Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| czlowiczka a 2 človíčkové | 33396 |
|
|
25.5.2008 9:22:03
Jany vše nej nej nej ke svátku
|
| Jitk@1 | 57605 |
|
|
24.5.2008 17:52:54
Také přeji všem zdejším Janám k jejich svátku jen vše nej a nej.
![]() Zdraví Jitk@1 ![]() |
| vladanna | 55687 |
|
|
24.5.2008 8:28:07
Přejí všem krásné sobotní ráno .
Gratulují Janičkám k svátku hodně štěstí pohody a zdraví a taky ať se jí vše daří Vlaďka ![]() ![]() ![]() |
| bella11 | 58258 |
|
22.5.2008 6:50:15
Vladano, taky ti přeji ( sice dost opožděně ) všechno nejlepší k narozeninám. Hodně zdraví, štěstí a úspěchy.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| divizna63 | 52122 |
|
|
21.5.2008 22:02:06
ještěže je v televizi ten fotbal a hokej a podobné pro mně nekoukatelné věci. Manžel sedí přilepený u obrazovky a já mu dělám společnost s paličkama. Než utkání skončí, já můžu nikým nerušena tvořit. A tak se mi dnes podařilo dodělat motýlka na přáníčko z ručního papíru. Mám to pro manželovu neteř - narodila se jí holčička, tak jsem musela honem makat, ať to můžu brzo poslat. Fotku jsem dala na své stránky www.Divecka.napady.net - tak kdo chcete - nakoukněte!
No a na paličkách mi zbyly různé zbytky nití, tak jsem je připíchla na herduli a začala si vymýšlet nějaký vzorek - asi z toho bude náhrdelník nebo aplikace na halenku - to ještě nevím, nemám to nakreslené, jen tak si plantám z hlavy... Snad to bude k něčemu dobré. Až to dodělám, fotnu. Jo - a máme nový přírůstek do naší zvířecí rodiny - holka si vymyslela chameleona, tak už ho máme doma. Je teprve malinký, tělíčko bez ocásku má tak 6 centimetrů, ale je super a jmenuje se Oskar. Jsme my to ale cvoci... Tak to jsou v rychlosti u nás novinky, já jdu ještě chvíli paličkovat a pak upadnout do postele. Mějte se holky krásně, pa pa Dana Divizna |
| Tolarova.Jana | 49301 |
|
|
21.5.2008 19:40:45
Také Ti přeji Vše nejlepší a hlavně hodně zdravíčka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| bubasaurka | 48577 |
|
|
21.5.2008 17:50:37
I já asi jako poslední se přidávám k blahopřání oslavenkyním - přeji hlavně hodně zdraví, klidu, pohody a plno paličkovaných nápadů
)![]() ![]() ![]() |
| Anit | 54487 |
|
|
20.5.2008 8:09:46
Dík Jituško ... je to milé.
U nás je sviatok aj narodky aj meniny...teda aspoň ja to tak beriem. |
| Azuz | 73400 |
|
|
19.5.2008 21:07:36
Také se přidávám ke gratulantům. Zuzka
|
| czlowiczka a 2 človíčkové | 33396 |
|
|
19.5.2008 19:43:40
Taky se přidávám s přáním všeho nejlepšího Vladano....ať ti paličky klapou.....a máš spoustu krásných nápadů, ještě víc než doteď :o)))) jo a zdraví (to hlavně).
Anit, z české strany kde máš svátek, taky vše nej ke svátku.... Evavo, jen tak dál. Pokud ho to baví a rentuje se to :o))) Koukla jsem na fotky z Prahy (v albu Jitk@). Těch krajek tam teda bylo....to je úžasné....a moc fain.... Já mám posledních pár (asi 7) listů a pak nic takového nechci už ani vidět. Je to nekonečné. Dneska jsem volala do klubu ve Vamberku, tak "kukaň" máme....tak chystejte věci (kdo to víte samy). Letos se moc nedostanu ke kopírce, takže mi pomůžete když mi to pošlete nakopírované, pokud to nepůjde, nakopíruju a odečtu si to, ale postupně začnu psát do alba....tak se ozvu. |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.