| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Fráze, které vám pijí krev

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 630] Názory 631640 z 3053  [Dalších 2413 >>]
Balcirka+E+P+T 104116
1.11.2013 8:52:26
syn přinesl ze školy- místo ano říká žííííí,leze mi to děsně na nervy :(
sarmi 38831
1.11.2013 8:50:21
presne! rve to usi. u nas se to vůbec nepouziva, zni mi to jako martanstina....
Kukurice25+Nik09+Seb12+Dom14. 123501
1.11.2013 8:50:20
To taky nesnáším. Používá to můj manžel. On zase nesnáší moje "hm"
yettynka 138690
1.11.2013 8:49:49
dobře ty jsem už slyšela, ale dobře on teda ještě ne.~a~
Monty 129940
1.11.2013 8:48:53
Nesnáším "dobře on" nebo "dobře ty". ~;)
yettynka 138690
1.11.2013 8:48:03
Ty kráso! Ty vole! Panenko skákavá! Ježišmarjá! OMG! Ježkovy oči! ....doufám teda, že se opravdu jedná o citoslovce, zvažovala jsem ještě částice, ale myslím, že jsou to citoslovce. Které z těchto a spousty dalších používáte, které vám pijí krev, které vám příjdou cool a společensky přijatelné?
Na firemním večírku neřeknu Ty vole třeba atd.
Phoebe1 54826
13.7.2013 14:57:40
Jo, chápu. Třeba má osmiletá autistická dcera, začne srdceryvně brečet, když se jí v něčem nevyhoví, musí jít domů z místa, kde se jí líbí atd. Snažím se po dobrém, vím, že po zlém ten brek bude mít ještě delšího trvání a některým lidem (včetně jejího otce) připadá, že ji rozmazluju. Věty typu - Já vím, že má nějaké problémy, ale čeho je moc, toho je příliš... a nebo vůči ní - Když chceš, tak umíš být hodná a poslouchat. A nebo - To jen s tebou tak cvičí...

Jsem matka, znám ji docela dobře, a sama nedokážu odhadnout, co se jí honí hlavou, vypadá někdy, že má vše na háku a jede si po svým - Když se vy hádáte, tak se mi tady s vámi nelíbí a chci jít bydlet jinam, budu mít jiné rodiče. (její oblíbené)
Ale vím, jak je na mě fixovaná, úplně nezdravě, jako batole.. často mě volá, ujišťuje se o mé přítomnosti i když je jen ve vaně třeba. nechat ji v autě a jít do obchodu, děs, to vůbec.
Phoebe1 54826
13.7.2013 14:49:14
Nebo - Ty už jsi ZASE těhotná? ~o~ Jako co je komu do toho? Kdyby se ptali bez toho ZASE, to mi prostě přijde neomalené, jsem asi přecitlivělá na slovíčka. Kdyby se ptali - Vy čekáte další dítě? Tak mi to divný nepřijde. Ale takhle mě to uráželo.
KoproFka 76193
11.7.2013 13:53:06
moje mamka...~d~...
mám ji moc ráda, ale jsem schopná u našich být s dětma tak max. týden - tedy 7 dní.
Teď jsme tam byli 11 a prostě osmej den jsem to už nedala...

momentálně u nás vede péče o naše malé mimi - protože by měla mít na hlavě čepičku, nebo klobouček, každopádně něco na hlavě v každém případě prostě pořád. PROTOŽE jí tou fontanelkou táhne/svítí přímo na mozek! Měla bych si to uvědomit, hlavně taky proto, že narozdíl od synka, který byl napodzim (tedy na hlavě venku pořád něco měl) ona jí má navíc velkou!!!~a~

A taky jí dávám ponožky, který jí zaškrcujou nožičky a tudíž jí zadělávám na křečové žíly! - mmch. jsem vybrala ponožky, které téměř nemají gumičky, a už vůbec nejsou pevné, akorát maličká má takové krásné faldíky, že jí na těch špíčkách rýsuje prostě všechno~5~

Se vůbec divím, že ty moje děti přežijou a ještě ke všemu se tváří celkem spokojeně...tdy zatím..
Liki + dcera 8/11 132398
11.7.2013 13:24:21
Já, ač kojím dvouletou dceru, si to představit umím. Ale jenom krizový případ - např. že chytla fakt hnusnou virozu či chřipku, takže tělo dalo logicky přednost uzdravení před tvorbou mléka.
[<<Předchozích 630] Názory 631640 z 3053  [Dalších 2413 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.