| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Fráze, které vám pijí krev

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 920] Názory 921930 z 3053  [Dalších 2123 >>]
Dee Dee+2 kluci 91465
10.7.2013 10:32:23
"taky si myslíte že mají to dítě postižený? Vidím to na DMO, jsem to poznala podle jednoho videa ..."

Ty jo, tak tuhle úchylku mám já. Já si to jenom myslím, neříkám to,ale fakt znám stovky diagnóz postiženejch dětí, mnohem víc, než někteří doktoři a jak se něco vymyká, už mě to napadne.

Včera jsem viděla fotku Missky Hadačový,co má dítě s hokejistou Bendářem a ta její tříletá holčička tam byla vyfocená, jak pase koníčky.Zkroucená, ve třech letech. Hned jsem začala googlit,no na dalších fotkách byla normáůně vypadající, běhající, komunikující , hrající si tříleťanda.To jen pan fotograf je trošku retard.

Ale fakt to neříkám
neznámá 91073
10.7.2013 10:31:52
Momentálně vede. Kojíš? Nekojíš, ale to je škoda. Nechceš doporučit poradkyni, třeba se s tím dá ještě něco dělat.
Nedá, nechci s tím nic dělat a nechci kojit.~o~
Hanka+ 4 berušky 22964
10.7.2013 10:31:07
tak u nás si zase při třetím mysleli že chceme kluka, takže pak byly bud lítostivé řeči že místo kluka další dvě holky nebo se vysmívali, že se nám to zase nepovedlo. My naštěstí žádného kluka nechtěli takže pro nás to zklamání nebylo a ostatní at si trhnou ~2~
Sam+3 kousky 13497
10.7.2013 10:29:41
Dee Dee, nám na odpověď, že po dvou dcerách čekáme kluka,bylo řečeno všechno možné,namátkou:" Tak vám to konečně vyšlo"....Jé, konečně kluk, to jste rádi, co?"...a podobné perly~q~
Momentálně vede hláška (porodila jsem před týdnem), když někdo vidí moje
břicho:" Ty tam máš ještě jedno schovaný?" To fakt potěší.
arsiela, 59672
10.7.2013 10:26:28
Spousta věcí,ale tři naprosto spolehlivě.Když někdo podotkne,zda sem o onemocnění dítěte věděla v těhu(s podtextem mohla sis TO nechat vzít).Pak když slyším,že malej má postižení po mě - nevím jak vývojové vady souvisí s luxací kyčlí,zatím mi to nikdo neobjasnil. A třetí,když mě někdo začne přesvědčovat,že se malej uzdraví a já taky.Většinou po té co mu vysvětluju,že to prostě je neléčitelný.Jako nejsem blbec,vím jakej je vývoj onemocnění jak u mě,tak u malýho a co je schopná medicína zvládnouta co už ne.I kdyby se vyvíjela rychlostí blesku,tak sou věci,co prostě nejdou řešit.A nesnáším ,když nás někdo začne litovat,nestojím o to.Sme oba v pohodě,zvládáme skoro normální život,tak proč litovat.
:-) zaregistrovaná 133043
10.7.2013 10:25:43
neměla by mít čepičku? Není jí horko? není jí zima? Nemá hlad? Neměla bys tohlento dělat takhle? ~o~ HLAVNĚ ABYS TO NEZAKŘIKLA! (po celé těhotenství) ~o~ Ale naprostým vrcholem, který mě nejenom zvedl ze židle, byl vyjádření co pronesla jedna osoba před mojí kamarádkou: "taky si myslíte že mají to dítě postižený? Vidím to na DMO, jsem to poznala podle jednoho videa ..." ~4~ Tak tady byla reakce velice stručná, jasná, výstižná, a věřím, že tato osoba vůči nám nepronese slova.
Abigail* 76789
10.7.2013 10:24:37
Souhlasím se vším, cos vyjmenovala.

Já přidám další: "Nechovej ji, nebo ji rozmazlíš." Včera jsme byli v ZOO a jedna maminka s dítětem řvoucím v kočárku, nakonec to miminko vytáhla a říká kámošce: "Já to nechci dělat, aby si na to nezvykla." Přitom to bylo miminečko maximálně tak 3 měsíce staré.
Len 108740
10.7.2013 10:23:21
Komentare k pohlavi mych deti mi taky vadily. Me se zase cela manzelova rodina snazila namluvit, ze doktor se pri utz spletl a holcicku rozhodne mit nebudu, protoze u nich v rodine jsou sami kluci~t~~t~
Zbytek ne, me zvedaji ze zidle jen komentare k me osobe nebo osobam blizkym. Uplne nejvic komentare k chovani meho autistickeho ditete, to mam chut na vrazdu docela casto~:-D
Radus+V+J 34821
10.7.2013 10:22:53
Dee Dee, přesně tak ~t~ ~t~ jinak nejsme ideální rodinka
Dee Dee+2 kluci 91465
10.7.2013 10:20:32
Přesně tebou jmenovaná tvrzení.

Případně zděšení, když mluvím o třetím dítěti. Chvíli jim to šrotuje, nic neříkají, asi popadají dech, a pak se jim konečně tvář rozjasní, protože ten šok trval jen chvíli a konečně na to kápli:

"Aha, vy se zas chcete pokusit o tu holčičku"~5~~5~~5~

~8~

Jojo, dvě děti a páreček a dovolená v Chorvatsku.Jinak to přeci nejde
[<<Předchozích 920] Názory 921930 z 3053  [Dalších 2123 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.