Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Bajka + 2 brouci | 5337 |
|
|
28.4.2008 22:13:58
Berush, to je radost??, jak to letí :) Já chci holčičku... když vás tady tak čtu :), ale to už asi zůstane jen v makovici. Kluci jsou taky blonďatý a modrooký, ale tím příměr hasne, jinak přidám: smradi malí jedni, věčně čertovský nápady, furt nudle u nosu, furt někde lítaj, furt něco vyžadují (i když kecám, občas mě nechají odfouknout). No a ti starší, to jsou starosti, viď? :) Jsou na zabití víc, než ti malí? :)
Ségra - to víš, že to mám v hlavě A má práci, kde jí tedy vyšli vstříc? Já bych takové zaměstnavatele nominovala na zlatej dudlík, ty by měli ti naši státotvorci maximálně podpořit. VŠ - mě by zajímal nějaký mix managementu, marketing, personalistika... taky bakaláře... ale všude chtějí matiku a já nezvládám učivo ZŠ, takže ádijé No a ty ty daně a finance... dyť taky fakt co jiného, že? :)) |
|
|
28.4.2008 22:04:56
No Kač helejď, někde mám schovaný fotky mojí MALIČKOSTI, co jsi fotila, když bylo Jindrovi tak půl roku. Hrozný, šreklich, fuj
Mně taky přijdeš hodně aktivní, s hlavou plnou plánů. Akorát zjišťuješ, že ti nikdo jen tak iniciativně nehelfne, že když si nepomůžeš sama, nikdo ti tu ruku nepodá? S těma kilama dolů... víš, na co si to máš přepočítat :) 6 kil je super, lepší si je udržet a ještě o chlup sundat kila další. No já klidně hodím svoje míry, co jsem zfutrovala si teda nepíšu, možná by to pomohlo, jak jsi psala, že ti je pak líto to zkazit nějakou mlsandou. Sladký je pro mě bohužel mor. Teď jsem se dlouho nevážila (nechce se mi, resp. si nechci kazit den), ale podle toho, jak mi gatě škrtěj špeky můžu mít 74 kil při 175 cm výšce. Je tedy pravda, že vcelku odbourávám (když se daří) pravidelně, hůř teda zadek a ty rozklepaný hamba kejty. No, já to raději moc veřejně psát nebudu, kdoví, kdo se sem může dostat... Takový můj sen je vidět na začátku numero 6, haha, to bylo naposled před 15-ti lety a jaksi omylem. No a jinak jsem si vzala krejčovským centimetrem míry tělesných partií, který chci měřit a mám udělanou takovou malou tabulčičku. A baštu plánuješ dopředu? Nebo co ti přes den pod ruku přijde? A piditip: osvědčil se mi parní hrnec :) A už dost, ať to tu nezasypu. |
| Kač. ♀ + ♂ | 11157 |
|
|
28.4.2008 21:25:22
Jo tak BMI se tu řeší mám 27,4 z původních 30,1 moje norma je 20-24,9 !!! no hnus!!!
JInak stav z posledního vážení váha 72,O /původní 78,1 hmotnost tuku 28,0 / původní 22,8 no prostě hrozný navíc teď se mi totálně rozodil cyklus a váha nejde dolů ... takže sedím furt na týhle váze no ve středu jdu zas na váhu. Pěťulo 7kg je pohoda klidně tu budu virtuálně hubnout s tebou. A ty mě nepřijdeš s váhou nijak katastrofická hlavně máš nějaký lepší rozložení než já ![]() Já mám jedinej osobní cíl neblejt při pohledu do zrcadla... ož je mi jasný že budu muset rozmlátit zrcadlo! Tak hurá s váhou dolů můžete se přidávat ![]() Kač. |
| Berush | 5363 |
|
|
28.4.2008 18:58:18
Tak můj BMI je 19...no co nadělám...
Zuza ( 19.3. měla 5 let) chodí do školky na celý den. Tedy ráno jsme tam o půl 9 a ve před 4 si ji vyzvedávám, zpravidla s řevem, neboť chodí do úžasné školky a miluje ji. Navíc chodí na angličtinu a píská na flétničku. Je stále modrooká dlouhovlasá krasavice, momentálně se zálibou v růžové barvě, kreslení a slimákách, žížalách a broukách. Nejstarší bude mít v létě 18 a prostřední má dnes 16. A jsou na zabití...Nebo spíš já si to všechno moc beru. Synek mění školu, ta co si vybral původně mu nejde, z premianta je propadlík, dali jsme si oddychový čas jestli se to nezlomí, ale nejde to - hlavní prokletí se jmenuje deskriptiva a od září nastupuje znovu do prváku jinam. Jinak je pracovitý, chodí o sobotách pomáhat malířům, takeže už snad ví, jak se vydělávají korunky. Slečna právě chodí do tanečních, tento týden jdeme vybírat dlouhé šaty. Je na gymplu a stále by chtěla studovat vysokou. No doufám, že jí to vydrží. Jinak asi si pamatuješ sestřinou smutnou story - tak teď nastoupila do práce, do banky se nevracela, nechtěli jí umožnit zkrácený úvazek a navíc by to tam bylo od nevidím do nevidím. Jo a ta moje škola - no daně a finance, co jiného. Ještě zvažuju komerční právo (bakalářský) |
|
|
28.4.2008 18:44:35
:)) Berush jen houšť :), sakryš bychom se neměly šetřit, já mám taky nalinkováno (Kačenka ví, že :), dokonce jsem podnikla určité kroky, jak zeštíhlit svoje výdaje, aby na to rozmazlování bylo. Čím dál tím víc mám dojem, že si to zasloužíme...
Jo, VŠ je taky mým snem, ale jak se doma zmíním, je oheň na střeše. A bez podpory rodiny to bohužel nezmáknu. Co chceš studovat? Já jsem si jednu dobu nechala zaslat i matroš, tak mi tu leží prezentační CD a kluci ho používají místo bruslí když jezděj po koberci. Jídlo... helejď ty hubeňoure :), neprovokuj. Váha je moje prokletí už odmala, žel sklony a výchova udělaly své, nějak se mi podařilo asi před rokem deset kil dát dolů, ale jen jsem se tak dostala o prsa do té BMI normy. No, taky by to vydalo na dlouhý příběh... A to jsem momentálně zbouchala celou Milku. Co děťátka? Zuzu chodí do školky už na celý den? |
| Berush | 5363 |
|
|
28.4.2008 18:03:18
Tak vám teda nevím...asi bych bych tady neměla prudit...já jsem typ, který když maká, tak zapomíná jíst a když mám nervy s prací tak tuplem a dohání to čokoládama a sladkostma ve velkém a přesto hubnu.Přiznám se, že metoda "nežrat" u mě zabírá, takže jsem se na své maturitní váze. Ale nedoporučuju to nikomu, protože tak nějak tuším, že se mi to vymstí.
Jinak život puberťáků pravidelně konzultuji s Kančenkou na ICQ, stěhování do Prahy je naplánováno nejpozději příští prázdniny a naše nejmladší si (jak jsme viděli na šou ke Dni země) zvolila kariéru go-go tanečnice. Ještě bych zapomněla na kočku - dnes jsme byli u veterináře neboť má v močáku kamínek a nedělá to dobrotu. Ještě bych se přimlouvala za nějaký sraz, to víte my holky z jihu to máme na západ poněkud daleko. Zdravím tímto ztracenou ovečku Peťuli - a jen dodávám, že já jsem si žádné osobní cíle nestanovila (teda kromě studia na VŠ)neboť samým úsilím jsem před vánoci málem vypustila duši, ovšem odměny naplánované jsou a nebudu (se) šetřit. |
|
|
28.4.2008 17:24:09
Ahoj vespolek :), hlásí se občasníkový čtivec, méně psavec.
Tak vám mě nějak oslovily vaše poslední příspěvky týkající se potřeby hodit na špalek nějaký ten (kilo)gram špeku. Jsem tak nějak v podobné situaci, jako Máta a vlastně i Kačenka (že :) Mateřská mi začíná po čtyřech a půl roce lízt na mozek, těším se do práce, ačkoliv děťátka jsou ťuťáci, ráda si od nich odpočinu. Takže paní na hlídání (dnes tu byla poprvé) a řešíme, co bude dál, nějak se nám vyvrbilo víc možností. Jindra byl tedy kupodivu spokojený, stále s hlídací tetou laškoval, až mě to překvapilo. Ostych z paní na úklid jsem překonala taky, jak jsem se zpočátku cítila blbě, tak si říkám, že už ten bordel u nás načmuchala a nic ji snad nepřekvapí (šúruje tu jedno dopoledne týdně, ale stejně to pak vydrží tak půl hodiny...). No a protože v lednu bych se mohla vrátit na dopoledne do raboty (nejčko 2-3 dopo týdne), hodila jsem si nějaké osobní cíle a plány (Kačenko že :) včetně odměn za splnění, potřebovala bych se nějak zlidštit, shodit takových sedm kil, abych byla spokojená (rozhodně nejsem vyžloustí postavy...). STOB mám projetý, mám od nich tři jejich bifle, který Málková napsala, poslední úlovek jsou motivační příběhy S váhou na houpačce. A protože ve vícero (normálních :) se to lépe táhne, ptám se: nechcete do toho jít se vzájemnou podporou společně? (a nemyslete si, už napsat to sem pro mě nebylo snadné... :), tak jsem zvědavá, jestli mě necháte ve štychu. |
| Kač. ♀ + ♂ | 11157 |
|
|
23.4.2008 14:03:24
NO tohle je fakt hodně o vůli :-(
tohle co popisuješ je hodně o zvyku (ono zvyk není přesně to slovo) prostě večer pusím telku a začně mě honit mlsná ... jdu a vezmu si čokoládu... když tě začně honit mlsná tak si zkus vzít něco jiného třeba ovoce ( i když s tím večer taky opatrně) já to řeším mrkví. Když se naperš mrkví tak tě to přeba pustí. A nebo já si vařím čaj jako rituál na mlsnou... hlad je převlečená žízeň a nebo pokud je to hodně silný tak si kup tu čokoládu co jsme psala (Lindt není to tabulka ale spíš jako bomboška a jsou tam maličké tenoučké plátky a je moc dobrá, tak yjsem měla asi dva kousky) A pokud si ráno řekněš že třeba můžeš dva tak to pak chce trošku tu pevnou vůli a vzít si jen dva... Ono to bude celkem málo kalorií a pak to snížit na jeden kousek pak to stířídat s tou mrkví ![]() JO a ještě mě napadá že čast je ta chuť spojená s nějakou činností (setjně jako třeba kouření) pokud tě to chytá třeba u televize jdi si číst nebo dělat něco jinýho Jo jinak co popisuješ tak to se mi stává když se málo navečeřím teď si dělám (jen sobě) teplé večeře třeba vařenou brokolici zblajzbu celou to máš 5x140kalori a k tomu si na pánvičce s kořením na sucho opeču 100g kuřecíh prs což je asi 600 kalorií takže večeře za 1100 a narvaná k prasknutí..... A hodně jsem objevila mražené zeleniny je to levné rychlé a nízkokalorické ... pro mě podstatné že je to hned hotové s kusem masa a nebo sýra super jídlo. Většinou to obědvám a nebo večeřím. Jo a mě pomohlo si všechno psát a počítat a když už jsme viděla že ten den jsme jedla podle plánu tak mi bylo líto si to tou čokoládou pokazit. JO a pozor na sušené ovoce to je kalorická bomba a ořechy bomba na druhou Držím palce a hlavně pevnou vůli je trošku potřeba. případné dotazy zodpoví poradna U tlusté ropuchy ![]() PS a hlavně se nesmíš vážit denně ideální je 1x týdně |
| máta | 14884 |
|
|
23.4.2008 13:31:03
Kačenko,
nějaké tipy a triky na hubnutí by se mi hodily. Já si myslím, že teoreticky vím, co mám dělat, co a kdy jíst a nejíst, ale nemám žádnou vůli nebo možná spíš motivaci. Ale nejpozději večer toho dne, co zahájím dietu, dostanu chuť na něco sladkého a vůle prostě selže a dieta jde do háje. Pokud bys měla na tohle nějakou fintu, bylo by to bezva! Tonko, taky bych tě moc ráda viděla, ale můžu nejdřív v sedm :-( Do kolika tu budeš? Holky, pište! máta |
| Kač. ♀ + ♂ | 11157 |
|
|
23.4.2008 8:53:56
Tonka,
já to chápu (ač si to neumím představit) že cokoli psát je asi ohromě těžký a není se čemu divit... tohle fakt snad jen čas může zmírnit ne spravit protože to nejde ale věčím že časem obrousí všechny ty bolavé hrany. Neblázni super žena nejsem, všechno je za něco. Třeba máme doma bordel, děti jsou občas špinavý a nezváldám ukládt prádlo do skříně takže se občas něco hledá v mnoha koších nebo v prádelně a pak je to humor a mažel se mě pokouší zabít a vcelu je mu jedno čím hlavně když dostane čisté ponožky. A kdybys viděla pracovnu, hanba. Zahrada v troskách loňské záhony jakš takš a ten co chci zakládat letos tak ten je jak po výbuchu. A ještě jsem nevykopala bonsaje a letos teda ani nemám žádný rajčata a papriky... :-( No ani nevíš jak jsme ráda že to včera odpadlo měla jsme toho 3/4 a termíny hoří a pár jich je tada dost vyhořelejch naštěstí tenhle zákazník mi hodně toleruje že jsou věci který se s dětma hůř zvládaj ... nemám žádné úlevy jen to akceptují že mám děti a že když má něco být do rána a Ondrovi rostou zuby a skoro celou noc ho houpu tak to neřeší a prostě Ondra má přednost cože je děsně fajn... to třeba můj předešlý šéf absolutně neakceptoval a to i přes to že měl doma skoro stejně staré dítě. Takže Tonka buď klidná do super ženy mám dalko super ženy jsou načinčané, mají načinčané dětičky a doma pořádek ![]() Jo a ještě pro Mátu (po dnešní zkušenosti) pokud cheš hubnout tak je dobré se měřit vážit a měřit tuk v těle jen váha je zavádějící ... já chodím do lékárny kde mají váhu i s tukoměrem ... ono totiž před MS dělá ta váha neuvěřitelný věci (teda moje hmotnost) ale podle tuku vidíš jestli se to hýbe dolů teď jsme třeba měla před MS kilo nahoru ale tuk stejnej takže to bylo jasný.... NO jdu uklízet tu pracovnu to je fakt hnus! Kač. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.