Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Kač. ♀ + ♂ | 11157 |
|
|
19.3.2008 15:40:03
Po dnešním vážení mám dole 4,5kg !!
Tak do plánu mi chybí už jen 7,6 a do ideálu 9,6 )Kač. |
| Kač. ♀ + ♂ | 11157 |
|
|
16.3.2008 22:59:08
Sorry.... jeden ENTER a tolik radosti :-(
|
| Kač. ♀ + ♂ | 11157 |
|
|
16.3.2008 22:57:19
děkuji
![]() Manžel odpadl a je mu vážně blbě, takže na ten výtěr jdem komplet celá famílie, protož Majda už si taky stěžuje na krk. No už se to tu klube už je generální úklid ložnice a smontovat almary ![]() A něco z jiného soudku pro inspirci http://weradorty.rajce.idnes.cz/weradorty_II/#album doporučuju tlačenku i jiné jsou pěkné.Až se zmátořím hoím semzas nějaké svoje výtvory a taky dětičky když už nám tak pěkně rostou ![]() Jdu chcípnout do peřin ten dnešní budíček 5:30 mě dost zmohl.... a to ty debílkové zase budou měnit čas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Kač. ♀ + ♂ | 11157 |
|
|
16.3.2008 22:57:17
děkuji
![]() Manžel odpadl a je mu vážně blbě, takže na ten výtěr jdem komplet celá famílie, protož Majda už si taky stěžuje na krk. No už se to tu klube už je generální úklid ložnice a smontovat almary ![]() A něco z jiného soudku pro inspirci http://weradorty.rajce.idnes.cz/weradorty_II/#album doporučuju tlačenku i jiné jsou pěkné.Až se zmátořím hoím semzas nějaké svoje výtvory a taky dětičky když už nám tak pěkně rostou ![]() Jdu chcípnout do peřin ten dnešní budíček 5:30 mě dost zmohl.... a to ty debílkové zase budou měnit čas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Kač. ♀ + ♂ | 11157 |
|
|
16.3.2008 22:57:16
děkuji
![]() Manžel odpadl a je mu vážně blbě, takže na ten výtěr jdem komplet celá famílie, protož Majda už si taky stěžuje na krk. No už se to tu klube už je generální úklid ložnice a smontovat almary ![]() A něco z jiného soudku pro inspirci http://weradorty.rajce.idnes.cz/weradorty_II/#album doporučuju tlačenku i jiné jsou pěkné.Až se zmátořím hoím semzas nějaké svoje výtvory a taky dětičky když už nám tak pěkně rostou ![]() Jdu chcípnout do peřin ten dnešní budíček 5:30 mě dost zmohl.... a to ty debílkové zase budou měnit čas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Kač. ♀ + ♂ | 11157 |
|
|
16.3.2008 22:57:15
děkuji
![]() Manžel odpadl a je mu vážně blbě, takže na ten výtěr jdem komplet celá famílie, protož Majda už si taky stěžuje na krk. No už se to tu klube už je generální úklid ložnice a smontovat almary ![]() A něco z jiného soudku pro inspirci http://weradorty.rajce.idnes.cz/weradorty_II/#album doporučuju tlačenku i jiné jsou pěkné.Až se zmátořím hoím semzas nějaké svoje výtvory a taky dětičky když už nám tak pěkně rostou ![]() Jdu chcípnout do peřin ten dnešní budíček 5:30 mě dost zmohl.... a to ty debílkové zase budou měnit čas ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Sara33(Eliška 07, Petr 09) | 6948 |
|
|
16.3.2008 20:43:10
Kac, jak rika moje kamaradka, kdyz potrebuju politovat:"...lit, lit, lit...." :-(
|
| Kač. ♀ + ♂ | 11157 |
|
|
11.3.2008 8:20:48
Tak jsme doma (zaplať panbůh).
Máme to tu jakš takš obyvatelné i vymalované (vlastnoručně). Likviduju tu bordel, nánosy prachu, už jsme asi 100x vytírala... Je mi na chcípnutí. Kloktadlo co jsme vyfasovala je fajn jen to působí asi tak 1/2 hodny a pak s emi v krku zase všechni čerti žení. No holt musím tam znovu na výtěr kdyby to zas byl nějakej Hemofil, Sreptokok a nebo jinej xindl.... Děti furt smrkaj chrchlaj.... maj takovou rýmičku nic hroznýho ale taky nic příjemnýho. Ondra už usnul tak jdu zápolit s bordelem. Kač. |
| Kač. ♀ + ♂ | 11157 |
|
|
6.3.2008 10:02:39
Jo potřebuju politovat! zoufale.
Po cestě ze školky jsme se zastavila doma a Ondra vytuhnul tak sjem ho přehodila do postýálky, tak vyřizuju poštu... a tak. Hele já už dokonce nahazovala zeť. Protože se posrala elektrika a furt nám to vyhazovalo pojistky v celém baráku tak to manžel hledal chudák celé odpoledne a protože uklízet či malovat nemělo valný smysl tak jsme nahazovala zeď ... a jak mi to šlo. Včera jsme zadělávala prasklé zdi před malováním. Ostatně malovat už taky umím, strop i zdi bíéle i v barvách... ještě mi moc nejdou natírat futra... NO už lezu po zdi .... a krk mě bolí tak nesnesitelně že m ěto dohnalo jít na krční ![]() zdar a sílu, pokud mě neklepne tak se ozvu. Kač. |
| Berush | 5363 |
|
|
5.3.2008 18:00:31
Kačenko, asi chceš politovat, ale já spíš závidím... Děláš si na SVÉM domku, udělala sis pokácením stromů prostor na svém pozemku - kam posléze až oschne zem vyženeš své spratky...navíc na přechodnou dobu si pustíš fungl nové topení a máš chlapa, který je schopen udělat i zednickou práci. A po pár měsících si na to vzpomeneš s úsměvem asi jako já na bourání krbu velikosti slušného mauzolea před vánoci. Franta byl tehdy v Indii a já utápěla žal budováním...jo a bourala jsem to sama se ségrou.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.