| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Úzkosti a strachy

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 930] Názory 931940 z 5293  [Dalších 4353 >>]
Kač. ♀ + ♂ 11157
25.3.2008 0:06:19
A zase malířka... tentokrát maluje korálky :-)

Veselý klučík :-)

Velikonoční slepice... dekorace hotová za 10 minut skoro zadarmo a poměrně efektní :-)

..... a ještě nějaké sladké výtvory
dortík do školky

a dortík pro ddu k narozkám

tak toť vše :-) Kač.
Kač. ♀ + ♂ 11157
25.3.2008 0:00:35
rendyy my teď řešíme jestli Majdu poslat na týden na školku v přírodě.... nevím ...chystáme se se manželem do školky probrat to s učitelkou.

Babulin, můžu se zeptat jak často a na jak dlouho hlídačka hlídala?

No a protože už dlouho nebyly žádné fotka tk se něco házím.

Jinak mě asi klepne Ondra má srajdum, kašel a asi mus rostou zuby... prostě super kombince na divoké noci.
A Majda zase má divoký dny někdy js epěkně držkatá a totálně neposlouchá...

ALmara je smontovaná, nakonec jsme to všechno dali úplně jinak než bylo v plánu a ještě musím dokoupit věšáky a nějaké serepetičky :-)

Malířka :-)
Brendyy 40502
21.3.2008 13:15:59
Ahojda holky,
na srazík k Dašuli se taky těším,už si opravdu potřebuju odpočinout a taky zjistit,jestli zvládnu být bez malé takhle dlouho.Na to,že jí jsou 3 roky,jsem přes noc ještě pryč nebyla.

Kač škoda,že bydlíš poměrně daleko,jinak bych Ondráška pohlídala:-)

Já teď k té mojí cácoře mám od ledna do června celodenně na hlídání ještě chlapečka stejně starého.Vypadám jak mamina od dvojčat a upřímně maminy s dvojičkama obdivuju,někdy je to dost záhul.

Jinak operaci očí mám úspěšně za sebou a i přes komlikace teď vidím a je to super.Dokonce mi na kontrole po měsíci nenaměřili žádné dioptrie,ale na pravé oko vidím krapet hůř.Je to ale cilindrem.

Zatím se mějte báječně,na všechny myslím a až zas bude chvilka,tak napíšu pár slov:-))))

Jo a velikonoční výzdobu nepřeháním,páč je tu sněhu jak na vánoce.Ale aspoň jsem si pořídila nové oranžové závěsy do obýváku a nové takové jarně barevné potahy na polštářky na sedačku.

Páááá Br.
Berush 5363
20.3.2008 23:54:50
Kač, se těším, beru tě klidně i s noclehem.
Informace pro zasvěcené: ještě 6.
Ještě jsem chtěla vzkázat Tonce, jestli sem někdy nakoukne, že na ni myslím.
Kač. ♀ + ♂ 11157
20.3.2008 22:01:17
Díky moc za informace.

Já jsme z toho trošku nesvá přice jen Ondrášek je malej bude na na konce roku rok a kousek. Ale budu muset, naětěstí to snad nebude na dloíuho max 6-8 týdnů.

Blbý je to že to bude v prosince být to přes léto tak bych se spokojila s tím že hlídačka bude na zahradě a já budu moct dělat.

Já bych ho potřebovala hlídat tak 2x4hod týdně (to vidím odhadem)

Tentokrát musím napsat že je v tom máma trochu nevině. Tátovi na konci října budou vyměňovat koleno takže bude 6 týdnů ve špitále a jak mají naši těch pár firmiček na úklid tak toholt bude muste máma obstarávat sama :-(
Beruš těš se na návštěvu tátovi to budou dělat v Brně tak jisto jistě ho tam povezu tak mě tam máš jako na koni :-)

Musím to zašít řešit už teď abych někoho našla aby si zvyknul ... atd....

Tak máme výzdobu OBŘÍ salměnou slepici v košíku... ať žijou velikonoce.

KAč.
Esthelle 26317
20.3.2008 20:54:45
Kač, já paní na hlídání mám, ale já jiznala dopředu, chodila k nám nejprve uklízet, takže jse ji a) znala b)děti ji znaly c) hlídala stejně staré dítě našim známým a jejich známým, takže jsem věděla, že ví coa jak
nicméně zezačátku to vypadalo, že nebude mít na hlídání čas, tak jsem zkoušela její neteř, ale nazdálo se mi to, prostě ten přítup k dětem nebyl takový, jak bych si představovala (ne, že by se k nimchovala blbě, ale byla taková neaktivní), rakže jsem ji nevzala a raději počkala, až ta moje bude mít čas
obecně:
-asi bych se poohlídla po někom,kdo s malými dětmi má zkušenost. Nemusí mít nutně vlastní, ale třeba z hlídání, ale měla by vědět, co a jak okolo nich, co od dětí čekat a tak, prostě takový ten běžný provoz, abys viděla, že o dítě umí pečovat a nemusela se bát, jestli ho dokáže přebalit
- a pak ze začáku normálně vyzkoušet, nechat dotyčnou jít k dítěti a jen se dívat, jak se k němu postaví, jak se bude snažit ho zaujmout, hrát si s nim....a kdyžse ti nebudezdát, tak raději odmítnout...mě právě ta neteř, se nezdála v tomto směru,prostě je neuměla zaujmout, tak jakoby u nich posedávala a přemýšlela coby...to ta "moje" hlídačka, ta prostě k nim přišla, vzala hned knížku, co našla, začala jim ukazovat knížku, hračky, povíat si s nima a během pár minut si všichni hráli a mě si ani nevšimli
-první dvě tři hlídání být určo doma a kontrolovat jak co dělá, dělat to sní a ukazovat, jak co má a nemá,jak si to představuješ, jít třeba společně ven

no shledáním nevím, to neporadím, ale začít raději dřív,asi přes inzeráty, nebo se poptat po okolí,nebo třeba mamin ve školce, ale dostatečně dopředu, protože si myslím,že když se ti nebude cokoliv zdát, tak raději odmítnout, přeci jen bude ta osoba pečovat o tvé dítě a takby tam měla být absolutní důvěra a přesvědčení, že se o tvý dítě stará dobře, prostě abysten čas,kdy budeš mimo, nemyslela pořád na to, co seděje doma
Esthelle 26317
20.3.2008 11:21:44
Kač, však jse se o tom vztekání bavili na srazíku, tak to bylo jen otázka času, kdy to dorazí k nám:-)
s hlídáním zkušenost mám, tak ti večer, až bude klid, pár postřehů sepíšu
Kač. ♀ + ♂ 11157
20.3.2008 8:26:20
Holky máte někdo zkušenost s paní na hlídání?

Včera jsme zjistila že před vánocema (což je pro mě pracovně děsný) babička nehlídá. Takže budu muset na Ondru sehnat hlídačku.

Máte nějaké tipy triky nápady?
Kač.
Kač. ♀ + ♂ 11157
20.3.2008 8:22:16
Tak nevím jestli tě to uklidní, ale to máme denně :-(
U nás je to ještě do provázeno řevem "ALE JÁ CHTÉLA....." a když jako zjištuju co jako tak se dozvím jen áááá čili velkej řev.
Ale jinak je v podsatě hodná (sice trošku držka) ale hodná.
Ondra je pohodář na entou co by se plazil popředu když si tam pohodlně může docouvat.
¨Takže couvá rychlostí blesku. Umí klečet na čtyčech kývat se v před a zad a vydávat u toho zvuky jak jelen v říji. Občas se urve a dělá paci paci...
a stále bez zubů :-) a vždy veselej a hravej.
Včera jsme byla u kadeřnice tak jsme vzala Madlu aby jí odborně zkrátila ofinu. ta byla úžasná důležitě tam seděla ani se nehla. Když seposadila tak kadeřnici říkala" musíš mi ostříhat ofinu mám ji dlouho a lechtá mě do očí"
Jdu konečně doděla velikonoční výzdobu ! sie pozdě ale přece :-)

Kač.
Esthelle 26317
19.3.2008 20:25:55
Kač, to je úžasný faktR^R^R^R^R^R^
já jsem v posledních dnech nějaká vyšťavená, Julča začala tvrdě prosazovat svou osobnost, takže jak není něco podle ní, tak se začne vztekat, no co vztekat, hysteráky to jsou:(, jen většinou nějak nevím, kvůli čemu to je....no všechny to znáte,že ;)
třeba v pondělí řvala že(dedukuju): 1. šla do kuchyně a nikdo tam za ní nepřišel, 2. šla do kuchyně a přišel tam Mates zatímco ona tam chtěla být sama 3. nešla jí otevřít skříň 4. nešla jí otevřít fixa 5. dala jsem jí čaj do pítka zatímco ona ho chtěla do hrnečku 6.dala jsem Matese prvního do vany...no a k tomu asi tak dalších deset záchvatů, u kterých netuším důvod:(
do toho chce vše pro sebe, Matese furt od něčeho odhání,takže musím vychovávat....au, au, to bolí
už se těším na víkend u Dašule bez dětí:-D~j~
[<<Předchozích 930] Názory 931940 z 5293  [Dalších 4353 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.