Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Tante Ema | 107184 |
|
|
10.7.2013 23:16:15
Nojo, to já už dneska říkám dětem taky. Když si vzpomenu, kolik to maso stálo...
|
| Bberi | 40972 |
|
|
10.7.2013 23:01:39
"Hlavně maso, to ostatní nemusíš,ale sněz hlavně maso"....říkala mi moje babička
![]() |
| ChemicalJane + 4 | 86738 |
|
|
10.7.2013 22:48:43
většinu pouštím jedním uchem tam a druhým ven, nicméně nemohu zapomenout na radu mé tchýně, když jsem jaksi přišla o mléko, dítě řvalo hlady než se dokvrdlá UM a ona na mě - dej si ji k prsu, uvidíš, jak začne sát a napije se, když má hlad, tak se napije čehokoliv.... dodnes nepochopila, proč jsem přišla o mléko a že když fakt nic neteče, může dítě sát jak zběsilý a fakt nic nepoteče....
anebo v práci "měla bys rezervovat, jiank nebudeš mít vyděláno".... no na to bych sama taky asi nepřišla... ![]() |
| ronniev | 8556 |
|
|
10.7.2013 22:45:15
No, ono to pálí, ale jinak já na med nedám dopustit. Na atopák, na rozpraskané ruce v zimě, na rozpraskané rty skoro furt. Když to člověk vydrží, tak to fakt pomůže. Takže paní nebyla tak úplně mimo...
|
| Delete | 8214 |
|
|
10.7.2013 22:44:24
Valkýro,
. No já už se stydím chodit si i nakupovat hadry....párkrát jsem se v krámě dovolila zeptat, co by mi doporučili a koukali na mě jako na debila, že se jako u nich pokouším něco koupit . Kromě toho mě permanentně hlídají, abych nekradla...Takže MMB to jistí, ale výsledek je tristní, jelikož ještě navíc nemám vkus a smysl pro ladění barev a střihů atd. |
| Tante Ema | 107184 |
|
|
10.7.2013 22:33:58
Mazec.
Ale nakonec to nemusí být špatné řešení. Módní policisté si to mohou rozdat sami mezi sebou. Při ztrátě společného nepřítele by to mohla být zajímavá řež . |
| Mili+2 | 70470 |
|
|
10.7.2013 22:25:02
Jo, a jak jsem zacala patlat ten med na ruce tak jsem je mela v jednom ohni.
A mimochodem, ted mi zrovna zazracne pomohl caj ze stejnych dilu mesicku, koprivy a rebricku, docetla jsem se to u Marie Treben ze to cisti krev. Po 10 dnech ekzem zmizel. |
| Delete | 8214 |
|
|
10.7.2013 22:14:16
Albar,
no však já už bych se musela oblékat jen do dvou pytlů od brambor sešitých k sobě a ven vůbec nevylézat .To, že stejně vylézám a kašlu na řeči alespoň do té míry, že to na sobě nedávám znát, ale neznamená, že se ke mně tyto "požadavky" nedostanou a nedotknou se mě . |
| koxtry | 111191 |
|
10.7.2013 21:51:20
Nejstupidnější radu mi dala moje babička, s kterou jsem se vídala tak 1x do roka, a to když se dozvěděla, že jsem se dostala na STŘEDNÍ (nikoli vysokou) školu. A to doslova - Vy..r se na školu, měla bys jít hned pracovat a vydělávat peníze, abys nebyla vašim na krku. Jako já, podívej, šla jsem hned po devítiletce pracovat, a kam jsem to dotáhla ... (dotáhla to na prodavačku v Prioru a byla na to nesmírně pyšná).
No, musím říct, že jsem ráda, že jsem ji neposlechla a aspoň k té maturitě jsem se doplácala. |
| Evanek | 6714 |
|
|
10.7.2013 21:34:17
Zaručeně mě vytáčí můj muž, např. teď mi řekl, že je mu blbě z chleba kterého snědl hodně, já ho upekla, on se ho přejed a zapil pivem a kvasí mu v břichu
.Přežral se, panáček, ale někdo za to přece může (já, protože jsem upekla dobrý chleba). A taky mě vytáčí tchýně, když volá, aby si její chudáček synáček odpočinul, že má rýmečku (to že já mám zánět dutin, ATB, horečky, to je jen vedlejší nepodstatný fakt). Nic, jen mě fakt vytočil přežraný muž. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.