Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Margaret | 1200 |
|
|
29.5.2008 12:25:42
No je teda ten sádloměr sprostej, že ti tu šestku neukázal, ale stejně jsi borkyně
![]() Já dnes jedu třetí ovocnozeleninovej den. První den to bylo nejstrašnější, teď už je to snesitelný. Jím teda víc ovoce, než zeleniny (já jí fakt nemusím, škoda že zrovna zelenina je zdravá) ale i tak si myslím, že je to lepší, než cpaní se čokoládou, které mi tak vyhovuje Jdu si dát kedlubnu, ta je ještě docela jedlá. |
| Kač. ♀ + ♂ | 11157 |
|
|
28.5.2008 10:34:17
Tak jsme byla na sádloměru a mám:
70,0 kg celkem úbytek 8,1kg !!! ))BMI 26,7 původně 28 hmotnost tuku 21,8 původně 28kg čistá hmotnost 48,2 původně 51,1kg ze svalů by sice ubývat nemělo ale myslím že to není nijak horzné Fakt mi ten přístroje nemohl udělat radost abych začínala číslicí 6, tak příště snad ![]() Kač. |
| Kač. ♀ + ♂ | 11157 |
|
|
27.5.2008 8:42:50
Margaret, no to je teda nemilé s neštovicema. Já doufám že si to děti odbudou zamala a né jako si že všechny dětské nemoci prodělala v deset kdy jsme je chytla od mladší ségry, která se z toho oklepala a já např s příušicema skoncičila ve špitále se zánětem moskových blan :-((((
Chce to vydržet, já teď taky trochu polevila jsem hodně unavená asi z toho nejdení, furt něco dělám s dětma a víc cvičím tak teď mám pečivo k večeři víc než je zdrávo, ale jak dlouho pracuju tak bych nevydržela ani při druhé večeři :-( no zítra jdu na sáldoměr tak se bojím ale jsme po MS, tak uvidíme .... Můj manžel zase nechodí vůbec nikam což mě taky někdy štve protože pak jsme jediná já kdo někam chodí spinning a teď chci alespoň 1x týdně brusle) sem tam skočit do solárka... no a já pak mám divný svědomí že je má furt na krku. Jinak já je o víkendu měla protože dělal něco pro zákazníka co se nedalo udělat v týdnu kdy oni pracují.... Taky je jasně vidět že člověk nikdy není spokojenej s tím co má, 1x týdně něco dělá co ho baví ... poslední dobou začímám mít pocit že se udře ale řeč na toto téma to je jistá hádka tak to nechávám být, bohužel..... Holky nevíte někdo čím se dá vypra šmír? Měkde jsme se umazala :-( Á Ondra asi dneska spát nebude :-( Letím na něj ![]() Kač. |
| Margaret | 1200 |
|
|
27.5.2008 7:55:04
Kač, nějak jsi mne navnadila a zkusím taky vyrazit na brusle. Asi až večer, Adam má totiž neštovice a celkem děsný, tak ho tu nechám otci. Ten ty neštovice taky ještě neměl, taky Marek je na řadě........ hlavně aby to stihli do konce června, pak jedeme do Třeboně.
Dnes začínám ovocno-zeleninový den. Měly by být teda 4, v rámci detoxikace, ale nechci se přeceňovat a když vydržím dnešek, budu ráda. Potřebuju zhubnout pětikilovou traktorovou pneumatiku z břicha, jenže pořád něco sladkého žeru, takže se nedaří. Ono se to na mě tak nějak ztratí, jak jsem vysoká, ale už je to krize a musela bych ještě povyrůst. Že bych si takhle oblékla plavky nepřipadá v úvahu. Já když tady čtu ten tvůj jídelníček, to bych asi nedokázala, obdivuju tě. Já to vždycky chvíli vydržím, ale pak mi rupne v bedně, už zřejmě absťák, a musím si udělat pořádný jídlo (řízek s bramborovou kaší třeba) A pak ty moje čokoládový úlety........ Jinak u nás na spiningu by se ti líbilo (né že já bych na něj chodila, to by byla moje smrt, ale po našem cvičení začíná spining) a tam choděj 3 ženský, který bych tipovala tak na 90-100 kilo. Ale musej mít teda fyzičku, když to ušlapou, já bych zhebla. Posledně se mi při převlékání naskytl úžasný pohled na jednu z těchto dam v tanga kalhotkách. My se v práci vždycky chechtali, když jsme na objednávkách viděli "Amourette 41 stringtanga vel. 36-50" apod., kdo si to v té 50 asi tak koupí, a teď to vidím na vlastní oči Mně teda tyhle kalhotky nedělaj dobře v žádné velikosti, holt jsem stará větev a upřednostňuju tajky.No a jak se mám - jsem zavřená doma s marodem. V pátek mi volali ze školy, že pro něj mám přijít, že to budou asi neštovice (tady teď řáděj). V sobotu s dětmi sama, otec dětí měl zkušební jízdu na silničním kole TREK za 115000. V neděli sama, protože otec dětí měl časovku. V pondělí sama, otec dětí chodí do klavíru. Ve čtvrtek sama, otec dětí jede na závody vyzvednout ostatní pošahané cyklisty a rozvézt je domů. Sice ve čtvrtek chodím cvičit, ale to samozřejmě nelze, cyklisti maj přednost. V sobotu je zas nějaká cyklistická akce, o neděli jsme ještě nemluvili. A ono je jedno jestli je doma nebo ne, protože když tu je, cvičí na klavír (je to o nervy, příšerně brnká lidové písně) nebo závodí na počítači. A už končím, nebo se zas nad sebou rozbrečím. |
| Kač. ♀ + ♂ | 11157 |
|
|
26.5.2008 22:36:35
Víkend byl super, měla jsme děti na krku tak jsme v sobotu jeli na Loučeň do pakru a do labyrintů... pěkný výlet móc jsme si to užili
akorát n aparkovišti ňejakej blb zaparkoval tak že se nedalo vyjet teda díra tam byla ale po zadu bylo skoro nemožné se do ní trefit. Nejdřív jsem to zkoušela sama pak mi ukazoval hoch z parkoviště pak to zkoušel tan hoch, pak sezačali scházet ostatní řidiči jeden nejodvážnejší chtěl toho šikulu odtáhnout no než se na to vrhnul tak jsme ho ukecla že s tím zkusí vyjet.... šikula dokázal to no akce na 20 minut! a co myslíte když vyjel, ten blb s tím červeným autem přišel tak jsem mu teda od plic řekla svoje.... no byl to blb!No a jak jsem byla rozjásáná tak jsem poprvé od těhulení vyjela na bruslích a trubka jsme si na rozjezd dala 12 km no pomalu jsme nenasedlea do auto a jak jsem chodila v neděli nemusím popisovat ale cítila jsme se líp než po spinningu ta mě stresujou ty pidi prdelky ostatních cvičenek bohužel přestala chodit JEDINÁ paní co byla tlustší než já takže jsem nejtlustší což me stresuje!!!!!Madla se dnes popsala ale horzně moc červenou fixou !! vybarvil si i vnitřek ucha mě s z toho hroznou prdelku! Jo a dneska jí praskl navukovací blónek a ona za mnou přilítla do prádelny v každý ručičce držela kousek smutně se na mě podívla a zcela vážne mi povídá " Mami a je na sračku!!!" no už se nám ta výchova nejak vymyká :-( Jdu spát jsem grogy, MS má sílu vodopádů a Ondra v noci straší tak mě to nějak vyčerpává :-( Kač. |
| Berush | 5363 |
|
|
22.5.2008 22:06:45
to asi jo, ale babi má 86 let a byl to pro ni docela šo, v první chvíli. Druhá babička, která taky dostala pohlednice zemřela před 2,5 roku.
Jo a dnes mi jeden dnes už bývalý klient doručil obálku - faktury z roku 2002 a 2003 které mu nebyly doručeny na cca 13tis. Eur. |
| Kač. ♀ + ♂ | 11157 |
|
|
22.5.2008 22:02:36
Tak to má babička i hódně známek, co?
A pohledy má pěkně vydezimfikovaný ..... Kač. |
| Berush | 5363 |
|
|
22.5.2008 13:40:35
Možná jste si povšimli kauzy s nedoručenými zásilkami ze zahraničí, které skončily v šachtě v Břeclavi. Pošta tyto zásila teď u nás začala doručovat...
Mimo jiné dnes naší babičce a známým přišly pohledy z Thajska z roku 2003 od mé sestry a jejího manžel. Její manžel je 3 roky mrtvý. |
| Kač. ♀ + ♂ | 11157 |
|
|
22.5.2008 9:20:08
Beruš co si budeme říkat :-( že jo.
NO jinak tátovi tu opëraci nejspíš odloží protože má nějaké blbé výsledky krevních testů (srážlivost a sedimenatci). Čímž je máma na prášky daleko víc a obden mi volá jak je všechno na ho...o a jak je nas...á a podle mě jako tátovi dává ten svůj stav nasranosti za vinu protože to je všechno kvůli JEHO kolenu jako kdyby on za to mohl a ještě ho to těšilo. NO dokonce už chodí i o berlích. Tak jsme z toho taková nějaká .... Jo a jen pro ilustraci kde moje máma hledá problémy. Včera jsme jí volala že se stavím jestli jsou doma a tak říkal aže ne tak jsme jí říkal aže to je v pohodě Na to konto se máma pomalu začíná hroutit do telefonu protže to je katastorfa... šacuju že kvůli tomu v noci nespala.....No to jen ak pro ilustraci.... Dítě spí jdu dělat návrhy na polepení kamionu ![]() Kač. |
| Kač. ♀ + ♂ | 11157 |
|
|
21.5.2008 19:28:05
http://rodina.cz/denik269
heslo předpokládám máš? |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.