| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Fráze, které vám pijí krev

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 900] Názory 901910 z 3053  [Dalších 2143 >>]
Dee Dee+2 kluci 91465
10.7.2013 10:43:34
Vendy, tak k tomu jediné:

Na netu najdeš jen katasrofy, protože když to dítě pobere a je normální, pak o tom nikdo nemá tendenci zakládat web.Nikdo nezaloží web:máme čtyřletího Martínka, je úplně normální, nic nepotřebujeme.

Taky ty maminky nebombardují poradny atd.

Když máš zdravý dítě, je to jinej svět.

Já taky. když zadám do googlu "hydrocefalus", pak najdu samý ležáky s retardací. Jenže pak se náhodou setkám třeba na akupunktuře s tatínkem,co tam přitáh dvojčata s alergií a vyjde najevo,že tatínek má shunt a od narození hydrcoefalus.Nebo jsem náhodou na očním našla klučinu, co vypadal, že má "jen "brýle a maminka pak po delší řeči si povzdechla, že má i shutn,ale že o tom nechce mluvit.A to její překvapení,dkyž jsem řekla,že syn taky.

Mezitím oba dva lítali jak blázni po chodbě.
:-) zaregistrovaná 133043
10.7.2013 10:42:35
Ano, věta "nesmíš na to myslet" - tak ta vede!~4~
susu. 129001
10.7.2013 10:41:51
Šešule, já ti na období na mateřské opravdu vzpomínám jako na nejkrásnější období. Tz potíže tenkrát se úspěšně zapomněly, válcují je potíže teď a zůstaly krásné vzpomínky. Fakt, taky bych tomu nevěřila.
Markéta.. 32122
10.7.2013 10:41:27
Několikrát jsem byla tázána cizí úplně ženskou (pokaždé jinou, u známých na párty apod.)
Jak máš starě děti? Aha, 9 a 2, a proč tak velkej rozdíl, takhle si nevyhrajou?
Dopr.... co je komu do toho, co jako chtějí slyšet, co by je uspokojilo?~o~
:-) zaregistrovaná 133043
10.7.2013 10:41:25
Dee, ty jsi si to aspoň ověřila, ale tohle řekla osoba, co věděla, že jsme s malou byli skoro tři měsíce na neonatologii, že po těžkým porodu jí dělali doktoři naprosto všechny testy, máme za sebou genetiku, neurologii, týdny čekání na výsledky, s tím, že se vyloučily všechny ty hrůzy, a zkušený neurolog řekl, že to do roka dožene (cvičíme). A osoba nezvedla telefon (číslo na mě má) a nezeptala se mě, co a jak, ale protože má dvě zdravý děti (zaplať bůh), narozený v takových velikostech, kterých naše prtě ještě nedosáhlo co je pár měsíců na světě, ale musí trousit svoje nápady a představy o nás všude okolo. To mě namíchlo nejvíc. Pak jsme vydedukovali, že osoba prostě žárlí, protože se cítí svými radami velice prospěšná, a my si žijeme po svém, a na rady se jí neptáme.
Probírala jsem s kamarádkou, jaká je motivace těch útoků, a ona říkala, že to zaznamenává ze stran lidí, kteří nejsou nějak vyrovnaní sami se sebou, se svým porodem, mateřstvím, s nějakým traumatem, a tak dál vysílají takovýhle vlny.
Radus+V+J 34821
10.7.2013 10:40:25
jo Arsiel, ještě jsem si díky tomu vzpomněla na jedno: nefungovaly mi vaječníky, tudíž mít mimi přirozeně nemožné.....bez léků.....když jsem to už někomu řekla, protože pořád, kdy bude druhé atd, tak všichni, ať staří nebo mladí říkali. Neboj, manžel se ti vrátí z mise, ze cvičení čehokoliv a bude to, ani nevíš jak. To nemůžeš vědět, že to nejde, nesmíš na to myslet.....oni lékaři si to asi vymysleli ~a~
Vendy a dve holky 109075
10.7.2013 10:40:17
Stejny.Nebo male deti male problemy, velke deti velke problemy.Na to jsem momentalne alergicka ja.
Dee Dee+2 kluci 91465
10.7.2013 10:40:06
Šešule, souhlas.

A taky věta: "Proč chodíš do práce?"

(Asi tak na 10 hodin týdně a v noci, když kluci spí.)

"To JÁ JSEM BYLA DOMA A UŽÍVALA SI TO,DOKUD BYLY DĚTI NEJMENŠÍ."

Načež ve třech letech to dítě, které se nehnulo od máminy sukně, pustí hlava nehlava na 8 hodin do školky. A je po užívání.

Díky nechci~;)
Patejl1 72265
10.7.2013 10:38:53
Jestli měl pravdu nebo ne hodnoť za 20 let.
Vendy a dve holky 109075
10.7.2013 10:38:51
Stejna uchylka, mam to taky.Ted zrovna sjizdim predcasne narozena mimina, co se z toho komu vyvrbilo:-(Nachazim same katastrofy:-(
[<<Předchozích 900] Názory 901910 z 3053  [Dalších 2143 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.