina balónková hláška je skvělá, živě si to dovedu představit. Tuhle přehodil Honzík na Jindru deku a ten když se zpod ní vymotal, tak říká: "DOPUDELE! BÁCHO!" Ach jo... Jo a fakt mi ruplo v bedně a příští rok si dávám přihlášku na vejšku. Našla jsem skvělý obor, Marketingové komunikace na Univerzitě Tomáše Bati ve Zlíně. Berush, jak daleko je to od vás? Od září začínám chodit na přípravný jednosemestrální kurz a pak to zkusím. Ale nevím, je to státní škola a loni byla úspěšnost přihlášených 22% a letos se jim prý přihlásilo 2x tolik uchazečů. No, co, ale kdo se bojí, víteco :) |
| Berush | 5363 |
|
|
4.6.2008 20:50:10
Tonko,
četla jsem si tvůj příběh několikrát, a pokud se obviňuješ, žes někde udělala chybu...tak je to špatně. Můžeš být naštvaná na Pánaboha, přírodu nebo vyšší moc, ale rozhodně ne na sebe. Jsi strašně statečná ženská. A i když to teď tak nevypadá, je tam jedno velké pozitivum - můžeš mít dítě. Nebo děti. Moc ti přeju aby to bylo co nejdřív. |
| Kač. ♀ + ♂ | 11157 |
|
|
4.6.2008 8:56:03
Tonka,
já osobně vůbec před tebou smekám žes to dokázala napsat a je mi a absolutně jasný že to vůbec nebylo lehký. Držím palce ať se dušička hojí, ty šrámy na duši bolí víc něž ty na těle, ale věřím že se to bude jen lepšit ![]() Nezhubla jsme ani deko a ten hnusnej přístroj mi zaze ukázal 70,0 jako kdyby nevěděl že už strášně chci začínat ŠESTKOU!!!! To mám ale zkaženej den ![]() Kač. |
| Tonkaa | 40428 |
|
1.6.2008 14:07:06
V deníku je, co se u nás stalo. Popisuji stručně, ač se to podlé délky příspěvků nezdá, jen fakta, pokud chci, aby to mělo hlavu a patu. A hlavně abych to konečně napsala. Proto se Vám to možná bude zdát studené jako psí čumák…. Jinak to nešlo.
|
| Kač. ♀ + ♂ | 11157 |
|
|
29.5.2008 13:10:24
Někdy mě štve že jak se snažím že by to mohlo jít dolů líp. Ale lepší takhle než drátem do voka.
Mě teda vyhovuje experimentovat teřba tuhle jsme koupla ředkev, jedlá potravina. Já teda jím hodně vařenou zeleninu (dušenou, zapečenu) syrové bych taky moc nesnědla :-( Jo a taky zkouším hodně různá koření ![]() Jdu s epřipravit na druhou várku plavání ![]() Kač. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.