| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Úzkosti a strachy

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 870] Názory 871880 z 5293  [Dalších 4413 >>]
Kač. ♀ + ♂ 11157
15.5.2008 20:39:02
Kdybych se na to necítila tak to neřeším. Já s tím problém nemám a máma furt hledá a vidí problémy kde nejsou.
Mě spíš nějak nadzvedlo že mi prostě zavolala že to takhle naplánovala a šmitec.....

No nic .... zítra sem dám podvodní fotky sjou ÚŽASNÝ, ale půjčila jsme je a vrácení bude zítra :-)

Kač.
Berush 5363
15.5.2008 20:16:43
Zdar Kač,
moje děti na pohřbu nebyly....ani když měl rozloučení švára ani když zemřela babička i otec...U šváry mě o to požádala segra - bylo to hodně vypjaté a ...no měla své důvody a my jsme se s ním rozloučili jinak...u babičky vlastně byla Pája a Jirka hlídal Zuzu. Dala jsem jim na výběr, byli už velcí (je to něco přes 2 roky). Já sama jsem to nesla hrozně, celý obřad jsem probrečela, pak jsem se slušně mázla. Na hřbitov jsem se dokázala přinutit jít od té doby jen dvakrát. Prostě nemůžu. Babičku jsem velice milovala a strašně mi chybí.
Ale každý tyto záležitosti cítí vnímá a prožívá jinak a pokud cítíš, že to zvládnete i s dětma nevidím důvod. Je to opravdu osobní věc každého.
Kač. ♀ + ♂ 11157
15.5.2008 9:49:02
Tak děda (den co umžel na jaře) má pohřeb teda uložení do hrobu (proč je to takhle nechápu ale proč ně)
No a protože jaksi není hlídání tak jdeme s dětma a moje máma zase vymyselala ať jdu sama a manžel je s dětma doma že se to nehodí a že to bude lepší a že to není naše povinost. Jak jako nehodí? A že to není naše povinost to mě teda dožralo, protože to byl můj děda a měli bychom se s ním rozloučit. Prostě jsou to naše děti a holt smrt a její následní "rituály" jsou její součástí Madle jsou 4 roky myslím že je schopná to pochopit a holt s Ondrou bude manžel stát opodál. POkud by se nějak nevhodně chovali oba tak s nima samozřejmě půjdeme nějam stranou aby nerušili.
Ona to bere všechno jako takovou vzláštní povinnost (otarvnou) jasně funosy nejsou moje hobby, ale je to poslední co můžu pro toho člověka udělat....

... to mě to zas nějak namíchlo tak sorry za chaotický příspěvek....

Kač.
Kač. ♀ + ♂ 11157
11.5.2008 21:27:20
Berush to není o tom chlápkovi co s ní bydlí už nějkejch 25 let :-) Myslím, že je fuk jestli by šlo o tátu mě ségru... kohokoli....
Berush 5363
11.5.2008 20:37:58
no to chování je zvláštní...jako by už si nebrala servítky a oznamovala tímto světu, že ten pán, co s tím zatím ještě sdílí jeden byt, je jí zcela ukradený...
Kač. ♀ + ♂ 11157
11.5.2008 19:48:43
NO je to mazec, jsme servaná jak borůvka. Dělali jsme to dvě noci a já jeden celej den manžel hlídal a v jednom člověku to moc nepřibejvá :-( kór když je to hrozně členité.

Dneska jsme s manželem probírali moji mámu a nějak jsme se shodli že ji v mnoha věcech nechápeme. ... Můj táta má nějaké velké potíže s kolenem a jde na operaci a teď se mu to za poslednní týden hrozně zhoršilo že jezdí i do špitálu obden a čeká až bude operace, protože ho to příšerně bolí v noci kvůli tomu nespí a ani pomalu meůže chodit takže je lazar a moje máma jediný co nato řekně že to v pr..li že bude muset všechno dělat sama a že je nasr...á že se bude muset naučit sekat sekačnou trávu.... ale že by nějak jí třeba bylo líto nebo nějak soucítila s tátou že mu je nizerně (a docela hodně) to ani omylem..... ona se ani na oko netváří že jí to nějak není jedno...
... ostatně kdo si vzpomene na moje předporodní hlídací story tak chápe....

jo a hrozně se jí dotklo že teda kvůli tomu nemůže jet na dovolenou ... no jo a kdo jí teda jako bude vozit na solárko když bude táta lazar.

Já jí fakt nechápu..... sorry jsme se musela vyventilovat.

Kač.
Berush 5363
10.5.2008 21:35:59
tapetovat s dvěma svišti za zadkem je docela adrenalin, ne?
Kač. ♀ + ♂ 11157
10.5.2008 8:48:21
Nějak nestíhám tapetujeme s dětma na krku :-( opět se nám nepovedlo sjednat hlídání ..... a je to mazec!!!

Beruš tak to se zahřeje i tak co :-)
Kač.
Berush 5363
8.5.2008 22:02:08
Tak jsme měli jet na prodloužený víkend do Maďarska do termálů a ve čtvrtek odpoledne nám přivezli 12 kubíků dřeva... takže si přivezla cirkulárka a se řezalo se řezalo se řezalo a skládalo. :-(
Kač. ♀ + ♂ 11157
7.5.2008 12:49:22
Tak po dnešním vážení a sádlo měření jsme na 70,5kg :-) takže od miule dole 0,5 a celkem 6,6 :-))
ale sádla jen 0,1 :-( už se asi dostávám do fáze kdy to jde hůř dolů že sádla, za začátku to ško jako po másle teda spíš po sádle :-)
.
No nicméně mě těší že to jde směrem dolů :-) Na ICQčkovou žádost zase hodím nějaký blafovitý jídelníček.

Jdu se rejpat v zahradě dokud havěť spí :-)
Kač.
[<<Předchozích 870] Názory 871880 z 5293  [Dalších 4413 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.