Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Tonkaa | 40428 |
|
21.5.2008 17:26:28
Berush,
já vím, každá máme nějaké trápení. Už jsi tu jednou o tom psala, že? Syn se neumoudříl? Holky, já už zase nemám link na deník. Hod´te mi ho sem, pls. Já se v tom vyhledávání tady na rodině nevyzvnám. Díky. |
| Berush | 5363 |
|
|
21.5.2008 14:39:04
Tonko - věř, že povídání o drogové závislosti a jejích průvodních jevech taky není zrovna veselé. Je to o totální bezmoci, šíleném strachu a bezesných nocích...
|
| Kač. ♀ + ♂ | 11157 |
|
|
20.5.2008 21:53:01
dobrá zpráva je skvělá. Věřím Tonka že jich bude víc. Teda po pravdě jsme nějak nepostřehla žes chtěla opustit manžela
ale hlavně že je to OK.Jo jinak náš obřík má na 10 měsících 11,76kg a 76cm! prostě obr. Ále chlap má bejt pořádnej Jinak pn doktor ho vychválil až do nebe jakej je krásnej a sestřička s ním musela furt dělat berany berany páč se toho dožadoval.(jako Ondra)A nakonec jsme se s doktorem dohodli že teda oočkujeme na ty meningokoky.... no je mi jasný že to není spásný, ale lepší než nic .. hodně jsme to probrali a nechala jsem si popsat přesně příznaky.... no zkrátka myslím že je dobrý vědět.... Já jsme se teď nevážila tak nevím jednak jsem ve druhé půlce cyklu a trošku jsme si přidala jídla protože jsme hrozně unavená (ňák teď děti v noci blbnou) a je mi furt zima...... tak uvidíme :-( Tak asi tak. Kač. |
| Tonkaa | 40428 |
|
20.5.2008 16:51:56
Ahoj v KačBerušově
![]() Jsem tu dost často, ale co psát? Akorát bych tu šíříla smutek. To je asi lepší mlčet. Chci napsat do deníku, ale nějak to ještě stále nejde. Vlastně mám i něco pozitivního....je mi líp...trochu. Už mne přešlo opouštění manžela. Máme celkem pozitivní zprávy z pitvy. A snad bude někdy ještě líp. Doufám ![]() T. Kačenko, máš krásné děti. |
| Kač. ♀ + ♂ | 11157 |
|
|
18.5.2008 23:02:21
Babulin ty mě děsíš já furt doufala že z toho vyroste...
Tak psa pozdravuje, já zase mám silné tendence všechno furt opakovat jako furt Madle 10 říkám že si má vzt ponožky ![]() Třídím fotky tak další dávka ![]() kolížek veselý ![]() ![]() hříbeček ![]() jak říká Madla " jsem spajdrmenka" ![]() vždy připraven!(a) ![]() čtenářka v pelíšku ![]() Laura a její tygr ![]() Laura bez tygra... a tato módní kreace je vstnoručně oblečená Madlenkou ![]() Kač. |
| Esthelle | 26317 |
|
18.5.2008 21:45:43
kačenko, ta Majda je t podobná čím dál víc!!!!! Bych normálně řekla, že js to ty!!!
Tak hl. že jste to zvládli (ten pohřeb) já snad v týdnu napíšu víc...teď jsem byla s dětma tři týdny u našich, tak jsem nějak nestíhala...a jsem nějak KO v posledních dnech...tak akorát zralá napsat na listopad pár postřehů ke kašli, jídlu apod. a konec...na souvislejší text nějak nemám jo jen perlička, tuhle jsem večer venčila PSA, jdeme podél silnice a já mu povídám:"jé koukej, kamion!" nebo že bych měla dát spíš ????![]() |
| Kač. ♀ + ♂ | 11157 |
|
|
18.5.2008 21:31:40
No funus jsme ustáli i s dětama oba byli hodní. Ondra že byl najedenej a MAjdě jsme to všechno vysvětlila. Akorát z mého pohledu měla máma zas nějaký ne moc šikovný řeči, je fakt že teda babička jako tchýně byla za plné síly podle mého soudu na pěst, ale přeci jen pochovala manžela se kterým žila plus mínus 60 let !!!!! no prostě máma je člověk bez jakékoli empatie (i předstírané)
Někdy se bojím jestli nejsem stejná :-(´ A teď něco veselého v obrazech ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kač. |
| Margaret | 1200 |
|
|
15.5.2008 21:30:40
Holky ahoj, já tu jsem a čtu vás, ale nějak nevím co psát, páč mi není zrovna do skoku. Plánuju jak to sepíšu až Marek usne a vždycky se to nějak odloží či co
![]() Matku , která hledá problémy tam, kde nejsou mám taky a navíc jsem to po ní zdědila. Jen jsem to ještě nedotáhla do takového extrému jako ona, ale počítám, že se to ještě "vylepší". Ještě jsem vám o ní toho moc nenapsala, ale to je spíš na deník než sem, tak to až jindy. Sotva jsem vyřešila, doufejme že nafurt, gynekologický problém, tak pádím na kožní. Můj stále se zhoršující ekzém v obličeji není ekzem, ale neláčitelná nemoc rosacea, růžovka. Prý se to dá jen se střídavými úspěchy zlepšovat, ale je to na pořád. Zítra jdu k nějakému docentovi, tak uvidím, jestli se k tomu postaví tak laxně, jako dvě předchozí doktorky, z nichž jedna tomu říkala lišej a druhá byla záhadnější a nazvala to zánětem mazových žláz. Ještě jsem chtěla napsat něco o manželovi, ale právě se dokoupal, takže to jindy, ať zas nemusím koukat na otrávené obličeje, že jsem u počítače. Tak zatím dobrou a až budete vědět něco veselýho, tak sem s tím! |
| Kač. ♀ + ♂ | 11157 |
|
|
15.5.2008 21:26:06
Jo a jsme s tím smířená, že to to pomalu a jistě chcípá... tak si občs říká že to přeci po těch letech nemůžeme nechat chcípnout úplně.....
Necháme to přejmenovat na KačBeruš drbárna a nebo BerušKač drbárna a bude ![]() Kač. |
| Berush | 5363 |
|
|
15.5.2008 20:42:10
Kač a nemáš pocit, že si tu camráme jen my dvě? Hej kde je kdo?
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.