| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Úzkosti a strachy

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 920] Názory 921930 z 5293  [Dalších 4363 >>]
Kač. ♀ + ♂ 11157
30.3.2008 21:51:16
Sáro,
díky za pochvalu :-)

Potažené jsou mléčnou hmotou (falešným marcipánem).
Našla jsme super web www.aldoska.estranky.cz a tam jsou komplet návody a recepty... super web :-)

Kač.
Kač. ♀ + ♂ 11157
30.3.2008 21:51:15
Sáro,
díky za pochvalu :-)

Potažené jsou mléčnou hmotou (falešným marcipánem).
Našla jsme super web www.aldoska.estranky.cz a tam jsou komplet návody a recepty... super web :-)

Kač.
Sara33(Eliška 07, Petr 09) 6948
27.3.2008 9:59:27
Kac, kdyz vidim ty tve sladke vytvory a taky co vsechno delas tak propadam OBROVSKYM pocitum menecennosti.

(nenapsalas by nejaky navod na ty dorty? to je mandlove testo?)
Kač. ♀ + ♂ 11157
26.3.2008 21:16:31
No základem budeněkoho najít komu toho našeho budulínka svěřím :-)

Hledám náhradu za ten zámek a našla jsem jinej zámek taky kousek od nás... krása... ale do ceníku nekoukejte :-(((

http://chateaumcely.com/cz/
Kač.
Esthelle 26317
26.3.2008 21:01:17
jo a jak píšeš,že bys potřebovala hlídat ty cca 4 hodiny 2xtýdně, tak já to mám zařízené tak,že chodí v době, kdy jdou děti spát, já je uložím, pak přichází hlídačka a po spánku je bere ven...většinou se vrací z venku tak stejně jako se vracím já domů
Esthelle 26317
26.3.2008 20:58:07
Kač, já jim vždycky všechno nachystám, má připravené jídlo, pití, oblečení na ven
jinak pokud by bylo potřebaje třeba převlíct, tak ví, kde mají oblečení a další věci
vždy dám instrukce, kdy dát co k jídlu, kdy jít ven a tak
Kač. ♀ + ♂ 11157
26.3.2008 20:42:29
Máto, já se potřebuju občas ventilovat a protože jsme tady zvyklá tak se eventiluju....
Děkuji za pochvalu dortů. Nějak si furt musím dokazovat že nejsem neschopná nula ....a taky nějak furt mám pocit že bych měla dělat něco co má fakt význam a tak jsem se minulý týden nechala zapsat do registru dárců kostní dřeně. Já to sice mám asi jen na rok a půl.... ale třeba

Šmankote na jarní boty jsem ani nevzdechla to zas bude mazec.

Baulin a jak to třeba děláš s jídlem a oblečením, nějak to hídačce připravuješ nebo jak to děláš... já ňák nemám páru....

Jo a včera jsem zjistila že na zámku v hotelu mají nejbližší volný termín v červenci !!! teda pokud bych nechtěla císřské apartmá (3900,-)

tak řeším co s tím naším relaxačním výkendem provedu.

Kač.
Esthelle 26317
26.3.2008 20:25:01
Margaret, tak to uvažujeme úplně stejně:-))))
Kačenko, ty dorty, jen zírám s otevřenou pusou a blednu závistí...tohle bych v životě nesvedla
jo a hlídačka chodí 1x týdně na cca 4 hodiny, začala když měli asi 13 měsíců
Margaret 1200
26.3.2008 9:30:33
Kačenko, ty jsi normální kouzelnice!

Máto, na tom mizerném počasí vidím pozitivum velmi zřetelně - ještě mám nejméně týden na nákup Markových jarních botek. Jemu totiž nic není, musím jet na Vinohrady do DPK a vůbec se mi nechce. A už mne Marek tahne pryč.............
máta 14884
25.3.2008 22:24:59
Milá Kačenko,
zasloužila bys nějaký řád za to, jak naši diskusi obětavě udržuješ při životě! Dík :-)

Já za sebe musím říct, že sice problémů, o kterých by se dalo psát, mám fůru, ale nějak mi přijde hloupé vás s nimi zatěžovat. Tak si říkám, že každý má svých starostí dost.

Tak snad něco pozitivního: konečně jsme se zotavili (Aleš a já) z protivného třítýdenního nachlazení, takže jsme po dlouhé době byli dneska ve "školičce" - takové herničce s programem a mlaďas byl najednou celý den úplně vzorný a pohodový. Doma ho to už fakt dost prudilo :-( Zítra se chystám s "úplatkem" do jedné školky, která by se mi moc líbila, ale bohužel tam podle bydliště nespadáme, takže téměř bez šance. Držte mi palce! Cukety a rajčata, co jsem vysela do truhlíků, rostou jak divé, ale ven do toho sněhu je asi sázet nebudu, že. To je děs, a to jsem včera viděla předpověď a má to trvat ještě celý týden! No, to se mi to pozitivní psaní daří, co? ;-)

Tak už jen pozdrav: mějte se všechny co nejlíp to půjde a těším se, že se někdy zase uvidíme.
máta
[<<Předchozích 920] Názory 921930 z 5293  [Dalších 4363 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.