| Kukurice29+3. | 116346 |
|
|
7.12.2015 15:33:16
Filmové hlášky mi až tak nevadí, ale vadí mi různé hlášky mého muže. Můj muž si stále myslí, že jsou vtipné a nedá si to vymluvit.
Nesnáším např. máš zase jahodové dny (myšleno menstruaci) já to nenávidím, protože jahody jako ovoce miluju. Nebo " Hej mam brachu v kriminale on ma břitvu, uděla dži dži a je po tobě" Ještě k tomu ten jeho tón. (je to vtipná hláška podle něj. Bráchu nemá) Ale muž zase nesnáší hlášku " Půjč mi zasouložit, já ti to zítra vrátím" |
| Adelinkaa 1 dítě. | 75195 |
|
|
7.12.2015 15:32:14
Nesnáším, když se ženským říká kočičky nebo kotátka
![]() ![]() hláška to není, ale čokoška, marmoška, seroš atd.jo a zdrobněliny typu Terýsek, Pitrýsek, a nevím jaký ek.. |
| Kalamity YANKA | 95278 |
|
|
7.12.2015 15:29:20
Tak na Cimmrmanovskejch hláškách taky těžce ulítáváme. I děti mají celkem slušnou zásobu.
![]() Tuhle jsem vlítla k dětem do pokojíku a řikám..."co to tu všude más po koberci?" a naprosto laxní odpověď z podstolu zněla "kachny..." ![]() ![]() ![]() ![]() No je moje no![]() |
|
|
7.12.2015 15:26:44
Obávám se, že i přesto, že vcelku jasně píšeš, že filmové hlášky tě fakt nebaví, díky tomu si jich tady přečteš asi dost.
![]() To je holt riziko, no. Já si ale vzpomněla na jednu, kteroiu už máme doma tak zažitou, že už mi ani epřijde, že je to z filmu. "oojak jsem/jsi rozvrkočena!" Vlastně ani nic jinýho nepoužíváme. U nás se nečeše, u nás se "vrkočí" ![]() |
| Lexi. | 141305 |
|
7.12.2015 15:23:00
Chceš si rozbít hubu dneska? Kup si kolo značky Eska!
Chceš-li lesní stromky kácet, kup si kolo Sobi20! Kolo značky Eska jsem měla, jeho brzdná dráha byla opravdu nebezpečně dlouhá, o to vtipnější mi ta rýmovačka přišla |
| kachna_ | 144932 |
|
7.12.2015 15:22:34
Kamarád kdysi, na střední, cestou na Silvestra v Jičíně protřel zrak, kouk na ceduli a povídá:
"Jičín Jičín, tak si vytři" a spal dál až do Jilemnice Nojo, ale už je to dvacet let a já, kamarád i obě naše rodiny jsou Jičínem takhle postiženy Jo a pak ještě "LIbuše, mrtvice" (z Dívčí války od F. Ringo Čecha), což mí milí kamarádi zopakovali pokaždé, když jsem mluvila o nevlastní tetě Libuši. je to blbá a zlá ženská a musím říct, že mi tahle hláška strašně pomohla, když jsem s ní musela něco řešit. U nás se používá "Já bych věděl" (někdy i s tím "já taky, ale to nesmíme použít") a pár dalších hlášek od Cimrmanů. ve správný okamžik mě dokáže rozčílit "Já vim co s tim je, je to rozbitý" |
|
|
7.12.2015 15:15:23
Jo, dna moje známá zásadně říká, že jde "s podvozkem do servisu", taky mi to u ženský nepřijde nijak převtipnělý teda.
![]() |
| neznámá | 91073 |
|
7.12.2015 15:08:30
Hvězdáře se tu používá běžně, dokonce i starší dámy chodí ke hvězdáři.
Technickou ještě překousnu, ale když chlapi prohodí, že "stará (mladá) byla na seřízení podvozku", tak zbaběle zdrhám. |
| Delete | 8214 |
|
|
7.12.2015 15:04:21
zefýr,
no mz to v dětství používali často, takže to jsem nedoveršovala já, já si to jen pamatuju .Mně se na tom líbilo, že já v té době měla kolo Spurt a potom Libertu, takže se na mě ta říkačka nehodila . |
| Rodinová | 140078 |
|
|
7.12.2015 15:00:26
Ja znam "jdu s detma na garancku" - ve smyslu na xletou prohlidku k doktorovi.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.